-
اگر عشق نبود چگونه عبور روزهای تلخ را تاب می آوردیم، به کدامین بهانه می گریستیم و می خندیدیم؟ آری! بی گمان پیش از این ها مرده بودیم، اگر عشق نبود..
بگذارید و بگذرید،ببینید و دل نبندید، چشم بیندازید و دل نبازید، که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت..
زندگی دو چیز به من آموخت:آرزوی مرگ و مرگ آرزو!
هر کجا عشق آید و ساکن شود هر چه ناممکن بود ممکن شود
-
اگر بوی گلی را دوست نداری لا اقل شاخه هایش را نشكن ..
می دونی چرا دل به دلت دادم؟ به خاطر شباهتت به ماه ، با این تفاوت که ماه سه حرف داره ولی تو حرف نداری!
می گن خدا بهترین نعمتش رو به بهترین بنده هاش میده، ولی من که بهترین بندش نیستم! پس چرا تو رو به من داده ؟!
برای شکستن من یه اخم کافیه... نیازی به فریادت نیست، واسه اشک ریختنم سکوت تو کافیه... نیازی به قهر نیست، برای مردنم حرف رفتنت کافیه... نیازی به انجامش نیست..
تو ممكن است در تمام دنیا فقط یك نفر باشی ، ولی برای یك نفر تمام دنیا هستی..
-
هيچکس نمي تونه به دلش ياد بده که ن***ه ولي من حداقل مي تونم بهش ياد بدم که وقتي شکست با لبه هاي تيزش دست اوني که شکسته رو نبره
------------------------------------------
بـاهـات نبـودم ، برات که بودم اگه چشمات نبودم ، نگات که بودم ، هـمه ي گـفـتـني هـام فـقط تـو بودي اگه حرفات نبودم ، صدات که بودم، اگه پـاهـات نبودم ، يه راه که بودم اگه گريه نبودم ، يه آه که بودم ، تو خودت مثـل روز آفتابي هستي اگه خورشيد نبودم ، يه ماه که بودم ، مي تونستي واسه من يه چاره باشي توي آسـمـون دل !
--------------------------------------------
لطفا انگشت شستتو بذار روي بند اول انگشت اشارت
بذار ديگه.
خواهش مي كنم.
گذاشتي
اگه گذاشتي
دلم برات اينقدرشده
فراموش كن چيزي را كه نميتواني به دست اوري.............و به دست اور چيزي را كه نميتواني فراموش كني
--------------------------------------
با خودم عهد بستم بار ديگركه تورا ديدم،بگويم از تودلگيرم. ولي باز تو را ديدم و گفتم : بي توميميرم تقدیم به عشقم....
---------------------------------------------
علم ثابت كرده كه شكر در آب حل ميشه،پس هيچ وقت زير بارون نرو چون شيرين ترين دوستمو از دست ميدم
مهم اين نيست که تو اَد ليست مسنجرمون چند نفر اَدد شدن. مهم اينه که تو قلبمون فقط 1 نفر ادد شده باشه که با هم آن بشيم، باهم آرشیو زندگي رو دوره کنيم و با هم آف بشيم. امّا بايد يادمون باشه پسورد دوستيمون رو جوري بسازيم که کسي نتونه هکمون کنه!
----------------------------------------------------------------
میدونی فرق تو با راه چیه؟ راه رو باید بری تا به آخرش برسی، اما تو خودت آخرشی...!
-------------------------------------------
مي كنم هرشب دعايي كز دلم بيرون رود مهرت ولي آهسته مي گوييم خدايا بي اثر باشد.
مي دوني چرا رنگ غروب سرخه؟ چون خورشيد وقتي مي بينه من وتو با هم دوستيم آتيش مي گيره
--------------------------------------------------
هیچوقت دنبال کسی نباش که بتونی باهاش زندگی کنی ، دنبال کسی باش که بدون اون نتونی زندگی کنی
-
اگر دبير رياضي بودم ثابت مي كردم كه چگونه شعاع نگاهت از مركز قلبم مي گذرد.
اگر دبير ديني بودم ثابت مي كردم بعد از خدا خواهان پرستش توام
اگر دبير زبان بودم به زبان بي زبان مي گفتم خيلي دوستت دارم
اگر دبير جغرافي بودم مي دانستم كه خوش آب و هوا ترين منطقه، آغوش گرم توست
و اگه دبیر شیمی بودم، از اشك چشمانت محلول محبت می ساختم
اينو مي فرستم به سلامتي هر چی گلدونه. به شرط اينكه گل شما باشي و خاكش ما.
هرگز عشق را گدايی نكن، زيرا هيچ گاه چيز با ارزشي به گدا داده نمي شود!
مشترک گرامی! اعتبار دوستی شما رو به اتمام است. لطفا جهت شارژ مجدد یک بوس ارسال نمایید!
از مشاور املاك عشق مزاحم شدم، شما براى قلبتون مستأجر نمی خواهید؟
-
ديشب تمام ابرها را گريه کردم در حسرت امروز و فردا گريه کردم رفتي و پرواز پرستو گونه ات را در سوگ فرداي غزل ها گريه کردم مانند گل هاي شقايق داغ عشقت مي زد به زخم کهنه ام تا گريه کردم رفتي خدا حافظ - تو را چشم انتظارم- دور از تو من تنهاي تنها گريه کردم.
---------------------------------------------------------
نگاه مرا باور كن دستان مرا باور كن احساس مرا باور كن قلب مرا باور كن حرف مرا باور كن آري ... اضطراب در نگاه من از شور عشق توست لرزش دستانم از انتظار ديدار توست احساس گرمم از حرارت نگاه توست تپش قلبم از به ياد آوردن خاطرات توست ... و حرف من اين است : " آري... هنوز هم دوستت دارم... "
خدا رو دوست دارم چون *آي ديش* هميشه روشنه خدا رو دوست دارم چون به همه *پي ام ها* جواب ميده خدا رو دوست دارم چون حرفاي آدم رو *سند توآل* نمي کنه خدا رو دوست دارم چون هيچ کسي رو *ايگنور* نمي کنه خدا رو دوست دارم چون ، خداست
خدايامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو که تو در عرش کبریائی خود نداری زیرا من چون تویی دارم و تو چون خویش نداری
---------------------------------------
اگه تو كوچه پس كوچه هاي دلم گم شدي،دنبال كسي نگرد كه آدرس بهت بده،چون غير از تو كسي اونجا نيست
--------------------------------------------
آدما مثل یه کتاب میمونند ، که تا وقتی تموم نشن برای دیگران جذابند پس سعی کن خودتو جلوی دیگران تند تند ورق نزنی تا زود تموم بشی ... برای اینکه وقتی تموم بشی مطمئن باش میرن سره یه کتابه دیگه
----------------------------------------------
زندگي انسان دو قسمت است : قسمت اول در انتظار قسمت دوم و قسمت دوم در حسرت قسمت اول
-
بوسه بر عکست زنم ترسم که قابش ب***د.قاب عکس توست اما شيشه ي عمرمن است بوسه بر مويت زنم ترسم که تارش ب***د.تارموي توست اما ريشه ي عمر من است..
-------------------------------------------------------------------------------------------
از شمع سه چيز آموختم:- ايستاده بميرم.- بي صدا بميرم.- به پاي يار بميرم
-----------------------------------------------------------------
کاش خداوند سه چيز را نمي افريد غرور وعشق و دروغ تا از سر غرور بخاطر عشق دروغ نگويم
-----------------------------------------------------------
تنها كساني كه مارا ميرنجانند. عزيزاني هستند كه هميشه كوشيده ایم از ما نرنجند.
---------------------------------------
زندگی پژمردن يک برگ نيست بوسه ای در کوچه های مرگ نيست زندگی يعنی ترحم داشتن با شقايقها تفاهم داشتن
بچه ها شوخی شوخی به گنجيشکا سنگ ميزنن،گنجيشکا جدی جدی ميميرن،آدما شوخی شوخی زخم زبون ميزنن و قلبا جدی جدی مي***ن،و تو شوخی شوخی لبخند ميزنی و من جدی جدی عاشقت ميشم،کاش شوخی شوخی به اينکه جدی جدی دوست دارم فکر ميکردی
-----------------------------------
بوديم و کسي پاس نمي داشت که هستيم باشد که نباشيم و بدانند که بوديم
--------------------------------
-
عشق از کلمهي عشقه برگرفته شده. عشقه نام گياهي است در هند که اگر بر هر گياهي، حتي درختي تنومند بپيچد، آن را از پاي در ميآورد
---------------------------------
هرگز هيچ حسرتي در دنيا اين چنين يک جا جمع نميشود که در اين سه کلمه ي کوتاه: او دوستم ندارد
-----------------------------------
در عشق هميشه قطره اي جنون هست و در جنون هم هميشه قطره اي عقل“
تو فکرت بودم که قطره اشک از چشمانم جاری شد
از اشک پرسیدم چرا امدی؟ گفت: اخه تو چشمات کسی
هست که دیگه اونجا جای من نیست
--------------------------------------------------------------
از او پرسیدم :مرا دوست داری یا زندگی ات را ؟گفت : تو را .
از من پرسید :مرا دوست داری یا زندگی ات را؟گفتم : زندگی ام را
رفت ولی هیچ وقت نفهمید که تمام زندگیه من او بود.
-
میدونی فاصله ی بین انگشتان واسه چیه؟
واسه اینه که یه نفر دیگه با انگشتاش این
جای خالی را پر کنه. پس دنبال دستی باش
که تا ابد دستت را بگیره.
---------------------------------------------------------
کسانی که شهامت عاشق شدن را دارند. باید شهامت درد کشیدن را هم داشته باشند
------------------------------------------------
چه قدر تو را دوست دارم ؟ بگذار بشمارم . تو را به عمق و پهنا و ارتفاعی که روحم می تواند بپیماید دوست دارم . در آن حالی که روحم به پرواز در می آید و به فیض الهی می رسم
-------------------------------------------------------------
زندگی یعنی عشق. تمام چیزهایی که من فهمیدم به این خاطر فهمیدم که عشق می ورزم . هر چیزی که که هست هر چیزی که وجود دارد به این دلیل است که عشق می ورزم . هر چیزی به تنهایی واحد است