سلام
ميخواستم بدونم ايا تكدرس و معرفي به استاد با هم فرق ميكنند يا نه ؟اگه فرق ميكنند لطفا بيشتر توضيح بديد
ممنون
Printable View
سلام
ميخواستم بدونم ايا تكدرس و معرفي به استاد با هم فرق ميكنند يا نه ؟اگه فرق ميكنند لطفا بيشتر توضيح بديد
ممنون
سلام.
تکدرس و معرفی به استاد جفتش میشه معرفی به استاد.
با این تفاوت که تکدرس برای دانشجویانی است که با یک درس فارغ التحصیل می شوند.
ولی معرفی به استاد برای دانشجویان دیگر برای کسانی است که 3 بار از یک درس نمره رد گرفته اند می توانند درس مورد نظر را معرفی به استاد بگیرند./
ممنون از جوابت
من در ترم پائيز يك درس دارم كه فارغ التحصيل بشم ميشه بگيد زمان انتخاب واحدش كيه و چجوريه؟
ممنون
قبل از انتخاب واحد به مرکزتان مراجعه کنید تا راهنماییتون کنند.
سلام.من 13 آبان امتحان تکدرس داشتم و قبول شدم.حالا میخوام مدرک فارغ التحصیلی بگیرم و بدم نظام وظیفه و دفترچه خدمت پست کنم.ولی دانشگاه میگه چون نمرت در سیستم جامع گلستان ثبت نشده ما نمیتونیم بهت مدرک بدیم.ظاهرا بخش ثبت نمرات بسته هست فعلا.میخوام بدونم کی این سیستم باز میشه و نمره من وارد سایت میشه ؟
با سلام
ایشون در سایت بنده هم سوال کردم و بنده هم پیگیری کردم و سایت فعلا" برای ثبت نمره فقط برای کاربران ارشد استانی باز می باشد
بسیار ممنون.من فعلا باید صبر کنم؟چطوری میشه با کاربران ارشد استانی تماس گرفت؟من فکر کنم تا شروع امتحانات ترم سیستم نمره باز نشه )-:
شما راهی برای تماس با کاربر ارشد ندارید . مگر اینکه پیله باشید و یکسره برید مرکزتون و همش پیله کندی تا اونا نمرتونو بفرستن استان برای ثبت در سیستم
این تکدرس رو بلافاصله بعد از اعلام نتایج ترم تابستان میشه برداشت؟ نمرش کی اعلام میشه و کی میتونیم گواهی پایان کارشناسی رو بگیریم؟؟؟( یعنی تا مهر انجام میشه یا تا بهمن طول میکشه؟؟)
سوال دوم: اگه مثلا نتیجه تکدرس آبان اعلام بشه راهی هست که بتونیم کارشناسی ارشد ثبت نام کنیم و ریز نمرات و گواهی کارشناسی رو بعدا ببریم؟؟؟
باسلام
من دانشجوی خراسان جنوبی هستم که درس فرهنگ و تمدن را می خواهممعرفی به استاد
بزنم آیا می شود در شهر دیگری این کار را انجام دهم. ضمنا دانشجوی شاهد و
ایثارگر هستم.
ممنون از راهنمایی شما
باسلام از چه طریقی می تونم اقدام کنم چون دانشگاه قبول نمی کنه ممنون از لطف شما
سلام خسته نباشید می خواستم بپرسم من الان ترم آخر هستم و الان وسطهای امتحانات هستیم که تمامی نمرات امتحاناتی که دادم آمده
فقط در یکی از درس های عمومی افتادم الانم وسطهای امتحانات دانشگاه چی کار باید بکنم ممنون میشم پاسخ بدید.
با سلام
خواهش...
فعلا کاری نمی تونید بکنید و باید تا ایتدای ترم بعد صبر کنید و و اگر فقط یک درس دارید که فارغ التحصیل بشوید، درس مربوطه در در ترم جدید بصورت تک درس اخذ و امتحان دهید پاس کنید و کلا امسال کارتون تموم میشه اگر روال درخواست و اقدامات مربوطه را سر موقع و درست انجام بدید... تاریخ درخواست هم در باشگاه سره موقع اش اطلاع رسانی می شود و شما پیگیر باشید
روزگار خوش
خودم پیدا کردم:
http://pnu-club.com/imported/2013/01...b-45e35acb7a4f
چرا توی بند 7 نوشته درس مذکور توی نیمسال قبلی انتخاب واحد نشده باشه؟ یعنی من الان زبان تخصصی 2 واحدی رو اگه بیافتتم (خودخوان بود و 9.33 شدم) و فقط همین مونده فارغ التحصیلیم میافته واسه ترم بعد؟
سربازیم چی میشه؟
دوستان کاری نمیشه کرد؟
بخش نامه ای تبصره ای چیزی نداره؟
ممنون
سلام خسته نباشید آقا من این مجوز تک درس گرفتم تو سایتم حدکثر انتخاب واحد 2 زده ولی می خوام انتخاب کنم 2 واحد مونده را اخطار میده می گه رعایت حداقل واحد نشده چیکار باید بکنم ممنون
سلام
من تمامی درسهام رو گذروندم و سنواتم تموم شده و یک ترم اضافی هم توی درخواست سنوات گرفتم و تنها یک درس دیگه برام مونده که در ترم تابستان امسال ارائه نشده
خواستم بدونم آیا من هم میتونم از تکدرس استفاده کنم
مرسی
اولا این مورد را با مسئول رشته تون درمیان بگذارید تا مشکلتون حل بشه و
ثانیا به نظره من بهتر هست معرفی به استاد بردارد اون درس را چون راحتر می تونید پاس کنید
موفق باشید
با سلام
امکانش که باید باشه و باید حضوری برید مرکزتون درخواست حضوری بدید انشاالله که موافقت کنند
موفق باشید
روزگار خوش
سلام
برای برداشتنه تک درس باید شهریه ی ثابت رو واریز کنیم؟اگه درس رو قبول نشیم چه اتفاقی می افته؟
کلا تک درس با معرفی به استاد چه فرقی با همدیگه دارن؟
ممنون