دوستان نظراتشون رو بگن:36:
Printable View
دوستان نظراتشون رو بگن:36:
چون بیشتر دوس دختر دارن
نمی خوان زیر بار مسئولیت برن، خوش گذرون شدند
تنوع طلبی دلیل دیگه ی اونه
تقصیر خانوما هم هست دیگه واسه چی برن زن بگیرن؟! ماشاا... وفور نعمته!
یه مقداری هم بدبین شدند نسبت به خانوما ، چون دخترا هم خیلی در دسترس هستند
خودشون با دخترا هرکاری می خوان میکنند و میترسند که دختری که می خوان باهاش ازدواج کنند قبلاً تو دام بقیه نیفتاده باشه!
دیگه عشقشون تو همون روزهای اول به نتیجه ی نهایی میرسه دیگه چرا صبر کنن و باهاش ازدواج کنن!
خیلی دلیل وجود داره
بقیش با دوستان
ببخشید اگه رک بودم ولی حقیقته!
شهلا جان هم به نعل زدی هم به میخ
دختر هرچی سنگین تر باشه پسر بیشتر مجذوبش میشه! ( لو دادم برو بچ از دهنم پرید! نونمون آجر شد :39: )
ولی دخترا زیاده خواه شدن، ماشین آخر سیستم خونه ی آنچنانی و ...............
من که دارم باقیمانده ی یارانه ی ماهیانه رو جمع میکنم همشو بخرم فعلاً با پس اندازش یه بی ام و آخرین سیستم گرفتم ایشاا.... خونه هم تو راههههههههههههههههههههههه هههه :156:
به نظر من دلیل اصلیش بر مبگرده به بیکاری دستمزد پایین نرخ بالای زندگی اهن پرست بودن خانوما شما اگه دقت کنید سن ازدواج در حال زیاد شدن
فبلا طرف سیکل یا دیپلم میگرفت میرفت خدمت می اومد استخدام یه شرکت یا سازمان می شد می دونست ایندش تضمین بود سریع خونه می خرید می تونست زندگی چندتا بچه رو تامین کنه
ولی الان خودتون بنگرید
در ضمن من نمی دونم چرا هر چی جلوتر می ریم دختر ها مادی تر میشن؟؟؟؟ مثلا یه دختر دهه 60 خیلی درکش معنوی تر از زندگی تا یه دختر دهه هفتادی
برا ما دهه شصتی ها تک پر بودن ارزش بود چه دختر چه پسر ولی تو دهه هفتادی ها تک پر بودن از فرهنگ لغت شون برداشته شده چه دختر چه پسر رابطه رو یه اباب بازی برای تفریح می دونن شاید ما ها اشتباه فکر می کردیم چشم و گوش بسته بودیم نمی دونم
با این قسمت موافقم ولی خانوما تحت هیچ شرایطی مقصر نیستند تحت هیچ شرایطی http://pnu-club.com/up/images/9qjbd6kg659t9xc9g8q6.gif
( شهلا جون از قوانین اتحادی ها بی خبری بیا اون جا کارت داریم......... :167: ) :39:
دلیلش می تونه این باشه که خانواده ها به تحصیل اهمیت میدند و پسرا باید درس بخونن و برن دانشگاه
یعنی دقیفاً همون سنی که هر روز عاشق 50 نفر میشدند دارن درس میخونن
قبلاً این طوری بوده دیپلم سربازی ازدواج
ولی حالا دیپلم دانشگاه سربازی ازدواج
همین دانشگاه وقفه میندازه و پسرا به سنی می رسند که به سختی عاشق کسی میشند
من با نظر امیر موافقم دلیل اصلیش به بیکاری و ثبات شغلی و دستمزد پایین بر میگرده مطمئنم هیچ پسری بدش نمیاد سر و سامون بگیره و یه زندگی مستقل تشکیل بده دخترا هم همینطور.
من هم به این موضوع خیلی فکر کردم هر چقدر ما دهه 60 ها با حیا و کم توقعیم بجاش دهه 70 ها(منظورم همشون نیست ولی اکثرشون) پر توقع و لوس وننر هستند من خیلی لجم میگیره :97:
نه دلیلش این نیست که خانواده ها به تحصیل اهمیت میدن دلیلش این تنها گزینه برا اکثر مردم درس خوندن با هزار امید و ارزو درس می خونن که برن سرکار
اخر سر طرف میشه مهندس الکترونیک بعد مسافر کشی میکنه :39:
من با چشم خودم زیاد دیدم طرف لیسانس داره میره برا کار میگه من دیپلمم
من الان تو دوستام دارم طرف 40 سالشه شرایط ازدواج روو داره بش میگم چرا الان دیگه ازدواج نمی کنی ؟؟ میگه اون زمانی که تو اوج جونی بودم با تنهای مجبور شدم بسازم
الان تو این سن ازدواج کنم که چی بشه؟من به تنهایی عادت کردم دیگه اگه بخوام برا تشکیل خانواده ازدواج کنم میشم بابا بزرگ فرزندم هستم
اگه بخوامم برا مسایل دیگه ازدواج کنم میرم کیش دبی وغیره هم مسافرت خارجی کردم هم باقی مسایل خرجش هم از ازدواج کمتر نگرانی این هم ندارم که طرفم مهریش رو اجرا بذاره و چیزی که با زحمت تو این سالها بدست اوردم از چنگم در بیاره می گفت اگه منو کسی برا خودم می خواست زمانی که شرایط مالیم اینطور نبود منو قبول می کرد نه الان به خاطر پول زنم بشه و بعد مهرش رو اجرا بذاره بره با دوست پسرجون سابقش ازدواج کنه برا همین عمرا دم به تله بدم
من هم در اخر دیدم بی راه نمیگه و گفتم افرین کار درستی میکنی دود از کنده بلند میشه:77:
جدا از تمام مواردی که دوستان ذکر کردند و همشون به نوعی درست هست
سن ازدواج تو فرهنگ ما رفته بالا و همین مسئله انتخاب رو سخت گیرانه تر میکنه حالا دلیلش یا دانشگاه رفتنه یا خیلی چیزای دیگه
یه زمانی می گفتند دختر که رسید به 20 باید به حالش گریست در مورد پسرا هم همینطور بود
طرف همین که پشت لبش سبز میشد زنه رو می نداختن تو بغلش
ولی این دوره زمونه زود ازدواج کردن رو نشونه ی بی فرهنگی می دونن. بالاتر رفتن سن ازدواج دختر و پسر رو مشکل پسندتر میکنه!
شرایط مالی هم خیلی ملاک شده
تجمل گرایی دلیل دیگشه
10 ، 20 سال پیش پسرا زن می گرفتند تا چند سال تو خونه بابا مامان می موندند حتی شاید دوتا سه تا پسر تو یه اتاق پیش خانواده زندگی میکردند تا خونه دار بشن
اما حالا کسی این سبک زندگی رو قبول نداره قبول هم داشته باشه اگه تا آخر عمر هم بابا مامان باشه خونه نمی تونه بخره ..........
انفجار جمعیت بعد ار انقلاب ، عدم برنامه ریزی صحیح برای آینده ی جوانان و هزار و یک دلیل که می ذارم باقی رو دوستان بگن
مخصوصاً آقایون که موضوع صحبت هستند
تنهایی زندگی کردن خیلی بده,آدم تنها,هیچی نداره:168:
الهی هیچ آدمی تنها نمونه:79:
http://pnu-club.com/imported/2011/10/97.jpg
کاملا با نظرت موافقم فقط مادی بودن ربطی به دهه ی60یا70 نداره،شخص پر توقع پر توقع هر دهه ای که میخاد باشه حتی40
بنظرم شرایط زندگی خیلی سخت شده قبلا مامان بابا انتخاب میکردن بچه قبول میکرد حالا بچه انتخاب میکنه بعد مامان بابا قبول میکنن،در واقع زندگی شده میلی طرف2سال نامزده بعد2سال برمیگرده میگه اخلاقمون با هم نمیسازه آخه آدم عاقل2سال کور بودی؟که متوجه نشدی؟