2-به راستي خداي متعال مردم را بيهوده نيافريده و بيكار رهانكرده است (بحار الانوار ج 53ص 193)
3- من خاتم اوصيا هستم وبه توسط من خداوندبلارا از خانواده و پيروانم دفع مي كند
(بحارالانوارج 52ص 30)
4- قضا و قدر الهي مغلوب نمي شود و اراده خدارا نمي توان رد كرد و چيزي بر توفيق الهي نمي تواند پيشي بگبرد
(بحار الانوار ج 53ص 190)
5- به خدا پناه مي برم از كوري بعداز بينايي و از گمراهي بعد از هدايت
(الخرائج والجرائح ج3ص1110)
6- بايدبدانند كه حق با ماست و در نزد ماست و جز ما هر كس اين داعيه را بر زبان اورد دروغگوي تهمت زننده است و كسي كه چنين ادعايي داشته باشد گمراه و گمراه كننده است .
(بحار الانوار ج 53ص 191)
7- به دست اوردن معارف جز از طريق ما خاندان پيغمبر (عليهم السلام ) مساوي با انكار ماست
(صحيفة المهدي ص334)
8-در رويداد هاي تازه به راويان احاديث ما رجوع كنيد زيرا آنها حجت ما بر شما هستند و من حجت خدا بر آنان هستم
(كمال الدين ج2 ص 454)
9- كساني كه اموال مارا به دست آرند وآن را براي خويش حلال شمرند همانا آتش جهنم را مي خورند
( وسائل الشيعه ج 9 ص 550 )
10 - براي تعجيل فرج بسيار دعا كنيد زيرا همين موجب فرج و گشايش شماست
(كمال الدين ج2 ص 485)
11-ظهور فرج به اراده خدابرمي گرددوكسي كه براي ان وقت تعيين كنددروغ گفته است
(كمال الدين ج2ص 483)
12- كسي كه در بين مردم نام مرا ببرد ملعون است .
(بحار الانوار ج 53ص 184)
13- ما از ياري رساندن به شما كوتاهي نكرده و فراموشتان نمي كنيم اگر چنين نبودختماگرفتارنا گواريها مي شديدودشمنان شمارانابودمي ساختند بنابرين از خدابترسيد ومارا باعمل صالح خود ياري كنيد
.(بحار الانوار ج 53ص 175)
14- بدان كه خداوند متعال با كسي خويشاوندي ندارد و كسي كه ما انكار كند از من نيست و مسلك چنين كسي مانند مسلك پسر نوح است
(كمال الدين ص 484)
15- سجده بر قبر جائز نيست
(سيره و سخن پيشوايان ص 327)
16-برتري دعا و تسبيح گفتن پس از نمازهاي واجب د برابر دعا پس از نمازهاي مستحب مانند برتري واجبات بر مستحبات است .
(بحار الانوار ج 53ص 161)
17- سجده شكر از لازمترين ومؤكدترين مستحبات است
(بحار الانوار ج 53ص 161)
18- فنا و زوال دنيا نزديك ودر حال وداع است ومن شمارا به سوي خدا و پيامبرش وعمل به قران و ازبين بردن باطل وزنده كردن سنت دعوت مي كنم
( سيره و سخن پيشوايان معصوم ص367 محمد علي كوشا )
19- هيچ چيز مانند نماز بيني شيطان را به خاك تمي سايد پس نماز بخوان و بيني شيطان رابه خاك بساي
(بحار الانوار ج 53ص 182)
20 هركس به ناحق اموال مارا بخورد همانا با صورت به آتش جهنم مي افتد ( كمال الدين ص 521)
21- اموالي كه شما يه ما مي رسانيد ما انهارا نمي پذيريم مگر انكه پاكيزه شويد پس هركس مي خواهد ان را به ما برساندو هركس مي خواهد نرساند انچه خدا به ماداه بهتر است از انچه به شما داده است
( كمال الدين ج2 ص 484)
22- وقتي برا ي هيچ كس جايز نيست در مال ديگراه تصرف كند چگونه اين كار در مال ما جائز است
( كمال الدين ص 521)
23-از انچه براي شما سود ندارد پرسش نكنيد و خود را برا ي دانستن انچه از شما نخواسته اند به زحمت نيندازيد
( بحار الانوار ج 2 ص92)
24- از راه راست به سوي چپ منحرف نشويد ومقصد خود را با دوستي ما طبق سنت الهي كه روشن است به سوي ما قرار دهيد
(بحار الانوار ج 53 ص 179)
25- زماني كه خداوند سبحان به مااجازه سخن گفتن بدهد حق اشكار شده و باطل نابود گردد
(بحار الانوار ج 53 ص 196)
26- هريك از شما بايد كارهيي را انجام دهد كه موجب جلب محبت ما گردد و بايد از كارهاي ناپسند كه سبب خشم و غضب ماست اجتناب گردد چون اگر چنين نباشد مرگ آدمي ناگهان مي رسد ود ان وقت ديگر از توبه كاري ساخته نخواهد بود وندامت و پشيماني نمي تواند انسان را از عذاب مابرهاند
(بحار الانوار ج 53 ص 196)
27-كسي كه ما از او بيزاري جوئيم خداي سبحان، فرشتگان ،پيامبران واولياي الهي نيز ازاو بيزاري مي جويند
( احتجاج ج2ص 474 )
28- نادانان و كم خردان شيعه و كساني كه به اندازه پر و بال و پشه دين دارندمارا آزارمي دهند
( احتجاج ج2ص 474 )
29- ستمكاران گمان مي كنند حجت خدا تمام شدني است ولكن اگر به ما اجازه سخن گفتن داده شود ترديدها از بين ميرود
( كمال الدين ص 430)
30فاطمه زهرا عليهاالسلام دختر پيامبر (ص) برايرمن الگوي شايسته اي است
(بحار الانوار ج 53 ص 180)
31- براستي زمين هيچگاه خالي از حجت نيست و حجت خدا يا حاضر است يا از چشمها نهان است
(كمال الدين ص 511)
32- اگر شيعيان ما كه خداي سبحان آنان را بر انجام طاعت خويش موفق گرداند در راه ايفاي پيماني كه بر دوش دارند همدل مي شدند ميمنت ديدار ما از ايشان به تاخير نمي افتاد
(بحار الانوار ج 53 ص 177)
33 - از خدا بترسيد و تسليم امر ما شويد و كار ها را به ما واگذاركنيد وبر ماست كه شمارا ازسرچشمه سياب برگردانيم همانگونه كه بردن شما به سرچشمه به وسيله ما بوده است ودر پي انچه از شما پوشيده شده است نرويد
(بحار الانوار ج 53 ص 179 به نقل از كتاب گل ياسين ص88)
34- اگر ما محبت و حوبي شمارانمي خواستيم ونسبت به شما دلسوز نبوديم شمارا مخاطب خود قرار نميداديم
(بحار الانوار ج53ص179)
35- دلهاي ماظرف اراده ومشيت خداست پس هرگاه اوچيزي رااراده كند مانيز همان چيزرا اراده مي كنيم
(بحار الانوار ج52ص51)
<B><FONT size=3><FONT color=darkred>36- من ذخيره خدا در زمين وانb