-
با سلام خدمت دوستان گلم
به به مي بينم دوستان بدون حضور ما مغلته مي كنند :63: چشم ما رو بدور ديدند:243:
دوستان عزيزتر از گلم اين تاپيك و كلا بخش پاتوق محلي هست براي برقراري و آشنايي ارتباطي صميمي و دوستانه اما در حد خودش .مشاهده شده است بعضي از دوستان در پست هايي حرف هاي مورد دار :211: و حالا يكم تند زدند كه البته ممكن از روي عصبانيت زودگذر بوده مطرح مي كنند كه تمام اين هاي ناشي از شوخي هاي صميمي و دوستان هست كه خود نشانه اي از باحال بودن اين تاپيك هست:21:
دوستان گلم خواهش دارم ازتون كه هر موردي پيش مياد ابتداعا به بنده (طه) يا مژي خانوم اون مورد پيام خصوصي كنيد تا خدايي نكرده در اين جمع دوستانه تنشي ايجاد نشود كه خدايش من خودم دلخور ميشم ازتون.بنابراين اگر موردي پيش امده تمومش كنيد و يك شروع تازه و نو داشته باشيم در اين تاپيك باحال.
بنابراين هميشه شاد و خندان باشيد اما تا حدش.دو.......... دارم :264:
منتظره حضوره مجدد و پرشور همتون در اين تاپيك باحال هستم:85:
باتشكر.طه. مظلوم مظلومين:105:
روزگار خوش
-
منم آشتي با همه ون همتونگليد:95::95::95: جز مژي چون اون ؟له:13:
-
واااااااااااااااااااااااا ای چه خبر بوده اینجا:eek:
اینقدر حرف زدین که اصلا حوصله جواب دادن ندارم:245:
-
به به دوست خوبم حمید
ولی نامرد چرا تا وقتی پسر بودم ازم دفاع نمی کردی حالا که این شکلی شدم به فکر افتادی
نکنه دلیلش چیز دیگست
خجالت بکش
تو زن داری خودت
-
اول از همه کسانی که خداحافظی کردن میخوام دوباره برگردن:43:
بعدم همه میدونن که من چقدر نازم اونم که به سونیا گفتم واسه تاکید بیشتر بود که سونیا جونم روی مارو زمین ننداختن هومدن حرفای خودمو نوشتن:244::244:
حالا هستیم در خدمتشون:167::167::167:
-
اول از دوستانی که بام شوخی میکنن تشکر کنم حالا به هر صورتی:243:
مطمئن باشین ناراحت نمیشم
حالام لازمه از دوست خودم حمید تشکر کنم که اینقدر سفت و سخت هوای منو داشت که نصف چماق به دستا فرار کردن:243::243::243::243::243::243::243::243::2 43::243::243:
در آخر بازم از دوستان میخوام برگردن (سونیا:201:محبوبه:201:)
-
تشكر بي پايان ميكنم اخ اخي جون.:21:
بنده به جنبه بي حد شما يقين پيدا كردم وگرنه بي شناخت با كسي شوخي نميكنم.:275:
خب سارينا جون(نزديك ترين اسم به سينا)جوراباتو بذار در كوزه تا نخورده مست بشي.:211:
:243:
پاتم با اسيد بشور.آماده فلك باش.:222:
-
سلام دوستان من فقط خواستم اینجا دوستانه بمونه والا خیلی ها خیلی حرفا تو یاهو بهم میزنند که خوب نیست اینجا نشون داده بشه.منم از سونیا خانوم میخوام که برگردن اینجا بدونه دوستان صفایی نداره اگه برگردی میدونم جنبت بالاست:233:اینم واسه اینکه از دلش در بیاد:72:
-
سلام
ممنون دوستان گلم كه به حرف اق طه گوش كرديد و خواستار صميميت و دوستي هميشگي در اين پياتوق باحال هستيد:104:
واقعا گل و تكيد:72:
روزگار خوش
-
اینو که خودمونم میدونستیم:45:
نکنه شما هم اومدین تاکید کنید:246: