تبریک میگم حامد خان
تبریک میگم و موفق باشید:72:
با سلام و عرض ادب
بسیار بسیار خوشحالم ازین اتفاق
تبریک میگم حامد عزیز با فعالیت بی دریغت
ایشالا بزودی در مراحل بالاتر و سمت های بزرگتر ببینمت
ایشالا در زندگی هم مراحل ترقی رو هر چه سریع تر طی کنی:79:
تبریک میگم حامدجوووووووووووووووووووو وون به امید مدارج بالاتر:74::74::74::74::74::74::74::74::74::7 4::74::74::74::74::74:
ببخشید من تازه این بخش رو کشف کردم:39:
از یکایک عزیزان بی نهایت ممنون و سپاسگزارم متشکرم دوستان
http://pnu-club.com/imported/2014/07/524.jpg
من هم به نوبه خودم به شما تبریک عرض می نمایم.:72:
لپو بیار جلو:46:
:72:
حامد جان مدیریت بخش رو بهت تبریک میگم
اما فعلا از من اینو قبول کن تا امید بیاد و متن قشنگشو بزنه برامون:281:
یلدای عزیز
به تو هم ارتقاتو تبریک میگم و ایشالا بزودی همچنان با حضور پر رنگت ثابت شدنت رو تبریک بگیم بهت
توام فعلا این تبریک منو بپذیر تا امید جان بیاد و پست مخصوصتونو بزنه:281:
آقا حامد، سمت جدید (مدیر بخش) مبارک باشه.:74:
متن امضاتونم خیلی قشنگه. (مــحــکــم بــــاش وقــتــی خــیــلــی نـــرم شـــوی هــمــه خمت مــی کــنــنــد ... حــتــی کــسی کــه انــتــظار نـــداری !!)
یلدای عزیز به تو هم تبریک میگم. موفق باشی :39:
سلام
ارتقایی دیگه داریم با توجه به حضور مناسب و فعالیت کاربر
آقا حامد که جا داره به نمایندگی از کادر مدیریت کل باشگاه ازشون تشکر کنم و اعلام کنم ایشون از امروز بعنوان مدیر بخش اقتصاد,مدیریت و حسابداری در باشگاه فعالیت خواهند کرد:74:
و همچنین یلدای عزیز بعنوان مدیر آزمایشی
امیدوارم هر چه زودتر به سمت بالا ارتقا یابند
با ارزوی موفقیت بیشتر :72:
:39::39::39:
حامد خان سمت جدید مبارک.امیدوارم مدیر موفقی باشی:281:
یلدا جون به تو هم تبریک میگم..آرزوی موفقیت دارم برات:46:
http://pnu-club.com/imported/2014/08/123.gif
ضمن تقدیر و تشکر از SUNYBOY عزیز که اینجانب و دیگران عزیزان رو به سمت های بالاتر در باشگاه ارتقا داده از یکایک شما دوستان و عزیزان از صمیم قلب تشکر و قدردانی دارم و به خود می بالم که در جمه شما عزیزان هستم و فعالیت می کنم امیدوارم بتونم فعالیت های مفیدی رو در باشگاه داشته باشم ولی فعلا این چند روز بهم مهلت بدین تا امتحاناتم تموم بشه البته با نمره عالی:79:http://pnu-club.com/image/jpeg;base6...KKKAM0UUUAf//Z
یلدا خانم من هم در این از صمیم قلب ارتقای جدید رو بهت تبریک میگم امیدوارم با فعالیت های خوبت باشگاه رو هر چه بیشتر پربارتر کنی :79:
سلام
دیگه همه دوستان متوجه تغییرات شدن و جواد و ترنم عزیز زحمت اعلامشو کشیدن:281:
من فقط تشکر ویژه کادر مدیران ارشد باشگاه رو خدمت این دو عزیز ابلاغ میکنم و امیدوارم فعالیت موثرشون به همین شکل ادامه داشته باشه و به ما در اداره و بروز نگهداشتن باشگاه کمک کنن:109:
به هر دو عزیز تبریک میگم:72:
سلام
نمیدونم چی بگم
ممنونم از لطفی ک جناب مدیرکل و آقا امید ب من داشتن امیدوارم بتونم جبران کنم:72:
فعالیتم فقط ب خاطر اینه ک در کنار دوستای خوبی ک دارم باشم اگر پست تخصصی هم گذاشتم واسه این بوده ک دوستان هم ازین مطالب استفاده کنن وگرنه ی کاربر عادی باشم یا مدیر برام فرقی نداره
اقا حامد ارتقاء سمت شما رو هم تبریک میگم موفق باشید
ب هرحال از همه دوستان ممنونم :72:
منم به هر دوتون تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشید وهمه چنان این پله های ترقیو طی بکشید:39:
یلدا تمیز طی بکش چه وضعشه :39:
اقا حامد مبارکت باشه انشالله همچنان ادامه بدی وبه مراتب بالاتری برسی :72::72:
سلام آبجی گلم یلدا جان و داداش و دوست خوبم حامد جان اول بهتون تبریک میگم :72:
وبعدش عذر خواهی میکنم که دیرتبریک گفتم من درگیر ترم تابستونیم:39:
تبریک میگم خانوم مدیر
آقا حامد به شما هم تبریک میگم مبارکتون باشه
یلدا جون مدیر شدی مبارکت باشه
ای جووووووووووووووونم
http://pnu-club.com/imported/2014/08/2766.jpg
http://pnu-club.com/imported/2014/08/2767.jpg
عرض سلام و ادب و تبریک عید سعید غدیر
با توجه به فعالیت و حضور خوب و مناسب یلدا خانم عزیزy a l d a از امروز ایشون رو با عنوانی بالاتر یعنی مدیر ثابت بخش کامپیوتر، اینترنت و فناوری خواهیم دید
امیدوارم چون گذشته مفید و مثمرثمر داشته باشیم و انشاله که این عیدی کوچک ما رو در عید ولایت مولا علی ع از ما بپذیرن:281:
کادر مدیریت کل باشگاه:72:
با سلام و عرض تبریک مجدد به مناسبت عید غدیر
من هم به نوبه ی خودم به این دو عزیز تبریک میگم امیدوارم با این ارتقا هر چه بیشتر نسبت به گذشته باشگاه رو یاری کنن و از کلیه مدیران و معاونین و کاربرای عزیز هم تشکر میکنم .:72:
همیشه موفق و سربلند باشید.:79:
دوباره سلام
بازم منو شرمنده کردید واقعا
از مدیریت کل باشگاه تشکر میکنم بابت این ارتقا سمت
همچنین از اقا امید بابت تبریک زیباشون و عیدی
و همینطور از باقی عزیزانی ک اینجا یا بصورت پ خ لطف کردن و تبریک گفتن
ممنونم از همتون :281:
سلام
بنده هم تبریک میگم:72:
سلام
آقا حامد و یلدای خانم عزیز بخاطر ارتقاء سمت بهتون تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشید :36::72::36:
در ضمن عید غدیر رو هم خدمت شما و تمام عزیزان به ویژه مدیریت باشگاه صمیمانه تبریک میگم :36: :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72:
البته باید ببخشید با تاخیر تبریک گفتم :26:
یلدای عزیز:281::281::281::281::281::281::281::281::281::281: :281::281::281::281::281::281::281::281::281::281: :281::281::281::281::281::281::281::281::281::281: :281::281:
ارتقاتو تبریک میگم و ایشالا بزودی همچنان با حضور پر رنگت مدیر ارشد شدنت رو تبریک بگیم بهت
میدونم که لیاقتشو داری
سلام
بعد از مدتها ی ارتقا خواهیم داشت :112:
با توجه به حضور مداوم و همیشگی شیما خانم عزیز shima_glk همسر حسین اقای عزیز مدیرکل باشگاه و به دلیل فعالیت مناسبشون در دوره ای که متاسفانه مدیران دیگر باشگاه بجز یکی دو نفر حرکتی ندارن تصمیم بر این شد در روز تولد شیما خانم سورپرایزی ناقابل و مجازی براشون داشته باشیم و از امشب ایشون به عنوان ناظم باشگاه فعالیت خواهند داشت
با امید موفقیت روز افزون در پست خودشون و ترقی و پیشرفت در زندگی واقعیشون:281:
سلام
متشکرم بابت ارتقا و سمت ناظمی باشگاه :281:
تبریک میگم شیما جان موفق باشید:72:
تبریک با نهایت احترام:281::72:
امید از حال و روزم خبر داره دوستان
ایشالا بزودی میام و میترکونم
قول میدم