سلام من امتحان دارم و نمونه سوالات مدلسازی وارزیابی کارایی سیستمهای کامپیوتری رو نیاز دارم.لطفا کمکم کنید
سلام من امتحان دارم و نمونه سوالات مدلسازی وارزیابی کارایی سیستمهای کامپیوتری رو نیاز دارم.لطفا کمکم کنید
سلام
من نمونه سؤالات درس پایگاه داده پیشرفته و سیستم عامل پیشرفته رو نیاز دارم ممنون می شم کمک کنید
سلام من درخواست نمونه سوالات درس مهندسی نرم افزار و داده کاوی گرایش مهندسی نرم افزار را دارم.کارشناسی ارشد
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام
من نمونه سؤالات درس الگوریتم های پیشرفته و پایگاه داده جبرانی رو با پاسخ نامه نیاز دارم ممنون می شم کمک کنید
سلام
بنده نمونه سوالات دروس سیستم عامل پیشرفته ، پایگاه داده و طراحی الگوریتم رو نیاز دارم، ممنون میشم کمکم کنید.
با سلام و خسته نباشید .
نمونه سوالات سال 90 به بعد 2 درس زیر را در صورت موجود بودن میخوام : (اگه نیست 90 به قبل )
1- طراحی نرم افزار مطمئن (آموزش محور )
2- مدلسازی و بررسی کارایی سیستم های نرم افزاری (آموزش محور )
درخواست فوررررري
سلام
لطفا در صورت امكان نمونه سوالات نيمسال اول و دوم 92-91 و 93-92 درس سيستم هاي عامل پيشرفته با كد 1115023 و مباحث پيشرفته در مهندسي نرم افزار با كد 1115036 پيام نور را به همراه پاسخ نامه به آدرس ايميل زير ارسال كنيد.
farboodmirzaei@gmail.com
سلام
خواهش میکنم هرچه سریعتر نمونه سوالای سیستم های عامل پیشرفته برام بفرستید تمام نیمسال هایی که دارید و یا پیدا کردید. گرایش نرم افزار
خیلللللی شدید لازم دارم.
مرسی از نمنه سوالاتی که برای دانلود گذاشته اید.