♥ღ ختم قرآن کریم برای تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج)ღ♥
با سلام در اینجا ختم قرآن به این صورت است که من هر روز یک صفحه از قرآن کریم رو در اینجا قرار میدم دوستانی که میخوان در این طرح شرکت کنند بیان و تلاوت کنند...اینطوری همه روزی یک صفحه از قرآن کریم رابرای تعجیل در فرج حضرت ولی عصر (عج)هدیه کردند.با نام خدا با دعای شروع قرآن و سوره اول قرآن( سوره ی فاتحه )آغاز میکنیم.
به امید آنکه مورد درگاه حق تعالی قرار گیرد.آمین
http://up.pnu-club.com/images/af8la57ut0v7ldfyc89i.jpg
دعای شروع قرآن
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم إنی أشهد أن هذا کتابک المنزل من عندک علی رسولک محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله و کلامک الناطق علی لسان نبیک جعلته هادیا منک إلی خلقک و حبلا متصلا فیما بینک و بین عبادک اللهم إنی نشرت عهدک و کتابک اللهم فاجعل نظری فیه عباده و قرآئتی فیه فکرا و فکری فیه اعتبارا و جعلنی ممن أتعظ ببیان مواعظک فیه و اجتنب معاصیک و لا تطبع عند قرآئتی علی سمعی و لا تجعل علی بصری غشاوه و لا تجعل قرآئتی قرآئه لا تدبر فیها بل اجعلنی أتدبر ایاته و أحکامه اخذا بشرایع دینک و لا تجعل نظری فیه غفله و لا قرآئتی هذرا إنک
أنت الرئوف الرحیم .
ترجمه :
به نام خداوند رحمتگر مهربان
بار خدایا به راستی من گواهی می دهم حقا این کتاب فرو فرستاده شده از پیشگاهت بر فرستاده ات محمد بن عبدالله که درود فرستد خداوند بر او و خاندانش و سخنان گویای توست بر زبان پیامبرت که قرار دادی او را راهنما از پیشگاهت بر آفریدگانت و ریسمان پیوسته شده میان تو و میان بندگانت ، بار خدایا به راستی من گشودم پیمانت و کتابت را ، بار خدایا قرار ده نگاهم را درآن پرستش و قرآن خواندنم را اندیشه کردن و اندیشه ام را در آن عبرت گرفتن و قرار ده مرا از آنانکه پند گیرند از بیان پندهایت در آن و کناره گیری کنند از نافرمانیت و مهر مزن هنگام خواندنم بر گوشم و قرار مده بر چشمم پرده و قرار نده خواندنم را خواندنی که نیست عاقبت اندیشی در آن بلکه قرار ده مرا که عاقبت اندیشی کنم در آیات و احکامش ، فرا گیرنده باشم قوانین دینت را ، و قرار نده نگاهم را در آن از روی بی خبری و نه خواندنم را بیهوده ، به راستی تویی دلسوز مهربان
منبع:ghorany.com
|
|
|
به نام خداوند رحمتگر مهربان (۱) |
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾ |
ستايش خدايى را كه پروردگار جهانيان (۲) |
|
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ |
رحمتگر مهربان (۳) |
|
الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ |
[و] خداوند روز جزاست (۴) |
|
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ |
[بار الها] تنها تو را مىپرستيم و تنها از تو يارى مىجوييم (۵) |
|
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ |
ما را به راه راست هدايت فرما (۶) |
|
اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ |
راه آنان كه گرامىشان داشتهاى نه [راه] مغضوبان و نه [راه] گمراهان (۷) |
|
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾ |
|
|
منبع:parsquran.com