سلام
اينم ]چند تا فايل اموزشي در مورد نرم افزار تحلیل و تخمین سیستم ها و مدل های اقتصادی EViews
اميدوارم مفيد باشه واستون
باتشكر از جناب معاون اقا طه - Borna66
سلام
اينم ]چند تا فايل اموزشي در مورد نرم افزار تحلیل و تخمین سیستم ها و مدل های اقتصادی EViews
اميدوارم مفيد باشه واستون
باتشكر از جناب معاون اقا طه - Borna66
سلام به همه
این فایل ها مشکل دارند نمیشه دانلود کرد
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
با سلام و تشکر فراوان بابت دروس 1 تا 6 نرم افزار اقتصاد سنجی تون. بسیار برای بنده مفید بود. می خواستم تقاضا کنم اگه براتون ممکنه ادامه فایل ها رو هم روی سایت قرار دهید. به نظرم نحوه اموزشش از کتاب مهرگان و ساعی و افلاطونی خیلی اسون تره. با تشکر مجدد
سلام مرسی ممنون
با سلام و احترام
من آشنایی کافی با این نرم افزار را ندارم! میخواهم بدونم آیا کارهایی که با این نرم افزار انجام میشه را با اکسل هم میشه انجام داد؟
راستش در اکسل مهارت تخصصی دارم اما چون آشنایی با نرم افزار eviews ندارم نمیدونم آیا نقاط مشترکی دارند یا خیر؟
ممنون میشم چندتا مثال هم بزنید که در این نرم افزار چجور تحلیل هایی میشه انجام داد؟!
با تشکر
سلام. باید دید شما با اکسل چه بلدید. در زمینه اقتصاد مالی اکسل بد نیست و توابعی دارد. اما ایویوز تخصصی اقتصاد است. با قابلیت برنامه نویسی بالا. الان هم ورژنهای بالاترش اومده. از مباحث سریهای زمانی در مدلهای گارچ چندمتغیره و تک متغیره و مدلهای وار گرفته تا فضا حالت و پانل دیتا و.... . پس باید دید شما چه می خواهید؟ گسترده است.
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....