بعدازچندترم مهمان موقت گرفتن میتوان مهمان دائم گرفت وبایدچکارکنم؟واینکه این مهمان دائم بودن تاترم آخرهست یانه؟اگرتوضیح دهیدممنون میشوم:42:
Printable View
بعدازچندترم مهمان موقت گرفتن میتوان مهمان دائم گرفت وبایدچکارکنم؟واینکه این مهمان دائم بودن تاترم آخرهست یانه؟اگرتوضیح دهیدممنون میشوم:42:
خوب من الان مهمان موقت هستم ولی میخوام ازترم بعدمهمان دائم بگیرم واینکه میگن برای مهمان دائم بایدمتأهل باشی درسته؟
سلام
باید همین الان مدارکو رو ببری دانشگاه.متاهل بودن یکی از شرایطشه.منم مهمان دائم گرفتم میتونی یه استشهاد محلی و کپی برگ اول سند منزل یا اجاره نامه و کپی شناسنامه پدر و م خودتون به همراه کارت دانشجوی.
با احترام
:72:
سلام آقا حامد .خوب هستین ؟
میخواستم سوال کنم امتحانات جبرانی کی برگزار میشه ؟
سلام پریسا خانم
شما خوب هستین سلامتی؟واحدهای جبرانی ؟؟؟؟؟؟میتونی واضحتر بگی که منظورت از واحد جبرانی چیه ؟
خواهش می کنم.:72::72:
سلام آقاحامدخوبین؟ ممنون ازراهنماییتون :72::72:اماشرمنده واقعأ:164:1سوال دیگه،خوب اگرمهمان دائم بگیرم بایدواسه ترم بعد درخواست بدم،که زمانش خردادماه هست درسته؟
مرسی ازراهنماییت:72::72:
سلام آقا حامد .خوبید ؟
میخوام انتخاب واحد بکنم ولی انگار سایت گلستان مشکل داره و این پیغام که این صفحه غیر قابل نمایشه باز میشه !!!
لطف میکنید کمکم کنید ممنووووون میشم . :36:
سلام ...خوب هستین ؟
آقا حامد هر کاری میکنم وارد سایت گلستان بشم نمیتونم چکار باید بکنم ؟؟؟
خیلی ام ممنون از لطفتووون .
سلام آقا حامد .خوب هستین ؟
ببخشید امتحانات جبرانی ( ریزشی ) قرار هست ثبت نامش بیاد یا خیر ؟
ممنون زحمت میکشین و جواب میدید . :36:
سلام خوب؟
چه درسی رو خراب کردین؟ تو ازمونش شرکت کرده بودی؟>
فقط افرادی حق شرکت در دروس ریزشی را دارن که قبلاً سر جلسه آزمون شرکت کرده باشند.
سلام مستر حامد .من چن بار پیام خصوصی دادم احساس میکنم پیامایی که میفرستم ارسال نمیشه؟
مجبور شدم از اینجا بهت خبر بدم.شرمنده.