-
خواص سبزیها
http://pnu-club.com/imported/2013/06/28.png بومادران
زخمهاي خنازير - جوش و غرور جواني - لك و پيس - زايمان آسان - سياتيك - ريزش مو - فشارخون - بواسير - اختلال بينايي - كرم روده و معده - تقويت بينايي و...
هدف از آوردن بومادران در سبزيهاي روزمرهاي كه استفاده ميشود اين است كه بيشتر با اين سبزي خوب آشنا شويم و در برنامه غذايي خودمان بگنجانيم.1. طبع بومادران گرم و خشك است.2. اگر در اول بهار ما چند نوبت آش بومادران بخوريم ممكن است از حساسيتهاي فصلي تا پايان سال در امان باشيم.3. براي درمان تنگي سر معده و تنبلي و نفخ آن بين غذا نصف استكان عرق بومادران بنوشيد.4. اگر چنانچه عادت ماهانه خانمها براثر سرمازدگي يا ترس نامنظم شد بعد از پاك شدن به مدت 14 روز از دمكرده بومادران استفاده كنند. 3 گرم در 150 سيسي آب جوشيده به مدت 15 الي 20 دقيقه دمكرده ميل شود.5. براي زخمهاي خنازير ميتوان از جوشانده بومادران استفاده كرد، به صورت شستشو و دمكرده به مدت 7 روز ميل شود.6. براي جوش و غرور دوره جواني بومادران را نم كرده با يك پارچه تميز روي صورت كمپرس كنند.7. براي درمان لك و پيسي هرماه به مدت يك هفته از دمكرده بومادران بنوشيد. 3 گرم در 150 سيسي آب.8. خانمهايي كه ترشحاتشان زياد ميباشد ميتوانند از دمكرده بومادران مانند شماره 7 استفاده كنند.9. براي برطرف شدن لك و كركهاي پوست از ضماد بومادران گرماگرم استفاده شود.10. براي بسته شدن منافذ باز پوست 10 گرم بومادران در 200 سيسي آب جوشانده ابتدا صورت را بخور دهيد سپس پارچه تميز را داخل آب ولرم بومادران خيس نموده هفتهاي 2 بار روي صورت بگذاريد.11. براي زايمان آسان از دمكرده بومادران استفاده شود.12. براي تسكين انواع سردرد و سرسام ضماد بومادران را روي شقيقهها بگذاريد.13. براي درمان تنگي نفس از دمكرده بومادران استفاده شود.14. براي ساكت شدن نيش حشرات ضماد بومادران را در محل گزيدگي گذاشته شود.15. براي تسكين درد مفاصل از روغن بومادران به مفاصل بماليد. طرز تهيه روغن بومادران 50 گرم در 250 گرم روغن زيتون خيس نموده سپس داخل يك شيشه ريخته درب شيشه را محكم ببنديد و شيشه را در آب جوش انداخته به مدت 4 ساعت بگذاريد آب با حرارت ملايم بجوشد سپس صاف نموده از اين روغن ميتوان استفاده نمود.16. براي درمان سياتيك از روش شماره 15 استفاده كنيد.17. براي روييدن مو ضماد گرم بومادران را در محل گري بگذاريد.18. جوانان و مردان كوسه كه ميخواهند زود ريش در بياورند از روش 17 استفاده كنند و اگر با باقلاي مصري مخلوط كنند بگذارند اثر آن بيشتر است.19. خوردن بومادران تنظيم كننده جريان خون است در نتيجه به شفافيت پوست كمك ميكند.20. دمكرده بومادران براي تسكين اعصاب مؤثر است. 4 گرم در 150 سيسي آب جوش دمكرده شب بعد از غذا ميل شود.21. براي رفع بيخوابي به روش شماره 20 استفاده كنيد.22. براي جلوگيري از ريزش مو 20 گرم بومادران در 500 سيسي آب جوشانده با آب آن سر را ماساژ دهيد.23. براي بندآمدن خون دماغ عصاره بومادران را داخل بيني بچكانيد.24. براي رفع لاغري و ضعف عمومي از دمكرده بومادران 2 گرم در 150 سيسي آب به مدت نيم ساعت دمكرده بعد از غذا يك فنجان ميل شود.25. براي رفع پايين بودن فشار خون از دمكرده بومادران استفاده كنيد.26. كساني كه بواسير دارند از دمكرده بومادران استفاده كنند و از تازهي آن بهصورت ضماد بگذارند.27. براي سنگ كليه و مثانه 20 گرم بومادران در يك ليتر آب جوش به مدت نيم ساعت دمكرده (بهتر است كه در فلاكس بريزيم) هر 5 ساعت يك ليوان ميل شود يا اين كه 5 گرم در 200 سيسي آب دمكرده به مدت 3 روز ميل شود.28. كمپرس بومادران ضد چين و چروك صورت است.29. براي درمان ضعف قلب، ورم عضله قلب (ميوكارديت) احساس گرفتگي و درد در ناحيه قلب، سكته قلبي از بومادران تازه روزي 3 نوبت ميل شود يا اين كه از دمكرده آن 2 گرم در 150 سيسي آب روزي 3 فنجان به مدت يك هفته استفاده شود.30. براي درمان خواب رفتن دستها ميتوان از روش 29 استفاده كرد.31. براي درمان صرع و اختلال بينايي از دمكرده بومادران استفاده شود.32. براي درمان كرم روده و معده از دمكرده بومادران صبح و شب يك فنجان ميل شود.33. براي تقويت بينايي از دمكرده بومادران استفاده شود.34. براي كاهش جلوگيري از خونريزي زياد عادت ماهانه و خونريزيهاي بين عادت بعد از پاك شدن به مدت 2 هفته از دمكرده بومادران استفاده شود. 2 گرم در 150 سيسي آب جوش 20 دقيقه دم كرده، ميل شود.35. براي انواع سردردهاي ميگرني استفاده شود.36. دمكرده بومادران رسوبات تركها و اجزاي بدن را ميشويد. 30 گرم در يك ليتر آب دمكرده روزي 3 فنجان ميل شود چون اين دمكرده ممكن است تغيير رنگ دهد بهتر است كمتر دم شود. مثلاً 2 گرم در 150 سيسي آب دم شود.37. براي ضدعفوني كننده و پايين آوردن تب در رابطه سرخك (مخملك) ، آبله مرغان ، سرخچه از دمكرده بومادران استفاده شود. براي كودكان يك گرم در 100 سيسي آب جوش 20 دقيقه دمكرده آهسته ميل شود.38. براي تقويت كبد از چاي بومادران استفاده شود 3 گرم + 150 سيسي آب بعد از غذا ميل شود. 39. كساني كه گواتر دارند ميتوانند از دمكرده بومادران استفاده كنند.40. براي جلوگيري از ريزش مو 40 گرم بومادران در يك ليتر آب جوشانده صاف نموده سر را ماساژ دهند.41. كساني كه واريس دارند از دمكرده بومادران ميل كنند و محل درد و زخم را بشورند.42. كرم بومادران كه با روغن كنجد تهيه شده باشد از پوست در برابر نور خورشيد محافظت ميكند.43. دمكرده بومادران تقويت كننده اعصاب است 2 گرم در 100 سيسي آب.44. كساني كه ورم معده يا درد معده دارند نيم ساعت بعد از غذا از دمكرده بومادران استفاده كنند. 2 گرم در 100 سيسي آب به مدت 20 دقيقه دم بكشد.45. براي دفع كرم و كرم كدو 2 گرم يا 1 گرم بومادران در 100 سيسي آب جوشانده با عسل مخلوط كرده يا اين كه ابتدا يك قاشق عسل ميل شود. نيم ساعت بعد از آن جوشانده بومادران را ميل كنند اين روش را به مدت 4 هفته ادامه دهند. خانمها به مدت 3 هفته استفاده كنند، بعد از پاكشدن در دوران عادت از استفاده بومادران خودداري كنند.
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/29.png علف چشمه
اگزما - خارش دستگاه تناسلي - رشد مو – رماتيسم - برونشيت – كليه – اشتهاآور - پيسي – سرطان – خنازيري - ضدكرم - بازكننده قاعدگي - نرمي استخوان و...
1. طبع آن گرم و خشك است.2. علف چشمه نامهاي ديگر همچون بولاغ اوتي، حبالرشاد، غرهالعين و شاهي آبي دارد.3. علف چشمه غالباً خام در سالاد و مانند سبزي خوردن مصرف ميشود.4. علف چشمه كمبود ويتامين ث را جبران ميكند براي بيماري قند مفيد است.5. براي بيماريهاي پوستي، اگزما، خارش دستگاه تناسلي به صورت دم كرده ميتوان استفاده كرد.6. براي رشد مو و جلوگيري از ريزش علف چشمه را در آب جوش دم كرده صاف نموده موي سر را ماساژ دهيد.7. براي درمان رماتيسم مزمن از علف چشمه مانند سبزي يا دم كرده آن استفاده شود. بهترين روش دم كرده آن است كه 30 گرم علف چشمه را در يك ليتر آب دم كنيم بعد ميل نماييم.8. براي درمان برونشيت مزمن مانند شماره 7 استفاده شود.9. بيماريهاي كليه مانند شماره 7 منتها هر 4 ساعت يك ليوان مصرف گردد.10. يك روش براي ماندن آن، 250 گرم عصاره گياه را با 400 گرم قند مخلوط نموده با حرارت ملايم به صورت شربت درآورده روزي 4 قاشق ميل شود.11. براي بيماريهاي طحال و كبد از روش شماره 10 استفاده شود در صورتي كه ديابت نداشته باشند؛ اگر داشتند از روش شماره 7 استفاده شود.12. تصفيه كننده خون ميباشد.13. مقوي معده و اشتهاآور است.14. آرامكنندهي دردهاي عصبي و دردسياتيك، از روش شماره 10 استفاده شود.15. براي رفع پيسي كه بسيار مؤثر است، 7 گرم تخم علف چشمه (يا علف چشمه) با شير بز به مدت 10 روز بخوريد و بعد، از علف چشمه به صورت كوكو، آش، سبزي خوردن استفاده كنيد.16. مهم: خانمهاي باردار استفاده نكنند چون باعث مرگ جنين و درد شديد در رحم ميشود.17. در بعضي افراد موجب درد شديد مثانه و قطرهقطره ادرار كردن و سوزش و درد به هنگام ادرار كردن و در بعضيها باعث استفراغ ميشود، به طور كلي از علف چشمه با احتياط مصرف شود و خوب تميز كنيد.18. بولاغ اوتي از سرطان جلوگيري ميكند.19. بانواني كه رحم آن ها بو مي دهد يا در اثر خوردن قرصهاي ضدبارداري بو ميدهند ميتوانند از سبزي بولاغ اوتي استفاده كنند. به طور كلي علف چشمه بدبويي عرق بدن را از بين ميبرد.20. ضماد برگ بولاغ اوتي كك مك را از بين ميبرد براي تقويت غرايز جنسي از كوكوي بولاغ اوتي با زرده تخممرغ استفاده كنيد.21. كساني كه چاق هستند و ميخواهند لاغر شوند از شاهي آبي استفاده كنند.22. آب بولاغ اوتي سرشار از ويتامين ث، آهن، فسفر، منگنز، يد و كلسيم ميباشد.23. موقع مصرف علف چشمه كاملاً آن را بشوييد و دقت كنيد چون گاهي اوقات باعث توليد آب در كبد ميگردد.24. كساني كه بيماري قند دارند از شاهي آبي به صورت دم كرده، سالاد و كوكو استفاده كنند.25. براي دفع سنگ كليه از دم كرده شاهي آبي استفاده گردد. 5 گرم در 150 سيسي آب روزي 4 بار به مدت 7 روز استفاده شود.26. براي درمان زخمهاي خنازيري به صورت ضماد و پخته و خام ميل گردد.27. براي درمان نقرس از علف چشمه به صورت دم كرده، سالاد، كوكو و آش و يا از شربت آن ميتوان استفاده كرد.28. خوردن شاهي آبي باعث بازشدن رنگ چهره ميگردد.29. علف چشمه ضدكرم است.30. بازكننده قاعدگي ميباشد.31. براي درمان انواع آبآوردگي (آبآوردگي عمومي، آبآوردگي شكم، آبآوردگي ريهها و تورم اندامها) بولاغ اوتي مفيد است به صورت دم كرده و مخصوصاً سبزي و سالاد مصرف شود.32. براي درمان غدههاي چربي كه زيرپوست توسعه مييابند و به صورت دمل عفوني ظاهر ميگردند، بولاغ اوتي بسيار خوب است.33. براي نرمي استخوان از بولاغ اوتي استفاده نماييد.34. براي رفع لكهاي پشت دست، صورت و گردن، كك و مك 75 درصد آب شاهي آبي و 25 درصد عسل خوب مخلوط كرده و روي پوست بماليد.
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/30.png لوبيا سبز
ريزش مو - ديابت - اگزما - تقويت قلب - تصفيه خون - سنگ كليه - ادرارآور و...
1. طبع لوبيا سبز سرد است.2. به خاطر وجود مواد معدني همچون پتاسيم، فسفر، كلسيم، منيزيم، آهن و موادمعدني مورد نياز بدن را به خوبي تأمين ميكند.3. لوبياسبز سرشار از مواد آلبومين است و در مورد آلبومين موردنياز بدن نقش مؤثري دارد.4. خوردن لوبياسبز از ريزش مو جلوگيري ميكند.5. خوردن يك ليوان آب پخته لوبياسبز در صبح ناشتا ادرارآور ميباشد.6. كساني كه ديابت دارند ميتوانند از خوراك لوبياسبز + لوبياقرمز با كمي نمك به صورت آبپز استفاده كنند به طور كلي اگر ميخواهند قندشان پايين بيايد بايد حدود 5 كيلو لوبياسبز در هفته استفاده كنند و بيش از يك هفته استفاده ننمايند.7. كساني كه اگزما دارند لوبياي سبز را در برنامه غذايي خود قرار دهند.8. لوبيا سبز را بپزيد آن را با كمي قند بجوشانيد سپس قسمتهاي پوست را كه اگزما و خارش دارد با آن بشوييد.9. هر چه مدت زمان پخت لوبيا سبز كمتر باشد ارزش غذايي آن بيشتر است.10. خوردن لوبيا سبز براي تقويت قلب و ريه به خاطر وجود كلروفيل و ويتامين آ مفيد است.11. خانمهاي باردار لوبيا سبز را در برنامه غذايي خود قرار دهند.12. لوبيا سبز براي تصفيه خون بسيار مفيد است.13. كساني كه سنگ كليه دارند پوست لوبيا سبز را در آب جوشانده صبح ناشتا يك ليوان ميل كنند.14. كساني كه غم و غصه دارند لوبيا سبز را در برنامه غذايي خود قرار دهند چون شاديبخش و فرحآور است.
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/31.png هويج
انسداد كبد - مقوي معده - ملين - زيادكننده اسپرم - كلسترول خون – سوختگي - نرمي استخوان – يرقان – نقرس - زخم معده - اثني عشر – آسم - پيوره - كوليت روده - تقويت پياز مو - برفك دهان - نفخ و باد در معده و...
1. طبع هويج گرم و تر است.2. هويج بازكنندهي گرفتگيها و انسداد كبد است.3. هويج ملين است قبل از غذا دو عدد هويج آبپز ميل شود.4. هويج مقوي معده است بهتر است همراه برنج هويج هم پخته شود به شرط آن كه برنج صافي نباشد.5. تقويت كننده نيروي جنسي و زيادكننده اسپرم است.6. هويج به هضم غذا كمك ميكند.7. يك خوراك خوشمزه: هويجها را به برشهاي كوچك خرد كرده همراه عسل كاملاً جويده و ميل شود اين خوراك براي تقويت نيروي جنسي بسيار خوب است و همچنين تقويت كننده آلات داخل شكم و رحم و هاضمه ميباشد.8. گرم مزاجان اگر هويج را با گوشت پخته كنند بخورند بهتر است.9. يك خوراك خوشمزه ديگر: عصاره كنجد (ارده) 3 قاشق و عسل 5/1 قاشق مخلوط كرده همراه هويج خام خورده شود اين صبحانه مقوي ميباشد.10. كساني كه سنگ كليه دارند 4 گرم تخم هويج 4 گرم تخم شلغم را داخل تربي كه خالي نمودهاند ريخته سپس سر ترب را بسته در ظرفي گذاشته در آتش يا فر بگذاريد پخته شود آن گاه آن را ميل كنيد اين خوراكي همچنان براي رفع سختي ادرار به كار ميرود.11. كساني كه كمخون هستند صبح ناشتا يك ليوان آب هويج با كمي عسل ميل كنند.12. هويج كاهش دهنده انواع سرطان ميباشد مخصوصاً سرطانهاي ريه، لوزالمعده.13. كساني كه معتاد به سيگار هستند از خوردن هويج فراموش نكنند.14. هويج خام باعث كاهش كلسترول خون ميشود به شرط آن كه با صبحانه حداقل 200 گرم هويج ميل نماييد.15. خوردن هويج پخته موجب كاهش ابتلا به سرطان كولن ميشود.16. براي پختن هويج بيش از 15 دقيقه بيشتر زمان نبريد اگر بخارپز بشود خيلي بهتر است.17. كساني كه كرم دارند به مدت 8 روز هويج رنده شده ناشتا ميل كنند، حدود صد تا دويست گرم با كمي آبليمو.18. براي درمان سوختگي هويج رنده شده را داخل يك پارچه به صورت كمپرس در محل بگذاريد از اين روش براي درمان سودا، كورك و اگزما ميتوان استفاده كرد.19. براي تقويت و رشد بدن و درمان نرمي استخوان بچهها هويج رنده شده با ليموترش بدهيد.20. اشخاصي كه عصباني هستند يا پيراني كه دچار ضعف و ناتواني شدهاند هويج ميل كنند پخته آن بهتر است.21. اگر هر صبح ناشتا يك ليوان آب هويج ميل كنيد موجب بازشدن رنگ چهره شما ميشود.22. براي درمان يرقان صبح ناشتا آب هويج بخوريد.23. ماسك هويج باعث بازشدن رنگ چهره ميگردد و پوستهاي شل را سفت ميكند.24. خوردن هويج باعث تقويت قوه بينايي و درخشندگي چشمها ميگردد.25. خوردن هويج براي كساني كه مبتلا به بيماري قند هستند مفيد ميباشد.26. كساني كه فشار خون دارند از خوردن هويج فراموش نكنند.27. خانمهاي شيرده آب هويج را در برنامه غذايي خود بگذارند.28. بهترين دندانگير براي نوزادني كه ميخواهند دندان دربياورند هويج است.29. كساني كه دردهاي رماتيسمي، مفصلي و نقرس دارند صبح ناشتا هويج ميل كنند.30. خوردن هويج با شير و كمي عسل براي درمان ترشحات مجاري تنفسي مفيد است.31. كساني كه از زخم معده و اثني عشر رنج ميبرند آب هويج را كمكم ميل نمايند.32. سعي كنيد هميشه آب هويج تازه بگيريد.33. خوردن آب هويج باعث ميشود كه زردزخم زود خوب شود.34. كساني كه آسم دارند صبح ناشتا آب هويج با شير ميل كنند.35. آب هويج جواني را براي مدت زيادي حفظ ميكند.36. سوپ هويج غذاي خوبي براي بيماران مبتلا به اسهال مخصوصاً كودكان ميباشد.37. كساني كه بدبين و سوءظن نسبت به ديگران دارند هويج را در برنامه غذايي خود قرار دهند تا از رشد اين بيماري نجات يابند. 38. همچنين هويج نگرانيهاي بيمورد و بياساس را برطرف ميكند.39. كساني كه از بيخوابي رنج ميبرند شب هويج پخته ميل كنند.40. هويج براي خنازير مفيد است.41. آب هويج براي كساني كه پيوره دارند مفيد است.42. آب هويج + آب ليمو تسكين دهنده سرفه ميباشد.43. خوردن هويج براي سينه پهلو نيز مفيد است، سينه پهلو و ورم شش يا ذاتالريه را گويند كه در اثر سرماخوردگي بوجود ميآيد.44. كساني كه كوليت روده دارند (كوليت روده ورم روده بزرگ است) از خوردن هويج فراموش نكنند.45. كساني كه ميخواهند چاق شوند آب هويج همراه خرما ساعت 10 صبح و 5 بعدازظهر بخورند.46. كساني كه سيلان مني بر اثر ضعف اعصاب دارند هويج را در برنامه غذايي خود بگذارند.47. عوارضي كه در اثر كمبود ويتامين آ پيدا ميشود مانند آكنه با مصرف هويج از بين ميرود.48. خوردن هويج باعث ميشود كه املاح معدني در بدن توليد گردد.49. هويج عامل رشد كودكان است.50. هويج رقيق كننده صفرا است.51. كساني كه عفونتهاي رودهاي دارند حتماً هويج بخورند.52. كساني كه بواسير دارند هويج آبپز در برنامه غذايي خود قرار دهند قبل از هر غذا يك عدد هويج آبپز.53. كودكاني كه رودههاي حساس دارند بهتر است شير آن ها را قطع نموده 200 گر هويج را در يك ليتر آب جوشانده به صورت سوپ درآورده كم كم به آن بدهيد. بچههايي كه سه ماهه نشدهاند يك قسمت سوپ هويج يك قسمت شير مادر بعد از 3 ماهگي يك قسمت سوپ هويج 2 قسمت شيرمادر.54. هويج بازكننده رگها مخصوصاً شريانها است.55. هويج گلبولهاي قرمز و هموگلوبين خون را افزايش ميدهد.56. براي جبران كمبود املاح پتاسيم از برگ هويج استفاده كنيد.57. كساني كه به بيماري گوارشي مبتلا هستند از هويج خام كمتر استفاده كنند.58. همچنين كساني كه سوخت و ساز بدن آن ها خوب نيست هويج كم مصرف كنند زيرا مصرف آن به خاطر وجود اسيداگزاليك باعث تشكيل سنگ كليه ميشود.59. اگر هويج را با بخار آب بپزيد بسيار خوب است.60. كساني كه پوست خشك دارند هويج + آب خيار به صورت ماسك هفتهاي يك بار روي صورت خود بگذارند.61. كساني كه راشيتيسم دارند هويج رنده شده با ليمو ميل كنند.62. خوردن هويج يا مرباي هويج از پرش پلك چشم جلوگيري ميكند.63. يك ماسك خوب براي شاداب كردن صورت يك قاشق چايخوري پودر نشاسته كمي گلاب چند قاشق غذاخوري آب هويج مخلوط نموده روي پوست بگذاريد پوست شما شاداب خواهد شد.64. براي پاك كردن پوست آب هويج با شير مخلوط نموده پوست خود را پاك كنيد.65. براي شستشوي جوشهاي صورت گل بابونه را 10 گرم و يك و نيم ليوان آب جوشانده به مدت 10 دقيقه سپس صاف نموده با آب هويج مخلوط كنيد و صورت را بشوييد.66. ماسك ضد چين و چروك صورت: هويج رنده شده را با آرد جو و كمي گلاب و چند قطره آبليمو مخلوط كرده روزي 2 بار صبح و عصر روي صورت بگذاريد بعد از گذاشتن ماسك در معرض آفتاب قرار نگيريد.67. اگر در دوران بارداري مادر نوزاد هويج مصرف كند موهاي كودك خرمايي خواهد شد و كودك زيبايي خواهد داشت.68. كساني كه پركاري تيروئيد دارند از هويج استفاده كنند.69. كساني كه ادرار آن ها قطره قطره ميآيد يا بياختياري ادرار دارند از دم كرده تخم هويج استفاده نمايند. 5 گرم در 150 سيسي آب.70. براي برطرف كردن سياهي زير چشم از تركيب آب هويج + جعفري صورت را ماساژ دهند و سوپ هويج و جعفري ميل كنند.71. براي درمان ورم طحال از تخم هويج در سركه استفاده شود.72. براي درمان ورم بيضه ضماد هويج بگذاريد.73. خوردن آب هويج از ريزش مو جلوگيري ميكند.74. كساني كه ورم پروستات دارند هويج را در برنامه غذايي خود قرار دهند و چند شب از شياف مغز خيار استفاده كنند.<
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/32.png چغندر
آسم - كم خوني - كك مك – پيسي – چاقي – نقرس – اگزما – سردرد - آرامش اعصاب – كهير - دمل - درد مفاصل – شپش – ديابت – زردزخم و...
1. طبع ريشه چغندر معتدل است.2. بهخاطر فسفر و قندي كه در چغندر وجود دارد براي درك مطالب و تقويت حافظه بسيار مفيد ميباشد.3. چغندر باعث ساخته شدن گلبول قرمز ميشود.4. چغندر درمان كننده كم خوني و ضعف عمومي بدن ميباشد.5. براي تنظيم شدن فعاليت دستگاههاي مختلف بدن هفتهاي 3 روز (روز در ميان) سه چهارم استكان آب چغندر با يك چهارم آب هويج مخلوط كرده به مدت يك ماه ميل كنيد.6. يكي از روشهاي خوب خوردن چغندر خام را رنده كرده كمي دارچين به آن اضافه كرده بهعنوان سالاد همراه غذا بخورند.7. كساني كه چاق هستند و از اضافه وزن خود رنج ميبرند ميتوانند از سالاد چغندر يا چغندر پخته استفاده كنند.8. براي رفع كك مك برگ چغندر با كمي اسيد بوريك مخلوط نموده روزي 2 بار صبح و عصر به مدت 2 هفته بهصورت بماليد.9. خوردن گوشت گاو با چغندر باعث از بين رفتن پيسي ميشود.10. حضرت رضا(ع) فرمودهاند: خوردن چغندر باعث ميشود از جذام درامان بمانيد عقل را زياد و خون را تصفيه ميكند، چغندر شفاي درد است استخوان را محكم و گوشت را ميروياند. 11. آب چغندر براي افرادي كه مبتلا به نقرس ميباشند بسيار مفيد است.12. آب چغندر براي مسلولين نيز مفيد ميباشد صبح و عصر يك استكان ميل شود.13. براي كساني كه كماشتها هستند از سالاد چغندر استفاده كنيد. طرزتهيه سالاد چغندر: چغندر قرمز (لبو) ابتدا پخته سپس رنده نموده چند حبه سير را كوبيده با چغندر پخته شده مخلوط كنيد از اين سالاد همراه غذا بخوريد و اشتهاي شما باز ميشود، اين سالاد در ميان روسها متداول است. 14. يك آش خوشمزه براي درمان اگزما: سبزي + گشنيز + برگ چغندر + برنج + آب غوره مانند سوپهاي ديگر ادويهجات و روغن نيز اضافه كنيد.15. چغندر پخته به درمان رعشه كمك ميكند. رعشه معمولاً از پيري يا بر اثر يك بيماري در بدن يا ترس، خشم و گرسنگي و همچنين از جماع زياد به وجود ميآيد.16. اگر چنان چه شير در پستان بماند و باعث درد آن شود چغندر پخته را روي آن بگذاريد اگر چغندر و كلم و مويز را با هم پخته و نيمگرم كمپرس كنيد اثر آن بيشتر ميباشد.17. جويدن برگ چغندر درد دندان را تسكين ميدهد.18. مزمزه كردن برگ پختهشده چغندر با سركه براي درد دندان و كرمخوردگي دندان مفيد است.19. خوردن آب چغندر سردرد را تسكين ميدهد.20. ماليدن برگ پخته چغندر و بعد از سردشدن براي سوختگي با آتش يا آب مفيد است.21. براي ورم پشت پا و زانو برگ چغندر را با اسيد اوريك مخلوط كرده بهصورت ضماد روي پاها بگذاريد.22. فسفر چغندر باعث ميشود فيبرهاي عصبي را سرزنده كند در نتيجه باعث آرامش اعصاب ميشود.23. بيماراني كه دوران نقاهت را ميگذرانند از چغندر خام رنده شده و هويج رنده شده بهعنوان سالاد همراه غذا يا از پخته آنها استفاده كنند.24. براي جوشهاي صورت برگ چغندر را كوبيده بهصورت ضماد بگذاريد.25. براي درمان كهير از سوپ چغندر بخوريد و از برگ چغندر بهصورت ضماد استفاده كنيد.26. براي سر باز كردن دمل برگ چغندر را كوبيده با عسل مخلوط كنيد روي دمل بگذاريد.27. براي شوره سر برگ چغندر + گزنه + بابونه + ختمي در عرق بيد جوشانده سر را ماساژ دهيد.28. براي تسكين درد مفاصل لبو را همراه گشنيز ميل كنيد در خوردن گشنيز زيادهروي نكنيد.29. براي درمان لكههاي خشك پوستي شيره چغندر را با آب نخود مخلوط كرده بماليد.30. براي پيشگيري از سفيد شدن موي سر شيره چغندر را با ماست مخلوط نموده صبح ناشتا ميل كنيد.31. چغندر داراي هورمون جنسي زنانه ميباشد.32. برگ چغندر خون را قليايي ميكند كساني كه فشارخون دارند از جوشانده آب برگ چغندر استفاده كنند.33. كساني كه سياتيك دارند لبو استفاده كنند و بهصورت ضماد در محل درد بگذارند.34. چغندر بندآورنده خون و مقوي معده است.35. در مصرف چغندر نبايد زيادهروي شود زيرا باعث سوزاندن خون و ايجاد دلپيچه و قيآور است.36. كساني كه درد كليه يا ورم كليه دارند از جوشانده برگ چغندر استفاده كنند.37. براي كساني كه واريس دارند پيش از غذا چند برگ آن را ميل كنند و بهصورت ضماد در محل بگذارند.38. كساني كه لاغر هستند از آب چغندر با آب هويج استفاده كنند.39. دمكرده تخم چغندر ضدبلغم است.40. جهت درمان ناراحتيهاي قاعدگي روزانه يك استكان آب چغندر به مدت 14 روز بعد از پاك شدن بنوشيد.41. كساني كه در اثر سرما دست يا پاي آنها ترك خورده است از ضماد چغندر پخته يا برگ چغندر پخته استفاده كنند. 42. براي نابود كردن شپش برگ چغندر را جوشانده با آب آن سر را بشوييد.43. كساني كه يبوست دارند چغندر را با عدس پوست كنده بپزند و ميل شود.44. چغندر و برگ چغندر ضداسيداوريك ميباشد.45. اگر برگ چغندر در عصر چيده شود شيرينتر از صبح است زيرا از صبح تا شب به كمك اشعه خورشيد قند درست شده كه شب هنگام به ريشه بفرستد.46. خوردن ماش با چغندر براي بيماري برص مفيد است.47. كساني كه ديابت دارند از خوردن چغندر خودداري كنند.48. براي از بين بردن قرمزي دور چشم با آب برگ چغندر كمپرس كنيد.49. اگر ميخواهيد كودك شما استخوانهاي قوي و محكمي داشته باشد چغندر را در برنامه غذايي خود قرار دهيد.50. كساني كه آسم دارند از آشي كه از آرد گندم + عسل و چغندر درست ميشود ميل كنند.51. كساني كه زردزخم دارند 250 گرم چغندر را در يك ليتر آب بجوشانند كمكم ميل كنند.
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/33.png فلفل سبز
محرك اشتها - تقويت اعصاب - بواسير - سياه سرفه - رماتيسم - ميگرن - حفظ جواني – داءالصدف - تقويت رگها - استفراغهاي پيدرپي- چنگ زدن معده - كم خوني و...
1. طبع آن گرم و خشك است.2. فلفل سبز محرك اشتها ميباشد همراه غذا ميل شود.3. تقويت ميل جنسي همراه غذا و خشك آن همراه عدس مصرف شود.4. خوشبو كردن دهان.5. تقويت اعصاب همراه غذا استفاده شود.6. براي درمان بواسير گرد خشك شده آن را روي غذا بپاشيد و بخوريد.7. آب آوردن شكم.8. كساني كه ترش ميكنند و چنگ زدن معده.9. استفراغهاي پي در پي.10. سرفههاي مداوم.11. سياه سرفه.12. رماتيسم مانند شماره 14 عمل كنيد.13. ميگرن 10 گرم فلفل سبز با 100 گرم عسل مخلوط كرده و روزي يك قاشق ميل شود.14. براي تسكين دردهاي عصبي فلفل خشك را با روغن كنجد مخلوط نموده به محل درد بماليد.15. براي دردكمر مانند شماره 14 استفاده شود.16. براي جلوگيري از ريزش مو يك قاشق پودر فلفل در عرق بيد حل نموده موها را ماساژ دهيد.17. فلفل سبز باعث تقويت رگها ميگردد.18. فلفل افزاينده و تقويت كننده جريان خون است.19. كساني كه تصلب شرايين دارند از فلفل استفاده كنند.20. فلفل تقويت كننده سياهرگها، مويرگها و رگهاي خوني ميباشد.21. چون فلفل حرارت بدن را بالا ميبرد در نتيجه مصرف آن در مناطق گرمسير باعث ميشود كه حرارت آن جا قابل تحمل گردد.22. فلفل سبز باعث كاهش كلسترول خون ميگردد.23. خوردن فلفل سبز از پوسته پوسته شدن (داءالصدف) و قرمزي پوست جلوگيري ميكند.24. كساني كه كم خون هستند از فلفل سبز در غذاي خود استفاده كنند.25. خوردن فلفل سبز باعث حفظ جواني شما ميشود البته زياده روي نكنيد.
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/34.png پونه
آسم - زخم واريس - اشتهاآور - غش – سوءهاضمه - تقويت نيروي جنسي- مقوي قلب - منظم كننده عادت ماهانه - تنگي نفس - استسقاء - درد سياتيك – كبودي پوست – ككمك و...
1. طبيعت پونه گرم و خشك است.دمكرده پونه كوهي جهت درمان اسهال معمولي و اسهال خوني مفيد ميباشد. كساني كه اسهال شدهاند ميتوانند از سيبزمين آبپز همراه نعنا بهعنوان غذا بخورند و از دمكرده پونه بهعنوان چاي استفاده كنند.2. چاي پونه برطرف كننده خستگيهاي عصبي ميباشد. 5 گرم در 150 سيسي آب جوش به مدت 15 يا 20 دقيقه دم كنيد.3. دمكرده پونه اشتهاآور ميباشد و به هضم غذا كمك ميكند.4. كساني كه زخم واريس دارند 50 گرم را در يك ليتر آب جوشانده زخمها را بشوئيد.5. دمكرده پونه براي سرفههاي مداوم و آسم مفيد ميباشد. 3 گرم در 100 سيسي آب جوش ده دقيقه دم كرده، روزي 3 استكان ميل شود.6. براي تقويت لثه با سوخته پونه مسواك كنيد.7. كساني كه غش ميكنند پونه را استشمام كنند زيرا بوي آن مفيد است.8. يك نسخه براي سوءهاضمه برگ نعناع 3 گرم + برگ آويشن 4 گرم + برگ پونه 3 گرم در 300 سيسي آب جوشانده بالاي غذا يك فنجان ميل شود.9. يك چاي براي تقويت نيروي جنسي: پونه 30 گرم + مرزه 30 گرم + زعفران 1 گرم + فلفل هندي (سياه) 3 گرم + فلفل سفيد 3 گرم + فلفل قرمز 3 گرم آسياب كرده مخلوط نموده هر دفعه 5 گرم در يك فلاكس ريخته سپس به اندازه 2 ليوان آب جوش در فلاكس ريخته تا شب به 3 نوبت محتوي ميل شود.10. براي رفع لكههاي پوست برگ تازه پونه را له كرده بهصورت ضماد روي پوست بگذاريد.11. براي دور شدن حشرات پونه را بكوبيد و بگذاريد بوي آن در فضا پخش شود.12. بوئييدن پونه مقوي قلب است.13. خوردن زياد پونه براي معده خوب نيست.14. كساني كه كرم كدو دارند پونه با عسل و كمي نمك مخلوط نموده قبل از غذا ميل كنند.15. جهت رفع خارش دستگاه تناسلي با دمكرده پونه شستشو دهيد 30 گرم در يك ليتر آب.16. كساني كه ضعف اعصاب دارند و دوست ندارند از داروي خوردني استفاده كنند ميتوانند 200 گرم پونه را در يك ليتر آب بجوشانند در حمام با اسفنج روي بدن بمالند و يا اين كه نيم كيلو پونه را در 5 ليتر آب بجوشانند در وان ريخته در آب آن به مدت 15 دقيقه استراحت كنند.17. پونه متعادل كننده و منظم كننده عادت ماهانه ميباشد.18. كساني كه تنگي نفس دارند بوييدن پونه براي آنها مفيد است.19. براي درمان ورمي كه در اثر سرمازدگي به وجود آمده است پونه با كنجد مخلوط كرده در محل ورم بماليد.20. خانمهاي آبستن زياد پونه نخورند چون باعث سقط جنين ميشود.21. براي سرفه و سرفههاي پيدرپي 40 گرم پونه كوهي را در يك ليتر آب به مدت 15 دقيقه دم كنيد بعد روزي 3 فنجان ميل شود.22. براي درد مفاصل كه در اثر نقرس ميباشد ضماد پونه را به مدت 2 ساعت روي مفاصل بگذاريد.23. پونه براي بيماري استسقاء مفيد است.24. ضد بلغم است.25. روغن پونه از چين و چروك صورت جلوگيري ميكند. طرز تهيه روغن پونه: پونه تازه را در روغن مايع خيسانده مقابل آفتاب ميگذاريم تا آب آن تبخير شود يا اين كه كمي حرارت ميدهيم در ظروف سربسته نگذاريد چون اسانس آن عوض ميشود سپس صاف كرده روغن را روي صورت ميگذاريم.26. پونه ضد سودا است.27. براي قاعدگيهاي دردناك از پونه بصورت دم كرده، استفاده كنيد.28. براي از بين خارش و سياهي پوست روغن پونه را به پوست بماليد.29. براي از بين بردن كك مك صورت پونه تازه را در سركه ريخته سپس صاف نموده با احتياط به پوست بماليد. طرزتهيه: پونه تازه خرد شده 200 گرم + سركه 250 گرم + روغن بادام تلخ 50 گرم مخلوط نموده چند روز در آفتاب بگذاريد، سپس صاف نموده از روغن استفاده نماييد.30. خالواش نوعي پونه است كه در گيلان ميرويد. خوردن خام و يا دمكرده آن يك داروي خوب براي بياختياري ادرار ميباشد در ضمن ضدعفونيكننده مجاري ادرار و رحم ميباشد.31. كساني كه رنگ رخسار آنها زرد گشته است با جوشانده پونه صورت را شستشو دهند.32. براي تسكين درد سياتيك پونه تازه را كوبيده در محل درد بهصورت ضماد بگذاريد.33. اگر چنانچه زنبور يا عقرب كسي را گزيد فوراً پونه كوبيده را روي محل نيش بگذاريد، از ديدار پزشك فراموش نشود.34. براي كشتن كرم باغچه پودر پونه خشك شده را در باغچه بپاشيد.35. پونه مخصوصاً نوع كوهي آن تنظيم كننده حركات قلب است.36. گاهي اوقات كودكان شيرخوار، شير مادر در معده آنها ميبندد جهت درمان مادر از دمكرده چاي پونه چند روز متوالي استفاده كند و روزي يك مرتبه يك قاشق چايخوري از چاي پونه به كودك بدهد.37. براي درمان كبودي پوست كه در اثر ضربه يا فشار به وجود آمده است ضماد پونه بگذاريد و اگر ليموترش تازه بود روزي 3 عدد همراه غذا بخوريد وگرنه روزي 3 قاشق آبليمو ميل شود.38. براي درمان بياشتهايي 10 گرم پونه كوهي را در 500 سيسي آب جوش به مدت 20 دقيقه دمكرده صاف كنيد با عسل شيرين شود و ميل گردد
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/35.pngاسفناج
تقويت كننده قلب - استحكام استخوانها - كمخوني– يبوست – سوختگي – جرب - درد مفاصل - سنگ يا شن كليه - ورم معده - نقرس - سرطان معده - سرفههاي خشك – آسم - بيماري قند – وسواس – فشارخون و...
1. طبع اسفناج كمي سرد و تر است يا اينكه معتدل است.2. اسفناج ضدكمخوني است. كساني كه دچار كمخوني شدهاند اسفناج را در سبزيهاي خوردني خود قرار دهند و هر روز حداقل سه برگ اسفناج بخورند.3. اسفناج تقويت كننده قلب است. مانند سبزي همراه غذا خورده شود.4. اسفناج مخصوصاً بوراني تميز كننده دستگاه هاضمه ميباشد.5. گوگرد موجود در اسفناج باعث قليايي خون ميشود، تازه خورده شود.6. آهكي كه در اسفناج وجود دارد باعث استحكام استخوانها ميگردد، تازه خورده شود.7. اسفناج كمبود املاح معدني بدن را جبران ميكند.8. كساني كه اسفناج را ميجوشانند سپس آب اضافي آن را ميگيرند آنها فقط تفاله اسفناج را ميخورند. بهترين روش خوردن اسفناج تازه آن است سعي كنيد به طعم تازه و خام آن عادت كنيد.9. اگر مبتلا به ضعف بدن يا اعصاب هستيد چند روز صبحها نصف استكان آب اسفناج با نصف استكان آب شاهي همراه كمي آب بنوشيد.10. براي يبوست از دمكرده تخم اسفناج استفاده كنيد، 5 گرم در يك ليوان آب به مدت 20 دقيقه دمكرده سپس ميل كنيد.11. براي درمان سوختگي، جرب و زخمهاي جلدي اسفناج را در روغن زيتون بپزيد و روي زخم بگذاريد.12. كساني كه بيماري كبدي دارند اسفناج بخورند.13. كساني كه درد مفاصل دارند كمتر اسفناج بخورند.14. كساني كه سنگ يا شن كليه دارند اسفناج به مقدار كمي بخورند البته درمانگر ناراحتيهاي كليه هم ميباشد.15. كساني كه ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداري كنند.16. اسفناج براي اطفال كماشتها و كودكاني كه از رشد عقب ماندهاند بسيار مفيد ميباشد.17. هضم اسفناج آسان است.18. كساني كه نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداري كنند.19. اسفناج پخته شده را زياد نگه نداريد زيرا در آن تغييرات شيميايي ايجاد ميشود و توليد سم ميكند.20. اسفناج براي كساني كه افسرده هستند يا احساس خستگي و گرفتگي ميكنند مفيد است.21. اسفناج براي خانمهايي كه دردهاي قاعدگي دارند مفيد ميباشد.22. خانمهايي كه يائسه شدهاند خوردن اسفناج را فراموش نكنند.23. جويدن اسفناج دندانها و لثه را محكم ميكند.24. يك غذاي خوشمزه با اسفناج: بعد از اينكه برنج را صاف كرديد ابتدا يك مقداري برنج سپس يك لايه اسفناج خام بعلاوه گوشت چرخ كرده گوسفند كه كمي سرخ كرده باشيد مجدداً لايه برنج سپس باز يك لايه اسفناج خام و ادويهجات ريخته بگذاريد برنج دم بكشد.25. اسفناج را خام ميان خمير بگذاريد و در فر يا روغن كنجد بپزيد.26. براي از بين بردن كرمها ابتدا به مدت 20 ساعت چيزي نخوريد سپس اسفناج را با مقدار بسيار كمي آب، آب پز كنيد كمي نمك هم به آن بزنيد ميل كنيد.27. كساني كه سرطان معده دارند ميتوانند قبل از هر غذا يك چهارم استكان آب اسفناج بخورند.28. براي تسكين درد نيش زنبور و خوابيدن ورم آن ضماد پخته اسفناج را بگذاريد.29. اسفناج پخته براي سرفههاي خشك، آسم و گرفتگي صدا مفيد است.30. همانطور كه گفته شد خوردن اسفناج خطر ابتلا به سرطان را بسيار تخفيف ميدهد به علت داشتن منيزيم از پيشرفت سرطان جلوگيري ميكند.31. كساني كه بيماري قند دارند اسفناج خام را در برنامه غذايي خود بگذارند.32. كساني كه كارهاي فكري دارند قبل از غذا سالاد اسفناج بخورند.33. طرز تهيه سالاد اسفناج: اسفناج + تره + كمي ليموترش + كمي ذرت آب پز + كمي نمك + كمي فلفل قرمز.34. يك غذاي خوشمزه ديگر: اسفناج + جوانه گندم آب پز و كمي جعفري و آبليمو.35. يك صبحانه مقوي و خوشمزه: اسفناج 200 گرم + تخممرغ يك عدد + پياز يك عدد + روغن كنجد يا زيتون. ابتدا پيازداغ سپس اسفناج را داخل پياز داغ تفت داده آنگاه تخممرغ را روي آنها بشكنيد و ادويه فراموش نشود.36. براي درمان يرقان عصاره اسفناج را با شكر مخلوط كرده ميل نماييد.37. براي سنگ مثانه، آب اسفناج همراه آب ميل شود.38. براي سر باز كردن دمل از ضماد پخته اسفناج استفاده كنيد.39. سردردهايي كه در اثر اختلال گوارشي و سوء مزاج هست بايد آش اسفناج كه كمي در آن گشنيز ريخته شده خورده شود.40. براي سردردهايي كه در اثر اختلالات صفراوي است ميتوانند اسفناج را با آبليمو يا آب غوره ميل كنند.41. بيماراني كه مبتلا به سرسام صفراوي هستند اسفناج را در كره گاو و يا روغن بادام پخته نموده با كمي تمبرهندي يا آلوترش ميل نمايند.42. براي سرسامهاي سوداوي از اسفناج با ماش پوست گرفته و جو و روغن بادام شيرين و كمي تخم خشخاش آش درست نموده ميل كنند.43. كساني كه دچار بيماريهاي پروستات شدهاند اسفناج را در برنامه غذايي خود قرار دهند.44. كساني كه حبسالبول شدهاند روزانه سه بار هر بار سه قاشق غذاخوري آب اسفناج ميل كنند.45. خوردن اسفناج همراه غذا بوي بد دهان را از بين ميبرد.46. كساني كه داراي مزاج سرد هستند اسفناج را با دارچين بخورند.47. براي درمان كك مك آب اسفناج را با روغن زيتون مخلوط نموده بهصورت بماليد. همچنين اسفناج را با زيتون بهصورت سالاد ميل كنيد.48. خوردن اسفناج به راحت بودن زايمان كمك ميكند.49. كساني كه تصلب شرائين دارند اسفناج را در برنامه غذايي خود قرار دهند.50. براي پاك كردن برق لباسهاي سياه يا خوشرنگ نمودن آن لباس آن را با آب اسفناج پخته و آب بشوييد.51. اسفناج براي كساني كه چشمهايشان در مقابل نور ضعيف است مفيد ميباشد.52. جوشانده اسفناج همراه آب دفع كننده سنگ كليه است.53. براي كساني كه دچار بيماري سينه پهلو شدهاند (ورم ششها و چركي شدن ريه را سينه پهلو گويند) از آش اسفناج استفاده كنند.54. خوردن اسفناج پخته كمر درد را تسكين ميدهد.55. جهت گلودرد آب اسفناج چه پخته شده چه خام با كمي نمك مخلوط و غرغره كنيد.56. يك محلول براي جلوگيري از ريزش مو: برگ اسفناج 35 گرم + برگ شاهي 15 گرم + 5 گرم روغن زيتون مانده در 700 ميليليتر الكل طبي 25 درجه بگذاريد 15 روز بماند، سپس محلول را صاف كرده و موهاي سر را قبل از رفتن به حمام با آن ماساژ دهيد. 57. براي رشد مو اسفناج را در مخلوطي از روغن كنجد و زيتون مانده جوشانده سپس روغن را به سر بمالند.58. مادران شيرده براي افزايش شير ميتوانند از اسفناج استفاده كنند.59. سكرتين موجود در اسفناج باعث هضم آسان غذا ميگردد.60. براي جوش خوردن سريع شكستگيهاي استخواني از اسفناج استفاده كنيد.61. بهخاطر وجود يد در اسفناج براي بيماران به گواتر بسيار مفيد است.62. براي رفع خارش بدن آب اسفناج تازه را به بدن بماليد.63. كساني كه سوزش ادرار دارند يا قطرهقطره ادرار ميكنند، 5/6 گرم تخم اسفناج را در 500 سيسي آب جوشانده در سه نوبت ميل كنيد.64. كساني كه وسواس دارند اسفناج را به غذاي روزانه خود اضافه كنند.65. تخم اسفناج براي طحال ضرر دارد.66. اسفناج رنگ چهره را باز ميكند.67. اسفناج تقويت كننده اعصاب است.68. كساني كه بواسير دارند سعي كنند از اسفناج زياد استفاده كنند چون اسفناج باعث تخليه سريع روده ميگردد.69. كساني كه انسداد مجاري ادرار دارند اسفناج را با روغن بادام مخلوط نموده ميل كنند.70. كساني كه فشارخون دارند و سردردهاي ناشي از آن اسفناج و كدو را بهعنوان غذا انتخاب كنند.71. كساني كه بيماري سل دارند از جوشاندهي آب اسفناج استفاده كنند.72. كساني كه تصلب شرائين دارند از اسفناج استفاده كنند.73. براي آنژين قلبي از دمكردهي تخم اسفناج شود. (در روز از 5 گرم و به مدت 7 روز بيشتر استفاده نشود).[FONT="B Yagut"]
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/36.pngسير
فشارخون - ورم روده - مقوي معده – آسم – رماتيسم - سرگيجه – سياتيك - بازكننده صدا - تيفوييد - گال – واريس - ميخچه - تقويت قوه باء - تقويت حافظه - درد دندان - پيسي و...
1. طبع سير گرم و خشك است.2. اگر ميخواهيد صورتي بشاش و زيبا و گلگون داشته باشيد سير بخوريد.3. كساني كه مبتلا به فشارخون شرياني هستند خوردن آن باعث پايين آمدن فشارخون ميشود.4. سير باعث بازشدن اشتها ميشود.5. كساني كه فشارخون آنها پايين است سير را با احتياط بخورند.6. سير مقوي معده است و از ورم روده جلوگيري ميكند.7. جويدن جعفري بعد از خوردن سير بوي آن را از بين ميبرد يا اين كه 2 دانه قهوه بوداده را بجوند.8. افرادي كه دچار فراموشي شدهاند سير بخورند.9. اگر سير را در كيسههاي برنج يا گندم بگذاريم از كرمخوردگي يا فاسدشدن آنها جلوگيري ميكند.10. كساني كه بيماري آسم دارند از سير استفاده كنند يا يك حبّه سير را زير زبان بگذارند.11. كساني كه آسم دارند يك عدد پياز و يك عدد سير را كوبيده در يك ليوان آب كه 25% الكل طبي خوراكي دارد مخلوط كرده و بگذارند 8 روز بماند سپس صاف كرده روزي 1 بار يك حبه قند را كه آغشته به آن محلول كرده بخورند.12. براي درمان سياهسرفه از جوشانده سير هر 2 ساعت يك قاشق مرباخوري ميل شود. 40 گرم سير در 250 سيسي آب جوش چند دقيقه جوشانده سپس بگذاريد سرد شود.13. براي درمان رماتيسم 3 هفته هر صبح ناشتا يك حبه سير ميل كنيد.14. سير تسكين دهنده تشنج و آرام كننده اعصاب است.15. كساني كه رعشه دارند و اندام آنها فلج است در برنامه غذايي خود آن را بگنجانند اما بهصورت مداوم نباشد.16. براي درمان خستگي فكري و ذهني سير را خرد كرده با روغن بادام تلخ مخلوط كرده روي برجستگي مهرههاي كمر بمالند.17. كساني كه سرگيجه دارند يك حبه سير بخورند.18. كساني كه سياتيك دارند صبح ناشتا يك حبه سير را سوراخسوراخ نموده قورت دهند سپس كمي آب روي آن بخورند بهصورت مداوم نباشد.19. براي درمان نوريت و پولي موزيت (ورم - التهاب يك يا چندين عصب كه در مسير آن احساس درد گردد) سير را خرد نموده با روغن كافور مخلوط نموده محل درد را مالش دهيد.20. سير بازكننده صدا است.21. سير براي اكثر بيماريهاي عصبي مفيد است.22. براي درمان درد لگن خاصره ميتوان هم خورد هم همان قسمت را با سير ماساژ داد.23. كساني كه قطرهقطره ادرار ميكنند سير را در برنامه غذايي خود قرار دهند.24. مداومت در خوردن سير باعث ريختن موهاي سفيد و رشد موهاي سياه ميشود.25. كساني كه بواسير دارند هفتهاي 3 روز هر شب يك حبه سير بخورند.26. سير در معالجه تيفوييد و ديفتري به كار ميرود.27. كساني كه برونشيت دارند و همچنين ناراحتي ريوي از سوپ سير استفاده كنند زيرا به زودي خلط سينه را كم ميكند.28. اسپاسم و قلنجي كه در اثر باد شكم به وجود آمده است سير بهترين درمان كننده است.29. براي درمان بيماري گال يا جرب سير را با مرزه بپزيد سپس له كنيد و بر بدن خود بماليد.30. براي درمان واريس و پيشگيري سير را كوبيده با آبليمو مخلوط كرده همراه كمي آب گرم ساق پا بماليد.31. براي ورم و زخمهاي معده و روده از سوپ سير استفاده كنيد.32. براي درمان گال چند حبه سير را در يك ليتر آب جوشانده بدن را بشوئيد.33. براي درمان جوش پلك چشم يك حبه سير را دو قسمت كرده روي جوش بماليد.34. خوردن سير كدورت ذهن را از بين ميبرد و بهترين مقوي براي مغز ميباشد و روي غدد مغز اثر نيكويي دارد و فراموشي را از بين ميبرد.35. بوي سير دفع كننده عقرب و مار است.36. سير براي افراد بلغمي مزاجي كه سرفه كهنهاي دارند اگر بپزند بخورند مفيد واقع ميشود.37. براي درمان ميخچه و زگيل سير را نرم كنيد روي ميخچه يا زگيل بگذاريد چندوقت به اين كار مداومت نماييد تا به كلي برطرف گردد.38. براي جلوگيري از بيماري وبا از سير و ترشي سير استفاده كنيد.39. كساني كه ورم پروستات دارند روزي يك حبه سير بهطور مداوم بخورند.40. براي رفع موخوره سير را با روغن كنجد مخلوط كرده قبل از حمام به مو بماليد.41. ناشنوايي كه در اثر رماتيسم به وجود آمده است يك پنبه را به آب سير آغشته نموده داخل گوش بگذاريد.42. مصرف زياد سير ضعف ديد بهوجود ميآورد.43. مصرف زياد سير باعث ميشود كه يُد جذب نشود.44. مصرف زياد سير ايجاد كهير ميكند.45. خوردن كاهو بالاي سير بوي دهان را از بين ميبرد همچنين سيب.46. يك مرهم براي سينه درد: سير را كاملاً خرد و له كرده سپس با كمي وازلين و روغن بادام تلخ مخلوط نموده روي سينه بماليد و ماساژ دهيد.47. گوگردي كه در سير وجود دارد براي پوست بسيار مفيد است.48. سير باعث فرار موشها ميشود.49. يك نسخه براي تقويت قوه باه و كساني كه اسپرم آنها كم است. سير را در كره گاوي پخته نموده سپس با شير گوسفند مخلوط كرده و همراه كمي عسل خورده شود.50. براي درمان خارش و كهير آب سير با عسل مخلوط كرده در محل خارش بگذاريد.51. خوردن سير از بيماري جذام جلوگيري ميكند.52. براي درمان رماتيسم مزمن سير را بكوبيد و در محل درد ابتدا بهصورت ضماد بگذاريد سپس ماساژ دهيد.53. سير ضدكرم است.54. سير از واكنشهاي حساسيتي جلوگيري ميكند و ضدآلرژي است.55. خوراك سير و سركه و عدس دافع انگلي است كه به طرف سينه آمده است.56. سير تنظيمكننده مهمترين اعمال بدني است منجمله اختلالات كبدي، اختلالات غدد داخلي.57. براي اين كه متوجه شويد يك خانم نازاست يا اين كه بچهدار ميشود: فرد مذكور چند روز سير نخورد سپس چند عدد سير را له نموده يك پنبه تميز را آغشته به سير كند مانند اوول استفاده كند تا هفت ساعت بگذارد بماند و سپس شخصي كه سير نخورده دهان آن زن را بو كند اگر تا دو روز بوي سير دهد آن زن بچهدار ميشود وگرنه نميشود.58. كوهپيمايان و يا كساني كه ميخواهند كاري سخت انجام دهند خوب است قبل از آن سالاد سير بخورند.59. محل گزيدگي نيش زنبور را يك حبه سير را دو نيمه كرده بگذاريد.60. كساني كه تب حصبه دارند پاها را در ضماد سير و پياز رنده شده بگذارند و ساعت به ساعت عوض كنند.61. كساني كه اسهال شدهاند سيبزميني آبپز همراه سير بهعنوان غذا ميل كنند.62. كساني كه دچار بيماري مالاريا شدهاند از سير و سوپ استفاده كنند.63. سير ذراتي را كه به شكل ذرههاي ريز شيشهاي در شرائين جمع ميشوند و توليد تصلبشرايين ميكنند را از بين ميبرد.64. سير از پيري زودرس جلوگيري ميكند.65. سير براي ناراحتيهاي دوران حيض زنان و پيري و شكستگيهاي غيرعادي براي آنها مفيد است.66. براي دفع كرم كدو يك سير بزرگ را به مدت 20 دقيقه در شير بجوشانيد و جوشانده شير را صبح ناشتا ميل كنيد و تا ظهر غذاي ديگري نخوريد اين عمل را آن قدر ادامه دهيد تا كرمها دفع شود (ولي براي دفع كرم كدو از داروهاي شيميايي موجود در داروخانه خيلي بهتر است).67. براي معالجه محل نيش پشه يك حبه سير را دو نيم كرده در محل بگذاريد.68. كساني كه دچار بيماري هاري شده است سير را بكوبيد به آن شخص بدهيد.69. بهترين دوپينگ كشتيگيران قبل از مسابقه خوردن سير است امتحان كنيد پيروز خواهيد بود.70. سير از سكته مغزي جلوگيري ميكند زيرا چربي خون را منظم كرده و كار گلبولهاي قرمز كه رساندن اكسيژن است آسان ميكند.71. اگر در شهرهاي هواي آلوده زندگي ميكنيد روزي يك حبه سير بخوريد. افراد معتاد به سيگار هم همين طور.72. يك دارو براي تقويت حافظه: سير تازه خرد شده 100 گرم + برگ جعفري 100 گرم + روغن زيتون به مقداري كه آنها را بپوشاند + عسل 2 قاشق با هم مخلوط كرده خوب بهم بزنيد پس از يك هفته كمي قبل از مطالعه يك قاشق بخوريد.
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/37.png ترتيزك (شاهي)
آسم – مدر - محرك جماع - مقوي باء - سنگ كليه، مثانه - زخمهاي جلدي – سرطان - كك مك - بازكننده صدا - طحال - لكههاي قهوهاي و...
1. طبع آن گرم و خشك است.2. ترتيزك داراي يد، آهن، فسفر، مس، منگنز، گوگرد و كارتن ميباشد.3. كساني كه آسم دارند و يا سرفه ميكنند، ترتيزك را در برنامه غذايي خود قرار دهند.4. ترتيزك مدر و نيروبخش است.5. ترتيزك مولد اسپرم، محرك جماع و مقوي باه ميباشد.6. ترتيزك به هضم غذا كمك ميكند و ضدباد، گاز و نفخ معده است.7. ترتيزك بافت بدن را جوان ميكند.8. ترتيزك تصفيه كننده خون است در نتيجه دملها و دانههاي چركي زيرپوست با خوردن آن از بين ميرود.9. براي سنگ كليه، مثانه و مجاري ادرار بسيار مفيد ميباشد بالاي غذا خورده شود و از 10 گرم خشك كرده آن در 300 سيسي آب دمكرده و هر 2 ساعت يك ليوان ميل شود.10. جهت كشتن كرم صبح ناشتا نصف استكان آب ترتيزك ميل كنند.11. براي درمان زخمهاي جلدي آب ترتيزك را با روغن زيتون مخلوط كرده روي زخم بمالند.12. كساني كه چاق هستند براي لاغر شدن همراه غذا ترتيزك بخورند.13. كساني كه مشكل مجاري تنفسي و دردهاي برونشيت و سياه سرفه دارند از ترتيزك استفاده كنند.14. جوشانده ترتيزك فشارخون را پايين ميآورد. 10 گرم ترتيزك خشك را با 300 سيسي آب جوشانده روزي 3 فنجان ميل شود.15. ترتيزك خلطآور است. بهصورت دمكرده و يا شربت ميل كنيد.16. در رابطه با مرض گال و اگزما خوردن ترتيزك بسيار مفيد است.17. ترتيزك برطرف كننده اختلال غددي و خستگي ميباشد.18. كساني كه سل دارند ترتيزك را در برنامه غذايي خود قرار دهند.19. كساني كه عرق زير بغل آنها بو ميدهد صبح ناشتا ترتيزك بخورند.20. ترتيزك باعث زياد شدن شيرمادران ميشود.21. كساني كه بيماريهاي غمباد دارند از ترتيزك استفاده كنند.22. افرادي كه به بيماري سرطان دچار هستند ترتيزك را در برنامه غذايي خود قرار داده و كساني كه سالم هستند باعث ميشود كه سرطان نگيرند.23. يك صبحانه خوب براي تقويت غرايز جنسي: روغن كنجد + پياز + تخممرغ + ترتيزك. ابتدا پياز را در روغن كنجد سرخ كرده سپس تخممرغ را بهصورت نيمرو در آورده همراه ترتيزك و نان سبوسدار ميل شود.24. ماساژ مو با آب ترتيزك از ريزش آن جلوگيري ميكند.25. براي برطرف شدن جوش صورت صبح ناشتا 3 قاشق آب ترتيزك با كمي آب ميل شود.26. كساني كه قند خون دارند در برنامه غذايي خود ترتيزك را بگذارند و هرروز يك قاشق آب ترتيزك بنوشند.27. براي درمان دردهاي رماتيسمي ترتيزك را خرد كرده بهصورت ضماد در محل درد بگذاريد.28. كودكاني كه سياه سرفه دارند كمي آب ترتيزك را همراه شير به كودك بدهند.29. شاهي همراه آبليمو دفع كننده كرم است.30. براي رفع كك مك شاهي را كوبيده بهصورت ماسك روي صورت بگذاريد.31. مصرف زياد شاهي در شب انسان را به مرض خوره دچار ميكند.32. براي درمان لكههاي صورت آب شاهي را با عسل مخلوط كرده صورت را ماساژ دهيد.33. خوردن زياد شاهي براي بينايي زيانآور است.34. شاهي اثر ضدنيكوتين دارد در نتيجه براي سيگاريها سبزي خوبي است.35. كساني كه سنگ كيسه صفرا دارند قبل از غذا دو قاشق آب شاهي را همراه يك استكان آب ميل كنند.36. براي تصلب شرائين شاهي را در برنامه غذايي خود قرار دهيد.37. دختران جواني كه هنوز بالغ نشدهاند و كمخون هستند در برنامه غذايي خود شاهي را بگذارند و بهتر است قبل از غذا يك قاشق آب شاهي بنوشند ولي افراط نكنند شاهي به رشد قد شما كمك ميكند.38. براي جلوگيري از سرطان سينه شاهي را در برنامه غذايي خود قرار دهيد.39. بر روي ماهگرفتگي آب شاهي را مالش دهيد شايد لك از بين برود.40. براي تركيدگي ناخن ضماد شاهي را روي ناخن بگذاريد و از خود شاهي استفاده كنيد.41. اگر تخم شاهي با آب گرم خورده شود ضدبلغم است (البته توليد استفراغ ميكند).42. كساني كه صرع دارند و يا لاغر هستند يا سردرد دارند و همچنين سرطان خون، برص از خوردن شاهي خودداري كنند.43. خانمهاي حامله شب هرگز شاهي نخورند.44. شاهي بازكننده انسداد مجاري كبد و طحال ميباشد.45. شاهي باعث تحريك جنسي در زنان ميشود.46. براي از بين بردن لكههاي قهوهاي آب شاهي + آب خيار روي پوست شب بگذاريد اگر حساسيتي نشان نداد تا صبح بماند.47. براي درمان زردي ناخنها ابتدا صفراي بدن را كاهش ديد سپس شاهي را له نموده با سركه مخلوط كنيد روي ناخن بگذاريد.48. شاهي بازكننده صدا است.49. شاهي بازكننده عروق كرونل ميباشد در نتيجه مصرف آن براي دردهاي قلبي مناسب ميباشد (آنژين صدري).50. امام صادق(ع) فرمودند: اگر كسي شب شاهي بخورد موجب مرض برص ميشود.51. خوردن شاهي به زيباشدن پوست شما كمك ميكند.52. شاهي تقويت كننده ذهن است.
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/38.png ريواس
كك مك - قند - بازشدن عادت ماهانه – بادشكن - اسهال خوني – يرقان – سرگيجه - پيوره - آبله - كمخوني - برص - استحكام استخوانها و...
1. كساني كه ناراحتي كليه دارند از مصرف زياد آن خودداري كنند.2. براي روشن شدن مو 50 گرم ريواس را در يك ليتر آب به مدت 30 دقيقه بجوشانيد سپس صاف كنيد موها را چندين بار خيس كنيد.3. براي از بين بردن كك مك و جوشهاي چركي و از بين بردن جاي جوش ريواس له شده را با كمي سركه مخلوط كرده و بهصورت ماسك روي صورت بگذاريد اگر فوراً احساس سوزش كرديد بشوييد.4. براي كساني كه بيماري قند دارند دمكرده برگ ريواس مفيد است.5. شربت ريواس شاديبخش، مقوي معده و رودهها ميباشد.6. كساني كه ميخواهند كبدشان را پاك كنند قبل از غذا ريواس بخورند.7. اشتهاآور است و برطرف كننده صفرا است.8. ريواس خستگي و خماري را برطرف ميكند.9. مداومت در خوردن آن باعث پاكي خون ميشود.10. كم كننده شهوت است.11. ريشه ريواس را خشك كرده و بهصورت پودر درآورده و در موارد ذيل ميتوان از آن استفاده كرد.الف) براي بازشدن عادت ماهانهب) زيادي صفرا و گرفتگي و كيسه صفرا را باز ميكند.پ) از گرفتگي طحال و امعاد جلوگيري ميكند.ت) بادشكن ميباشد.ث) دردكليه و مثانه و رحم را تسكين ميدهد.ج) براي درمان يرقان مفيد است.چ) اسهال خوني را درمان ميكند.ح) گرد ريشه ريواس را با لعاب به دانه بهصورت حبّ درآورده زير زبان گذاشته زيادي صفرا با سرفههاي كهنه را درمان ميكند.خ) از تركيب فوق جهت درد شقيقه و سرگيجه ميتوان استفاده كرد.12. براي درمان سياتيك 30 گرم ريشه ريواس ، 30 گرم پرسياوشان در يك ليتر آب جوشانده روزي 3 استكان ميل شود.13. براي ضعف و درد مفاصل از فرمول شماره 12 استفاده شود.14. ريواس تقويت كننده اعصاب ميباشد.15. براي درمان آبله، پيوره و درمان دندان، ساقه ريواس را بجوشانيد و بهصورت ضماد گذاشته و همچنين خود ريواس را بجويد. 16. براي تقويت بينايي نصف استكان آب ريواس بخوريد اگر آب ريواس ضدعفوني كرده و آن را به چشم بماليد بسيار نافع است.17. بهتر است كه از برگهاي ريواس براي مصرف خوراكي استفاده نشود و فقط از ساقهها و ريشه آن استفاده شود.18. براي درمان كمخوني ريشه خشك ريواس را كوبيده كمي همراه غذا بخوريد يا اين كه از شربت آن استفاده كنيد.19. كساني كه ميخواهند اعتيادشان را ترك كنند دارچين و ريشه ريواس به مقدار مساوي مخلوط كرده روزي 2 گرم به مدت 7 روز بخورند.20. براي درمان درد، ناراحتي و ترشي، گاز و نفخ معده 15 گرم پودر ريشه ريواس در 300 سيسي آب جوش به مدّت 20 دقيقه دمكرده و قبل از غذا يك استكان بنوشيد.21. كساني كه وسواس دارند از ريواس يا شربت ريواس استفاده كنند مخصوصاً رب ريواس چون رب آن برطرف كننده وحشت و بيماريهاي عصبي است.22. براي بيماري برص ريشه ريواس را بهصورت پودر درآورده با عسل مخلوط نموده و در محل بماليد.23. به خاطر اگزالات پتاسيم سعي كنيد ريواس را در ظروف فلزي مخصوصاً مسي نپزيد.24. يك نوشابه خوشمزه كه براي مدتي بماند: ريواس يك كيلو + آب 2 ليتر، به مدت 8 روز بماند هر دو روز يك بار آنها را به هم زنيد بعد از 8 يا 10 روز صاف كرده يك عدد ليمو + 300 گرم شكر اضافه كرده سپس تا به اندازه 5 ليتر شود به آن آب اضافه كنيد، سپس در مخلوط كن مخلوط كرده و صاف كنيد در يخچال بهعنوان نوشيدني استفاده كنيد.25. براي روشن شدن موها: گلريواس 20 گرم + گل بابونه 20 گرم + بوراكس 4 گرم، ابتدا گل ريواس و بابونه را با 600 سيسي آب مخلوط كرده بگذاريد 20 دقيقه دم بكشد سپس صاف كرده هنگامي كه ولرم شد پودر بوراكس را با آن مخلوط كنيد روزي چندبار موها را ماساژ دهيد و به مقدار دلخواه كه موها روشن شد ديگر استفاده نكنيد. در صورت حل نشدن بوراكس محلول را كمي حرارت دهيد.26. براي استحكام استخوانها ريشه ريواس را در روغن كنجد و يا با عرق مرزه جوشانده سپس ماساژ دهيد.
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/39.png تره
رماتيسم - خونريزي بيني - قاعدهآور - محرك جنسي - بواسير - گزيدن افعي - تنگي نفس – سرطان - كيسه صفرا - اسيداوريك خون - ماه گرفتگي - برص – جذام - دردهاي عصبي و...
1. طبع تره گرم و نسبتاً خشك است.2. ضماد تره براي نرم كردن ورمها مفيد است.3. تره ضدعفوني كننده رودهها است.4. كساني كه رماتيسم دارند از تره استفاده كنند.5. تره بازكننده انسدادها و گرفتگيها است.6. براي جلوگيري از خونريزي بيني تره را له كرده با سركه مخلوط كنيد روي پيشاني بگذاريد.7. تره قاعدهآور است.8. تقويت كننده نيروي جنسي است و محرك جنسي است در صورتي كه با عسل خورده شود.9. كساني كه تنگي نفس دارند سوپ جو با تره بخورند.10. ترشي تره (تره را در سركه بخيسانيد) بازكننده گرفتگي كبد است.11. جهت درمان بواسير ضماد تره را در محل درد بگذاريد.12. ضماد تره براي گزيدن افعي خوب است خوردن آن با آب و عسل سموم جانوران را خنثي ميكند.13. خوردن زياد تره خون را ميسوزاند و بينايي را كاهش ميدهد و لثه را خراب ميكند.14. تره براي گرم مزاجان مفيد و خوب است با گشنيز بخورند، البته زياد استفاده نشود.15. براي درمان امراض سردرد 10 گرم تخم تره و 10 گرم تخم مورد در 400 سيسي آب دمكرده روزي سه فنجان بخوريد.16. در صورت گزش زنبور تره را كوبيده بهصورت ضماد روي نيش زنبور بگذاريد.17. خوردن تره از سرطان جلوگيري ميكند.18. تره خام پاك كننده ريه و كيسه صفرا است.19. كلروفيل موجود در تره باعث تقويت عضله قلب ميگردد.20. تره در ايجاد نيرو و قدرت و سلامتي بدن نقش مؤثري دارد.21. پتاسيم موجود در تره براي كودكان رنجور و كماشتها بهترين داروست.22. كساني كه دچار زيادي چربي و اسيداوريك خون ميباشند تره را در برنامه غذايي خود قرار دهند.23. تره خلطآور بوده و سينه را صاف ميكند.24. تره قليايي كننده خون است.25. براي بيماري برص ضماد تره را بگذاريد.26. براي ماه گرفتگي ضماد تره را بگذاريد.27. تره از بيماري قلب جلوگيري ميكند.28. ماساژ با آب تره باعث تقويت مو ميشود (آب تره + گزنه بهطور مساوي سر را ماساژ دهيد).29. زيادخوردن تره در شب باعث پريشان خوابي ميشود.30. افرادي كه طبع سودايي دارند تره كمتر مصرف كنند.31. براي رفع كمبود كلسيم صبحانه همراه نان و پنير 10 دانه فندق و نصف گردو همراه با تره بخوريد.32. كساني كه سرما خوردهاند براي بازشدن صداي آنها از سوپ تره استفاده كنند.33. شياف تره پاككننده ترشح رحم و ضدعفوني كننده و مانع از افتادن جنين ميشود.34. چنانچه آن را با سركه و نمك پخته و زني كه مبتلا به ورم رحم است در آن بنشيند مفيد است.35. ضماد برگ تره با سماق و كمي نمك براي اگزما و زخمهاي چربي مفيد است.36. ضماد تره جهت تسكين بعضي دردهاي عصبي (نورالوژي) مفيد است.37. حضرت امام صادق(ع) فرمودهاند: تره بخوريد كه در آن 4 خصلت است: - دهان را خوشبو ميكند. - بادهاي بدن را تحليل ميكند. - مرض بواسير را برطرف ميكند.- كسي كه در خوردن تره مداومت نمايد از بيماري جذام درامان خواهد بود.38. كساني كه ورم كيسه صفرا دارند تقريباً در برنامه غذايي خود آن را بگنجانند.39. تره زردي چهره را از بين ميبرد.
-
http://pnu-club.com/imported/2013/06/40.pngنخود سبز يا نخودفرنگي
قلب - فشارخون - قند - ضدسرطان - سرطان پروستات - بازكننده قاعدگي – واريس – سوزاك - درمان لاغري - تصلب شرايين - تصفيه كننده خون و...
1. براي ازدياد شير ميتوان از نخودسبز استفاده كرد.2. خوردن زياد نخودفرنگي باعث عقيم شدن ميشود و به طور كلي نخودسبز ضدباروري است.3. آقاياني كه اسپرم آن ها كم است از خوردن نخود سبز خودداري كنند.4. خوردن نخودفرنگي براي قلب مفيد است زيرا باعث كاهش كلسترول ميشود.5. خوردن نخودفرنگي باعث كاهش فشارخون ميشود.6. كساني كه بيماري قند دارند از نخودفرنگي استفاده كنند.7. نخودفرنگي ضدسرطان است.8. خوردن نخودفرنگي ابتلا به سرطان پروستات را كاهش ميدهد.9. نخودفرنگي مقاومت بدن در ابتلاي به آپانديس را افزايش ميدهد.10. نخودسبز بازكننده قاعدگي ميباشد.11. براي درمان واريس نخودسبز به خاطر وجود كلروفيل فسفر و سولفور پتاسيم مفيد است.12. نخودسبز پاك كننده روده از فضولات مسموم كننده ميباشد.13. براي تصلب شرايين خوردن نخود سبز مفيد است.14. براي درمان لاغري كليه از نخودسبز ميتوان استفاده كرد.15. كساني كه سوزاك هستند از پخته نخودسبز استفاده كنند.16. يك غذاي خوشمزه با نخودفرنگي (سبز) صدگرم نخودفرنگي + 30 گرم گوشت ريز شده + پيازداغ. ابتدا نخودفرنگي را آبپز نموده سپس با پيازداغ و گوشت و ادويه كه شامل فلفل قرمز و سياه و كمي دارچين و نمك مخلوط نموده، پخته و ميل شود.17. نخودسبز تصفيه كننده خون است.