-
حسگر جديد با قابليت تصويربرداري در تاريكي توليد شد
يك شركت كرهاي به نام "پلنت (Planet82)"۸۲موفق به توليد حسگر تصويري جديدي شده است كه تقريبا بدون حضور هيچ نور مريي ميتواند از اجسام تصاوير رنگي بگيرد. به گزارش سايت اينترنتي "پيسيمگزين"، اين شركت حسگر جديد خود را در نمايشگاه تجهيزات الكترونيكي "سييياس" در شهر "لاسوگاس" معرفي كردهاست.
حسگر تصويري ياد شده با تركيب دو فناوري موسوم به CCDو CMOS كه در انواع مختلف تجهيزات تصويربرداري ديجيتالي استفاده ميشوند و با استفاده از نانوفناوري موسوم به "ديودهاي نوري سيليكوني" موفق به توليد حسگر تصويري جديدي به نام SMPDشدهاست كه تقريبا بدون حضور هيچ نور مريي قادر به ثبت تصاوير اجسام ثابت و متحرك است.
اين شركت در اين نمايشگاه براي نمايش قابليت حسگرهاي تصويري خود اطاق كاملا تاريكي احداث كرده و در اين اطاق يك حسگر SMPD قرار دادهاست كه با استفاده از آن، بازديدكنندگان اين نمايشگاه ميتوانند در مانيتورهايي در بيرون اطاق، محتويات درون اطاق كامل تاريك را مشاهده كنند. هرچند تصاوير رنگي ايجاد شده توسط اين فناوري تاحدودي تار و كدر به نظر ميرسند اما به هر ترتيب كيفيت آنها از كيفيت حسگرهاي ديد در شب كه بر اساس پرتوهاي مادونقرمز ساخته شده و در دوربينهاي نظامي تصاوير خاكستري و سبز مايل به آبي توليد ميكنند، بهتر است.
شركت "پلنت "۸۲همچنين ادعا ميكند هزينه توليد حسگرهاي تصويري SMPD با هزينه توليد ساير حسگرهاي تصويري موجود قابل مقايسه است و شركتهاي توليدكننده دوربينهاي ديجيتالي و دوربينهاي فيلمبرداري ميتوانند اين فناوري را در محصولات خود بكار گيرند. مشكل فعلي اين فناوري، وضوح (رزولوشن) پايين آن است. حسگر SMPD هماكنون تصاويري با كيفيت ۳مگاپيكسل توليد ميكند كه اين كيفيت تصوير براي دوربينهاي ديجيتالي فعلي پايين است.
با اين وجود شركت "پلنت "۸۲ در حال مذاكره با شركتهاي توليدكننده تجهيزات ديجيتالي، امنيتي، خودرو و پزشكي جهت فروش فناوري تصويربرداري بدون نور خود است.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن