از عنوان معلومه دیگه ...
منتظر عکس العمل های شما هستم ..
Printable View
از عنوان معلومه دیگه ...
منتظر عکس العمل های شما هستم ..
خب با هم کمک میکنیم تا راهی برا نجات پیدا کنیم
داد میزنیم و کمک میخوایم:79:
ازش میخواستم که اینقدر داد نزنه .چون هم اکسیزن رو هدر میده وهم سردرد دچار من میشه..
ای واااااااااااااااااااااااا اای فریبا تو که نمیتونی جلوی جیغ زدنمو بیگیری پس تو هم داد میزنی ساکت سرم درد گرفت اونوقت هردو باهم داد میزنیم.....ههههه
با اين همه سرو صدايي كه شما ها راه انداختين ادم نميتونه چرت بزنه يكم يواش تر
خيلي راحت با خونسردي در پي يافتن راهي براي نجات.
ديگه از اينجور سول سول بازي ها مثل جيغ زدن و چرت زدن و.. در نميارم:266:
آقا طه نفر قبلیت که یلی مثبت و راحت گرفته خوابیده ..کسی نیست که سوسول بازی در بیراه ..
حالا اگه من با شما توی آسانسور باشم از اونجایی که داری میگردی راه خروج پیدا کنی منم یه گوشه میشینم هی میگیم ما مییمیمریم ..ما میمیریم ..که ببینم چقدر روحیه داری .. :4:
فریبا رو میخندونم تا با هم بیشتر آشنا و دوست شیم :17:
شاید این بهترین فرصت باشه برای من تازه وارد :281:
به به فريبا جون چطوري؟
فكر نمي كردم اولين ديدارمون تو آسانسور باشه :110:
خب چه خبرا؟
يه كم صحبت كنيم بالاخره اگه كسي نجاتمون داد كه چه بهتر اگرم نه اين دم آخري شاد باشيم بگيم بخنديم :110:
خب.اگه سروصداوجيغ وداد نكنه يه دكمه اژير هستش كه ميزنم.
اگه شرايط بحراني بوديه صندلي داغ ديگه واسش ميذارم تا سرش گرم شه سر خودمم همينطور.اگه وضع ناجور بشه كه حال باهم داد ميزنيم اهههههههههايييييي كمك كمك كمك
نميدونم
وقتو غنيمت ميشمارمو حسابي باهاش دوست ميشم:157:
خدا بدور !!!!!!!!!!!!
بهتره سعی کنم از پله استفاده کنم !
( جدی نگیرینا ! فقط بخندین ! )
:202:دلتم بخواد افتخار نميدم:244:
بحث هاي اقتصادي وتا بتونم تجربه ي اقتصادي جمع ميكنم.
ای خدا منو :155:با این اقتصاددان معاصررررررررررررر گیر نندازیا :230::283:
نون بیار کباب ببر بازی میکنیم!:246:
حرفای خوب میزنیم و اگه تونستم دلشو به چنگ میارم و ...:39:
اگه تو آسانسور گیر کنیم:
کلی نا امیدش میکنم از زندگی...میترسونمش که قراره همینجا بمیره...هیچکی پیداش نمیکنه...:168:
بعدش که داشت گریه میافتاد میزنم زیر خنده....:39::39::39:
to ro khoda mano natarsoon:79:
یا علییییییییییی اینا چه کاریی می کنند توی آسانسور آقا کیا از این به بعد خواستی سوار آسانسور شی یک کپسول اکسیژن با خودت ببر که نفس کم نیارید و ...... (البته شما آقایون که هیچ وقت کم نمی یارید:59:)
وای وای از دست این نسل هفتادیا شماها مثل ما 60 زجر نکشید که توی آسانسور از این کارا نکنید این رها جون کی می خواد به جای دلداری طرف سکته بده از ترس و بعد یک لقمش کنه این آقا کیا هم که می خواد یک رابطه عشقولانه برقرار کنه توی آسانسور اونم بدون سانسور وای من.......:69::229:
حالا اصلاً اومدیم وسط فیلم هندی آقا کیا آسانسور درست شد بعدشم باباش در وا می کنه و بعدشم خدا می دونه که چی می شه:301::231: (دیگه از کمبود اکسیژن از حال نمیری از ابهت پدر غشششششششش می کنی) :159:و بعد :پایان ماجرای ناتمام عشقی:114: :112:
تازه اگه همون طورکه خودش گفت بشه بعد از اینکه روی تخت بیمارستان به هوش اومد اصلاً طرفو به جا نمی یاره ......:272:
ولی اگه من یک زمانی توی آسانسور باهاش گیر کنم می گم تو رو خدا فاصله رو رعایت کن و از جات تکون نخور اگه دیدم داره گیر می ده می گم من ا ی د ز دارم :239: :243:دستت به من نخورهه:101: :167::55:
به امید اینکه هیچ دختری توی آسانسور گیر نکنه :79::238:
اولند ،آقا کیا نه و آقا کیان:114:یعنی ن به این گندگی رو نمی بینی:114:
دوما، مگه شما شصتیا چی کشیدین:112:
سوما ،اگه بابام بیاد منو تو این وضع ببینه یاد جوونیاش میفته و میگه :مزاحمتون نمیشم،از پله ها میرم! بعد میگه: جوونی کجایی و یادت به خیر:164:/
:39::39:
چارما ،مگه به سرم ضربه خورده که طرفو جا نیارم؟!:39:
پنجما ، مگه بده با یه پسر تو آسانسور .... (سانسور):112::39:
ششما، که همون اول گفتم ،کیان نه کیا:97:
از خودم دفاع می کنم کسی فکرای بد به سرش نزنه. :167:
راما جون دقت کن به اسم من....آخرش 69 داره....من بچه هفتادی نیستم...:112:
بعدشم من که طرفو نمیشناسم....از کجا معلوم اگه دلداریش بدم...یکی مث داداش کیانم نباشه...اونوقته که...وای وای وای
پس نتیجه اخلاقی این میشه که طرفو بترسونی.:109:
(داداش کیان ببخشید شما رو مثال زدم...:172:)
اولاً: اعصبانی نشو و به خاطر یک نون با من چونه نزنه حالا چه فرقی داره آقا سیا .... نه نه ببخشید آقا کیا.... ای وای بازم نشد به زبونم نمی یاد سخته خوب آقا کیانننننننننننننننننننننن نننننننن:39::55::39: :حالا فکر کنم درست شد :109:الان که دارم دقت می کنم نون رو دیدم آخه این عکس آواتار شما حواس آدمو پرت می کنه آدم نوناتون نمی بینه این کفش صورتی همچین پا بلندی کرده می گی چه خبر بابا ......... اگه یک چار پایه زیر پاش می ذاشت بهتر نبود که عضلات ساق پاش دچار کشیدگی نشن و این همه به خودش فشار نیار که برسه به این کفش مشکیه فکر کنم اینام توی همین آسانسور گیر کردن البته زیر پاشون هم علفم سبز شده ......:33:(خودتون حواس آدم پرت می کنید اونوقت می یان دعوامون می کنید:169:)
دوماً: ای آقا ما شصتیا نسل سوختیم :251:تازه میگه چی کشیدین .... شما 70 نسل بی غمید:124:
ماها از وقتی پامون توی این دنیا گذاشتیم ابر و باد و مه خورشید و فلک با ما یار نبود این بود که جزغاله شدیم.... اصلاً من چند وقت پیش یک تاپیکی به اسم دهه شصتی ها زدم اونجا همه چیز روشن دوست داشتی برو این نسل زجر کشیده رو نگاه کن.....
البته خود شما هم از نوشته ها و صحبت هایی که گذاشته بودی خیلی به این نسل شتاب زده 70 شباهتی نداشتی بهت می خوره 57 یا 59 باش تا 70 (خوب بابا نزن ما نبودیم)!!!!!!!!اگه سنتو درست گفته باشی (که بسیار بعید می دونم ) مطمینن توی خانواده فرهنگی و باشعوری بزرگ شدید که توی این سن ایدهات اینه من تا حالا 70 اینطوری ندیدم بیشتر 70 (نمی گم همشون نرید روی نروم ) نسل الکی خوش بودن و ساسی مانکن و تتلو و مدل موهای جور و باجور و مهمونی و پارتی های الکی که برند اکس بخوردند و آیس بکشند و فکر کنند آخر خوشیشون و رابطه هایی که توش هیچ ضابطه ای تعریف نشده و فقط واسه چند روزی خوش بودن فقط رابطه دارند و ......
سوماً :پس پدر شما هم بلههههههههههههه این شعرو که میگه "از فضل پدر تو را چه حاصل" رو بردی زیر سوال گویا از فضل پدر در درون آسانسور چیزی هم نصیب فرزند شده است
چهارماً : نه ضربه چی؟ اتفاقاً این حرف از روی هوشیاری کامل زده می شه که پس فردا واستون دردسر درست نشه :283:می شه قضیه من کیم؟ تو کی؟ اینجا کجاست؟..... (سانسور) :159:
پنجماً : بد نیست افتضاحه هرگز هرگزززززززززززززز:265:
ششماً : خوب منم همون اول دلیلشو گفتم خیلی هم فرق نداره ها تازه معنی کیا که خیلی قشنگتره ....:286:
:72:موفق باشی:72:
:12:
آقاکیاننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننننن
ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننننن
ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننننن
به به گفتم تو هم به این بچه های لوسه 70 نمی خوری (جدی نگیرید هفتادیا) رها جون خوب کاری می کنی بترسونشون که نزدیکت نیان من که گفتم بهشون می گم ا ی د ز دارم :55: که نیان طرفم تو هم از این چیزا بگو تا یکی بیا به دادت برسه البته فکر کنم اگه از شانس آقا کیانننننننننننن باشه با یک پیرزنی توی آسانسور گیر کنه که بهش غرولند کنه وهی بره روی اعصابش :272:............
موفق و خوش باشید همتون :238:
فدای شما رها جون (خیلی جدی نگیرید):281:
خوب از اینکه با زن داداش جونم هستم خوشحالم
بعدشم فکرامونو روی هم میذاریم که یه راه نجاتی پیدا کنیم
البته مرگ و زندگی دست خداس ، اگه بخواد نجات پیدا میکنیم اگه نه که ....
پس دیگه داد و بیداد کردن نداره
مرسی هانی خوشحالم که تو هم با مایی ما باید یک کاری بکنیم که اگر این آقا کیانننننننننن گیر کرد توی آسانسور فقط به فکر راهی باشه که زودتر فرار کنه...........
عژیژم فکرامونو می ذاریم روی هم یک راه خوبی پیدا می کنیم .......... تازه داد وبیداد نداره اگه دیدی به هیچ صراطی مستقیم نمی شن من یک راهی بلدم که توی پیغام خصوصیت واست می ذارم...... اینجا نمی شه گفت طلا :112: :238:
راستی تو هم با این دادشت یک چیزی بهش بگو اینقدر منو اذیت نکنه .......... :168:
خب حالا که من با راما جون گیر افتادم(چون گفتید با نفر قبلی تو اسانسور گیر کنید )انقدر با هم میگیم میخندیم تا یکی بیاد کمکمون کنه
جابه این خوبی می شینیم گپ میزنیم با هم بدون مزاحم :39:
?ye kam hale hoolam wase ma bezar.mage bache 70i cheshe:169: