Printable View
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a نه کی گفته تو دخمل کوچولوی خودمی :46: آتیش بازی دوست داری؟؟ زیاد نه بی حوصله میشی چیکار میکنی؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht زیاد نه بی حوصله میشی چیکار میکنی؟؟ اهنگ گوش میدم سرما می خوری چیکار میکنی؟:39:
آویشن دم میکنم آویشن خیلللی دوست دارم من سوال نمیاد به ذهنم:164:
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht آویشن دم میکنم آویشن خیلللی دوست دارم من سوال نمیاد به ذهنم:164: اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ :39: رپ گوش میکنی؟
زیاد نه ساسی مانکن چند دفه گوش دادم چرت میگن ولی برای عروسی خوبه باهاش برقصیم :45: به نظرت من اگه بزرگ بشم مادر خوبی میشم؟؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht زیاد نه ساسی مانکن چند دفه گوش دادم چرت میگن ولی برای عروسی خوبه باهاش برقصیم :45: به نظرت من اگه بزرگ بشم مادر خوبی میشم؟؟؟ اره چرا نمیشی عزیزم؟ کوهنوردی دوست داری؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a اره چرا نمیشی عزیزم؟ کوهنوردی دوست داری؟ من مامان خیلللی سختگیری میشم من عاشق طبیعتم حالا هرچی که باشه کوهنوردی دشت نوردی دریا نوردی فرقی نمیکنه:39: چندتا خواهر داری؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht من مامان خیلللی سختگیری میشم من عاشق طبیعتم حالا هرچی که باشه کوهنوردی دشت نوردی دریا نوردی فرقی نمیکنه:39: چندتا خواهر داری؟؟ یکی کمبود خواب داری؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a یکی کمبود خواب داری؟ کمبود خواب خوراک من کلا کمبود دارم:39: عایا روزگار به کامه؟؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht کمبود خواب خوراک من کلا کمبود دارم:39: عایا روزگار به کامه؟؟؟ ب کام ک نیس ولی شکر خونه تکونی تموم شد؟