دسته: اسمارت فون 25 فروردين 1394 نوشته شده توسط خبات کریمی پس از روندی بسیار کُند، اکنون سونی هر چند هفته یکبار اسمارت فون های بیشتر و بیشتری را به لیست دریافت کنندگان بسته بروزرسانی اندروید 5 یا آبنبات چوبی ( Lollipop ) اضافه می کند. شاید این کمپانی در عرضه اندروید 5 کمی کند عمل کرده باشد، اما حداقل در زمان معقولی نرم افزار های جدید را منتشر می کند.

سونی انتشار بسته بروزرسانی اندروید 5.0.2 با نگارش 14.5.A.0.242 را برای مدل های Xperia Z1 ، Xperia Z1 Compact و Xperia Z Ultra و برای Z3 Dual با نگارش 23.1.1.E.0.1 شروع کرده است. در حال حاضر این بروزرسانی فقط در برخی مناطق خاص ارائه می شود اما به تدریج در همه کشورها و برای همه برندهای مخابراتی عرضه می گردد.

همزمان سونی تایید کرده است که بسته بروزرسانی اندروید 5.0.2 از هفته آینده برای Xperia C3 و Xperia T2 Ultra منتشر می شود و سایر دارندگان سری Xperia Z شامل Z، ZL، ZR و  تبلت Z نیز  این بروزرسانی را طی چند هفته آینده دریافت می کنند.

مطالب مرتبط :

آخرین مطالب را از طریقRSS دنبال کنید یا مشترک خبرنامه شوید:

به اشتراک بگذارید

نظر خود را اضافه کنید.

برای ارسال نظر وارد شوید

ثبت نام فراموشی رمز

ارسال نظر بدون عضویت در سایت

نظرات (1)

• مهمان - ایمان

گزارش لینک
    سلام من اندروید 5 رو در قسمت بروزرسانی دریاف کردم با نرم افزار که مخصوص سونی هست درکامپیوتر کردم اما ارور داد لطفا نحوه اپدیت رو در سایت قرار دهید ممنون

8 ساعت قبل
    0 دوست دارم پاسخ

چسبانده شده ها

محبوب ها

تهیه شده توسط Komento