-

کاربر اخراجی
آموزش وی ری – توضیح irradiance map – قسمت سوم (پایانی)
در ادامه آموزش وی ری به قسمت آخر توضیح irradiance map می رسیم در ادامه بحث آموزش vray به پارامتر HSph.subdivs می رسیم .
HSph.subdivs : در کرکره V-ray::Irradiance map و در قسمت basic parameters با گزینه های max/min rate آشنا شدید . حالا با یک گزینه ی دیگر آَشنا می شوید که در کیفیت رندر خروجی نقش زیادی دارد . در دروس گذشته با تعداد sample ها و اثر آن بر روی صحنه آشنا شدید
حالا هرکدام از این sample ها هر جا که قرار بگیرد از خود پرتوهایی منتشر می کند ، این نمونه ها با کمک انتشار این پرتو ها میزان روشنایی کلی را محاسبه می کند و هرچه میزان این پرتو ها زیاد تر باشد کیفیت روشنایی کلی صحنه بیشتر و بهتر می شود . البته مقدار زیاد این گزینه نیز بر زمان رندر می افزاید مخصوصا هرچه تعداد sample ها بیشتر باشد .
فرض کنید روی هر sample یک نیم کره قرار دهیم ، و از این نیم کره به تعداد Subdivision های آن پرتو بتابانیم ، هرچه مقدار HSph.subdivs بیشر باشد تعدا پرتو ها نیز بیشتر خواهد بود .
نکته : Hsph در آموزش استفاده از وی ری مخفف hemisphere به معنی نیم کره و subdivs مخفف subdivisions به معنی زیر بخش یا اجزاء فرعی می باشد .
نکته : HSph.subdivs برای کیفیت نمونه هاست و بر روی تعداد نمونه ها اثری ندارد .
نکته : مقدار پیش فرض این گزینه ۵۰ می باشد که کمی زیاد است و زمان رندر را بالا می برد ، با توجه به صحنه ی خود مقدار بین ۲۰ تا ۵۰ را انتخاب کنید .
Interp.sapmple : مخفف Interpolation samples می باشد . در وی ری علاوه بر خود sample ها نقاط میان آن ها نیز باید محاسبه شود ، هرچه این مقدار بیشتر باشد باعث بالا بردن کیفیت رندر در وی ری می شود و کم بودن این مقدار باعث افت شدید کیفیت رندر می شود .
Clr thresh: مخفف Color threshold می باشد و حساسیت الگوریتم IR به تغغیرات مقدار تابش می باشد ، مقادیر زیاد باعث کمتر شدن حساسیت و مقادیر کمتر باعث بیشتر شدن حساسیت و رندر با کیفیت در vray می شود .
Nrm thresh : مخفف Normal threshold می باشد و حساسیت IR به تغییرات سطح منحنی می باشد هرچه این مقدار بیشتر باشد کیفیت رندر در سطح های دارای منحنی و گوشه ها با کیفیت تر عمل می کند .
Dist thresh : مخفف Distance threshold می باشد و مقدار بیتر این گزینه افزایش کیفیت رندر را در پی دارد ، مقدار نمونه ها در فاصله ی بین اجسام را بیشتر می کند .
Detail enhancement : اگر این گزینه را فعال کنید وی ری تعداد sample ها را مخصوصا در جاهایی که جزئیات زیاد باشد ، مانند گچ بری روی دیوار و …. افزایش می دهد ، و در نتیجه زمان رندر را هم به شدت افزایش می دهد و ممکن است تا چندین برابر زمان عادی طول بکشد ، پس سعی کنید اگر در صحنه هایی که جزئیات زیاد داشت و با تنظیمات دیگر به نتیجه دلخواه نرسیدید از این گزینه استفاده کنید .
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن