Printable View
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht آرهههه خیللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل ی زیاد چطوری میشه آدما رو فراموش کرد؟؟ ب سختی:39: برو این نامه ای ک واست نوشتمو بخون :39: شامپو بچه میزنی ب موهات؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a ب سختی:39: برو این نامه ای ک واست نوشتمو بخون :39: شامپو بچه میزنی ب موهات؟ نه :) اگه تو خیابون یه خارجی ازت آدرس بپرسه بلدی جوابشو بدی؟ :42:
تا حدودی آره بلدم چرا آدما خلق شدن؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط sfx نه :) اگه تو خیابون یه خارجی ازت آدرس بپرسه بلدی جوابشو بدی؟ :42: بله چرا ک نه؟ :39: اوقات بیکاری چکار میکنید؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a ب سختی:39: برو این نامه ای ک واست نوشتمو بخون :39: شامپو بچه میزنی ب موهات؟ کدوم نامه؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht کدوم نامه؟؟ وبلاگم :36:
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a وبلاگم :36: خوندم مررررررسی خیلللی قشنگ بود :72::72::72:
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a بله چرا ک نه؟ :39: اوقات بیکاری چکار میکنید؟ میام باشگاه تا حالا شده دلت بخاد فرار کنی؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht آرهههه خیللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل ی زیاد چطوری میشه آدما رو فراموش کرد؟؟ بخدا این سؤالو من میخواستم بپرسم!
نقل قول: نوشته اصلی توسط reza karimi بخدا این سؤالو من میخواستم بپرسم! خوب به مغز من زودتر رسید خوب چه کنیم دیگه مغزمون کار میکنه مثل همه نیستیم که:39: خوب حالا اخوی سوالت کوووووووووووووووووووووووو وووووو؟؟/