صندلی داغ شماره 10 [کاربر nima-n21 ] ( مدیر تالار اخبار پیام نور )
بله .. گرودنه چرخید و چرخید تا نوبت به یکی از بهترین مدیران باشگاه رسید .
جناب آقای نیما جون که نام کاربریشون Nima -N21 هست و مدیر بخش اخبار پیام نور هستند .
رشته تحصیلیشون مهندسی آب و خاک هست و 21 سال سن دارند .
دوستان این صندلی رسما از تاریخ 4/5 شروع میشه و تا پایان مرداد ماه ادامه داره .
امیدوارم با رعایت قوانین داغ ترین تابستان را برای آقا نیما به یادگار بذارین . :226:
تحليل و بررسي پاسخ هاي نيما خان در صندلي داغ
با سلام
براي اولين بار در راستاي سوزاندن نيما خان به جاي طرح سوالات داغ از ايشان يكم بر روي پاسخ هاي اقا نيما به سوالات ساير دوستان دادند زوم بشيم و تحليل اش كنيم و تا حدي برايش سوزشي ايجاد شود.تحليل هاي بنده تظر شخصي بنده در مورد موضوعات و سوالات مطرح شده هست. اميدوارم از بنده كسي دلگير نشود به خاطر و رك و راستي در اين تحليل ام.
نقل قول:
- ت ت ؟(بيشتر توضيح بده)
136.. ( هروقت آقا طه گفت منم ميگم) :111:
نقل قول:
1.پس چرا فریباجون گفته 21 سالتونه؟
آهان بيبن از همينجا بايد بفهمي كه متولد 67 هستم :110:
نقل قول:
من فکر کردم دخترا سال تولدتشونو نمیگن...ولی اینجا برعکسه!!
خوب آدم اگه تيز باشه خودش ميفهمه ديگه
خوب نيما جان ديدي كه سال تولد ات هم گفتي :268: فقط اگر سوال كننده ات در مورد سن ات خانوم بود . ميگفتي متولد كي هستي .:194:
نقل قول:
2. دوست دختر داری؟چن تا؟!
وايييييييييييييي خدا مرگم بده اين حرفا چيه
چاخان نكن نيما خان من ميشناسمت برادر !!!!!
نقل قول:
6. نظرت راجع به عشق چیه؟
خوب نظر من . عشق مثل كشك و دوغه. جدي كه بگم اينه كه به نظر من عشق واقعي وجود نداره و فقط توي افسانه ها و فيلم هاست.
اصلا اين حرفتو قبول ندارم.چون بستگي به خودم ادم داره كه جنبه ظرفيت عشق رو داشته باشه يا نه. من خودم تجربه اش ندارم اما به هيچ عنوان منكر عشق و دوست داشتنه واقعي نمي شم در اين دنياي عجبيب زندگاني.
مطمئن باش كساني كه ميگن عشق كش و دوغه چون يا جنبه ي و ظرفيت عشق رو نداشتند و يا در عشق پولكي و كاغذيه قبلشون شكست خوردند و يك حالت تنفر و انزجار از اين كلمه براشون پبش امد و همين اين ناشي از همون بي ظرفيت كه قبلا گفتم ميشه!(شرمنده رك و راست گفتم.اميدوارم ازم دلگير نشي.اين برداشت كلي بنده طه در اين مورد بود)
نقل قول:
7. نظرت راجع به اقا طه چیه؟
بچه باحاليه . فقط يكم مي خواد از زير زبون من چيزي بكشه بيرون كه نميتونه و كور خونده:57:
خيلي ممنون عزيزم لطف داري .باحالي از خودته :36: كه من باهات باحال بودم.اما در مورد كشيدن اطلاعات از شما من كاره خودم انجام داد.ديگه بيش از اين نيازي نيست بدونم منبع ات خبري ات كجاست.من كاره مدنظر خودم كه فهميدن منع اخباري پيام نور از جانب شما بود به نحو احسن انجام دادم:247:.ضمنا من كه sia باشگاه نيستم.كسي ديگه sia باشگاه.كارش هم رو خيلي خوب انجام ميده:226:خدا هم كمكش كنه :269:
نقل قول:
8. نظرت راجع به خودتم بو گو!
خوب من در كل بچه باحاليم. اگه حالم خوب باشه شيطونم و خيلي زود عصبي ميشم و از كوره در ميرم. هميشه مامانم ميگه خدار رحم كنه به زن تو (حالا كي مي خواد زن بگيره لطفا" پيغام خصوصي ندين من هنوز قصد ازدواج ندارم)
بله عزيزم اقا پسر شيطوني هستي و يكم هم ناقلا و عصبي .در مورد پيشنهادات عزيزم.غصه نخور من به همه خواهران گلم گفتند اقا نيما مناسب بچه داري نيست :269:
نقل قول:
7-اهله شماره دادن به دختر یا این جور کارا هستی یا نه؟
عمرا". بهم شماره ميدن و تا حالا حاضرم قسم بخورم نه دنبال دختر افتادم نه هم شماره دادم
اي شيطون بلا و ناقلا.باز چاخان كردي ها .يعني تمام دخترهاي هم كلاسيت و دانشگاه بهت شماره ميدند و شما ناز مي كني افتخار نمي كني زنگ بزني.والا عجيبه ها.معمولا اقايون شماره ميدند خانوم ها زنگ ميزنند با...........
نقل قول:
9-نظرت در مورد دوستی های اینترنتی؟
تا يك حدي خوبه ولي نبايد زياده روي بشه چون مشگل ايجاد ميكنه. براي خودمم هم اتفاق افتاده(بماند چي بوده)
بله اينو قبول دارم و بازم ميگم بستگي به ظرفيت خوده ادم داره كه از چت و دوستي اينترنتي چه برداشتي و هدفي داشته باشد.:36:
خوب نيما خان فعلا تا همين جا كافيه و
تا تحليل و طرح سوالات بعدي فعلا يا طه ! :172:
روزگار خوش