نوشته اصلی توسط
pishman
سلم دوستان....
من محمدرضا هستم و تازه امروز در این باشگاه عضو شدم...:109:
من 22 سالمه و لیسانس مهندسی معدن (گرایش اکتشاف) از دانشگاه شهید باهنر کرمان دارم.و الان در دانشگاه ازاد دارم فوق لیسانس مهندسی عمران(گرایش سازه) میخونم...
راستش دفترچه ی ثبت نام فراگیر پیام نور رو دیدم....و شرایطشو خوندم و فهمیدم میشه همزمان با دانشگاه دیگه ای تحصیل کرد ....
و چون همیشه از رشته ی it خوشم میومد ...تصمیم گرفتم شرکت کنم....و با هزار بدبختی (جریان دا ره---اگه وقت شد بعدا میگم)شرکت کردم ...
ناگفته نمونه بجز علاقه 2 دلیل دیگه هم داشتم ....
1:معدل دیپلم من 19:36ومعدل فوق لیسانسم اگه همینجور پیش بره بالای 18 (((خودمونیم دانشگاه ازاد خیلی گلابه)))ولی این وسط معدل لیسانسم 13 خورده ایه....
میخواستم لیسانس پیام نور بگیرم که یه معدل 18-19 بززنم....از شر این لکه ننگ خلاص شم...:233:
(((ولی امشب مطلبی دیدم تو این سایت که میگین خیلی سخت و وحشتناکه....و حتی احتمال مشروطی فراوان.....))):232::223:
2:شنیده بودم که کسایی که لیسانس it دارن خیلی راحت میتونن به اروپا مهاجرت کنن...واسه کار و زندگی و یا ادامه تحصیل .....
ولی باز امشب یه مطلب دیگه خوندم که میگفت اصلا این رشته بغیر از ایران هیچ جای دیگه ای وجود نداره ....!!!!!:255:
میشه لطفا راهنماییم کنین ؟!!!
-------------------------------------------------------
و 1 سوال دیگه....
امتحان فراگیر چطوریه و نمونه سوالاشو از کجا پیدا کنم؟:297:
(((سه درس عمومی :---1: معارف-2 :زبان-3:فازسی ------:دو درس تخصصی 1:مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی و 2:ریاضی عمومی )))
واسه قبولی حداقل چند باید بگیرم ؟
(((راستش تا قبل ازین که اینکه سایتو ببینم میخواستم اصلا نخونم و همینطوری برم سر امتحان ....و فکر میکردم قبول میشم ......ولی حالا خیلی میترسم....:222:
تو رو خدا کمک برسونید .......
راستش اگه قبول نشم تو فامیل و دوستام ابرو و حیسیتم میره ....:107:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی اصلی ترین سؤالو یادم رفت ....
با این تفاسیر به نظر شما مجنون نیستم ؟:227: