اولين تاپيك پاتــوق دانشجويـان دانشگاه پيام نور ◄ مــشهــد ►
با درود و سلام خدمت كاربران عزيز باشگاه
شما كاربران عزيز در اين تاپيك مي توانيد در صورت تمايل براي آشنايي بيشتر با ساير كاربران هم دانشگاهي خود در دانشگاه پيام نور مشهد در اين باشگاه، خودتان رو به همراه رشته ي تحصيلي تان و... معرفي كنيد.
انشاالله كه اين تاپيك محيط مجازي سالم و دوستانه و بدور از هرگونه .... باشد.
باتشكر:مديريت باشگاه
توجه توجه:
خوب با توجه به استقبال عالي از اين سري تاپيك هاي پاتوق پيام نور بر اساس دانشگاه بخصوص تاپيك پاتوق پيام نور مشهد تصميم به ايجاد تاپيك جديد با عنوان دومين تاپيك پاتــوق دانشجويـان دانشگاه پيام نور ◄ مــشهــد ► كرديم تا هچنين پرتراكم شدن و شلوغ شدن بحث و گفتگوها و موضوعات جلوگيري بشه و كاربران راحتر و با سرعت بيشتر بتوانند در ادامه ي مباحث شركت كنند و نظره خودشون مطرح كنند.
ضمنا دومين تاپيك پاتــوق دانشجويـان دانشگاه پيام نور ◄ مــشهــد ► قابل دسترس و مشاهده مي باشد.
بچه های حسابداری...بچه های حسابداری
انجمن علمی حسابداری با همکاری مجتمع انفورماتیک راشد برگزار می کند :
همایش علمی تخصصی با موضوع
( حسابداری ،علمی وحرفه ای وکاربردی )
با حضور:
دبیر کل انجمن حسابداران بین المللی پارس سوشیانت گستر
زمان : دوشنبه 9 آذرماه ساعت ده ونیم
مکان : آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور
روز حسابدار وروز دانشجو پیشاپیش مبارک
خب پیشاپیش روز 15 آذرماه که روز حسابدار وهمچنین روز عید غدیر هست به همه بروبچه های حسابداری این باشگاه تبریک می گم.همچنین فرارسیدن روز دانشجو به همه دانشجویان بخصوص دانشجویان عضو این باشگاه واز همه مهمتر دانشجویان رشته حسابداری تبریک می گم ویه عکس وکه یادگاری روز دانشجو پارسال دانشگاه خودمه ضمیمه می کنم که برید حالشو ببرید:247:
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
پيشنهاد اولين ميتينگ كاربران مشهدي باشگاه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*omid*
سلام به همه
من الان ارشد فردوسی میخونم
اما دانشجوی پیام نور نیشابور بودم
ربطش به اینجا چیه؟!!! آخه همش مهمان مشهد بودم!:110:
خوش آمديد هم شهري عزيز چرا مشهد بيا توي تاپيك نيشابوري ها:289:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s@mi
الحق که مشهدیی...دمت hot:302:
منم که معرف حضور هستم:دی
فهلنی دانشجوی مدیریتم ولی بعدا شاید دانشجوی مهندسی بشم!
میگم چطوره میتینگ بذاریم دانشگاه ببینیم همو؟
خيلي خوش امدي دوست گلم
چشم ميتينگ هم ميزاريم سرموقع اش البته با حضور بزرگان :247:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tayebehkh
سلام به همه بچه هاي مشهدي مخصوصا از نوع پيام نوريش
من طيبه هستم دانشجوي مهندسي نرم افزار مشهد
خواهش مي كنم يكم فعال تر باشين بابا چه خبره؟
شما هم خوش آمدي دوست عزيز.راست ميگه يكم بيشتر فعال باشيد و اينقدر دم حرم نپلكيد و شمع ها رو قيف كنيد:194:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
50cent
خیلی 4کریم.حاجی حتما منو و بکسه مارو تو یونی دیدی اگه میخوای همو ببینیو من پایتم شمارتو واسم بذار بزنگیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
50cent
مژگان خانوم سلام من امتحاناتم همین 5شنبه تموم میشه اگه موافقید با مستر سامی هماهنگ کنیم تو یونی همو ببینم البته بعد از 5شنبه.چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مژگان
من دوشنبه امتحانم تموم می شه.قرار که نه...مگه چند نفری باشیم خانومها هم باشن خوبیت نداره ما دوتا تنها:243::243::243:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
50cent
:55::55::55::55: ای از دسته شما خانوما!!!!!!!!!!
باشه هر طور شما مایلید
راستی این سامی دخی یا پسر اواتارش عکسه دخیهههههههههههه؟ من عرض کردم تو یونی همو ببینیم فکر نمیکنم جای بدی باشه.میتینگ و زمانش با شما.
اما در مورد متينگ و يا همايش دسته جمعي كاربران باشگاه.
انشاالله اين كار رو هم در مشهد انجام ميديم البته بايد هماهنگي صورت پزيرد تا همه ي دوستان كه مايل هستند بيايند از جمله خودم به عنوان ناظر:243:
بنابراين من خودم پيشنهاد مي كنم از دوستان مششدي هم اكنون كه اين مينيگ در كجا و كي برگزار بشه ؟ كه حتما منم بتونم بيا اونجا تا جسله ي متينك باحال تر بشه:55:
من خودم ميگم بين 30 -20 بهمن باشه ساعتش هم عصر باشه محلش هم يك پارك خوب و عمومي/
بقيه دوستان هم در اين مورد نظر بدند.
تا اگر قرار ok شد و دوستان تاييد كردند برسيم روي شرايط برگزاري اين جلسه ي عمومي:225:
روزگار خوش