-
روبن: بايرن را دوست دارم اما نمي خواهم در ليگ اروپا بازي کنم
آرين روبن، ستاره هلندي، بايرن اعلام کرد علي رغم اينکه از حضور در اين تيم راضي و خوشحال است اما به پيشنهادهايي که ارائه شود، فکر مي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg با توجه به نتایج ضعیف بایرن در رقابت های این فصل بوندس لیگا و احتمال عدم راهیابی این تیم به رقابت های لیگ قهرمانان فصل آینده، حضور روبن در این باشگاه نیز در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. ستاره هلندی اخیرا اعلام کرد دوست ندارد در لیگ اروپا بازی کند.
در حالی که گفته می شود باشگاه میلان به دنبال خرید این ستاره 27 ساله است، او احتمال انتقالش به تیمی دیگر را رد نکرد.
روبن در گفتگویی گفت:" نمی خواهم بگویم در بایرن می مانم یا می روم. من از بودن در مونیخ راضی هستم و می خواهم اینجا بمانم. اما از گذشته یاد گرفتم که هرگز نمی دانید در آینده چه اتفاقاتی رخ می دهد.
من همیشه گفته ام که دوست ندارم در لیگ اروپا بازی کنم. بایرن مونیخ تیمی است که همیشه باید در لیگ قهرمانان حضور داشته باشد."
روبن در سال 2009 به بایرن مونیخ پیوست و به این تیم کمک کرد تا فصل گذشته در بوندس لیگا و لیگا پوکال به قهرمانی برسد. او همچنین نقشی کلیدی در رسیدن بایرن به فینال رقابت های چمپیونزلیگ داشت.
-
ماگات: ولفسبورگ آخرين باشگاه من در آلمان خواهد بود
فليکس ماگات، مربي جديد ولفسبورگ گفته دومين دوره حضورش در اين تيم آخرين دوره حضور او در بوندسليگا خواهد بود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این مربی سابق شالکه میخواهد این دوران را با افتخار به پایان برساند: «ولفسبورگ آخرین تیم من در آلمان خواهد بود.
پس از پایان قراردادم در دو سال آینده، ممکن است آن را تمدید کنم تا به اهدافم برسم. من همیشه میخواستم فاتح لیگ قهرمانان شوم و باید بگویم هنوز هم چنین جاهطلبیهایی دارم.»
آخرین حضور ماگات در ولفسبورگ به سالهای 2007 تا 2009 برمیگردد. او در آن هنگام این باشگاه را به اولین قهرمانیاش در بوندسلیگا رساند.
ماگات در سال 1995 مربیگری را آغاز کرد. اولین تیم این مربی 57 ساله هامبورگ بود. او سپس شش باشگاه دیگر را هدایت کرد، و از جمله دوران موفقی را در بایرن مونیخ گذراند.
-
فن خال: يوپ هاينکس نسبت به من شرايط بهتري دارد زيرا دوست الي هوينس است
لوئيس فن خال، سرمربي بايرن مونيخ، در حالي که تيمش بايد اين هفته با تيم ته جدلي بورسيا مونشن گلادباخ روبرو شود، در مورد يوپ هاينکس، جانشينش در تيم باواريايي صحبت کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg این مربی هلندی در پایان فصل آلیانس آره نا را ترک خواهد کرد و جای خود را به یوپ هاینکس، سرمربی فعلی لورکوزن خواهد داد.
فن خال در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من فکر می کنم او از تجربه کافی برخوردار است و در جایی خواندم که او دوست الی هوینس، رئیس باشگاه است. بنابراین شرایط او نسبت به من برتری دارد."
بایرن مونیخ در حال حاضر در رتبه چهارم جدول قرار دارد اما فن خال به رتبه های بالاتر چشم دارد. او معتقد است تیمش می تواند جواز حضور در رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان را به دست بیاورد.
" ما باید در هفته آخر حداقل در رتبه دوم یا سوم باشیم. هیچ رتبه دیگری من را راضی نمی کند.
گلادباخ؟ فکر می کنم آنها مقابل ما نمایشی بسیار دفاعی خواهند داشت."
ماریو گومز در رقابت های این فصل در 25 دیدار 19 بار گلزنی کرد و سرمربی هلندی از پیشرفت او بسیار راضی است.
" او پیشرفت بسیار خوبی داشته است. او اکنون برخلاف سال گذشته در ترکیب اصلی جای دارد. او علاوه بر گلزنی، گلسازی نیز می کند."
-
ماريو گومز: مي توانيم گلادباخ را شکست دهيم
ماريو گومز، مهاجم بايرن مونيخ، معتقد است تيمش از کيفيت لازم براي شکست دادن مونشن گلادباخ در ديدار امروز برخوردار است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در حالی که تنها 7 هفته تا پایان رقابت های این فصل بوندس لیگا باقی است، بایرنی ها به دنبال راهیابی به رقابت های لیگ قهرمانان فصل آینده هستند و گومز اعتقاد دارد تیمش می تواند تیم ته جدولی گلادباخ را شکست دهد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" ما کیفیت بالاتری داریم. در خانه بازی می کنیم و به پیروزی نیاز داریم. اگر آنچه مربی طراحی کرده را انجام دهیم، به پیروزی خواهیم رسید. "
با این وجود او از مشکلاتی که گلادباخ می تواند برای بایرن ایجاد کند، آگاه است.
" گلادباخ با تمام وجود دفاع خواهد کرد. بنابراین دیدار دشواری پیش رو خواهیم داشت. گلادباخ نسبت به بعضی از تیم های لیگ بازیکنان بهتری دارد. آنها با تمام وجود بازی خواهند کرد."
-
بازي نيمهتمام ماند!
اصابت ليوان به کمکداور سنپائولي – شالکه
نمايش خوب شالکه پيش از ديدار با اينتر زير سايه اتفاق جالبي قرار گرفت. يکي از هواداران سنپائولي در فاصله دو دقيقه مانده به پايان بازي، کاري کرد که داور بازي را نيمهکاره بگذارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg بازی داشت با نتیجه دو بر صفر به سود شالکه به پایان میرسید و این اولین دیدار شالکه با رالف رانگنیک، مربی جدیدش بود. رائول و جولین درکسلر دو گل شالکه را در دقایق 26 و 66 زده بودند و کالا و بارتلز از سنپائولی هم در دقایق 68 و 79 اخراج شده بودند تا این که در دقیقه 88، یکی از تماشاگران یک لیوان نوشیدنی را به سمت کمک داور پرتاب کرد و این لیوان به پشت سر او اصابت کرد. به همین دلیل دنیز آیتکین، داور دیدار بازی را به صورت نیمهکاره به پایان برد.
انتظار میرود مجازات سختی در انتظار سنپائولی باشد.
-
نتایج بوندس لیگا: برد دورتموند، لورکوزن و بایرن
بایرن مونیخ 1 – مونشن گلادباخ صفر
گل: روبن (78)
بروسیا دورتموند 4 – هانوفر 1
گل ها: گوتزه (59)، باریوس (64 و 72)، گروسکروتس (83) برای دورتموند، ابدلاوه (56) برای هانوفر
کایزرسلاترن صفر – بایر لورکوزن 1
گل: سم (74)
ماینس 1 – فرایبورگ 1
گل ها: العلاقی (74) برای ماینس، سیسه (1) برای فرایبورگ
وردربرمن 1 – اشتوتگارت 1
گل ها: فرینگس (34) برای برمن، هاینال (13) برای اشتوتگارت
-
فانخال: به یوونتوس نمیروم
مربی بایرن مونیخ گفته شایعات مبنی بر رفتنش به تورین صحت ندارد.
لوییس فانخال، مربی بایرن مونیخ گفته شایعه مبنی بر رفتنش به یوونتوس در تابستان صحت ندارد.
شنبه صبح، گفته شد که یوونتوس با این مربی 59 ساله تماس گرفته و قصد دارد او را جانشین لوییجی دلنری در تابستان سازد. گفته میشد همسر او در رستورانی گفته که آنها به شمال ایتالیا میروند.
اما این مربی به سرعت به این صحبتها واکنش نشان داده: «اینها حرفهای بیپایهای هستند که معنایی ندارند.
همسرم آخرین فردی است که در چنین مسائلی با او صحبت میکنم. او میداند که من قصد دارم یک سال دور از میادین باشم. به او قول دادهام و این کار را میکنم.»
-
بایرن مونیخ 1 – مونشن گلادباخ صفر: بایرن به رده سوم رسید
آرین روبن گل دیرهنگامی برای بایرن زد تا تیمش پیروز شود.
بایرن مونیخ با وجود نمایش ضعیفی که داشت با گل دیرهنگام آرین روبن توانست گلادباخ سخت کوش را شکست دهد.
گل روبن در دقیقه 78 به ثمر رسید و آنها توانستند با توجه به شکست هانوفر در خانه دورتموند به رده سوم برسند.
بایرن پس از شروعی کند، دست به حملات بسیاری زد اما گلادباخ دفاع مستحکمی داشت.
سرانجام قفل دروازه گلادباخ در دقیقه 78 شکست. آرین روبن با حرکتی انفرادی و یک و دو با فرانک ریبری، توپ را وارد دروازه بیلی کرد. این گل برای رسیدن بایرن به لیگ قهرمانان فصل بعد بسیار مهم بود.
-
بایرن مونیخ 1 – مونشن گلادباخ صفر: بایرن به رده سوم رسید
آرین روبن گل دیرهنگامی برای بایرن زد تا تیمش پیروز شود.
بایرن مونیخ با وجود نمایش ضعیفی که داشت با گل دیرهنگام آرین روبن توانست گلادباخ سخت کوش را شکست دهد.
گل روبن در دقیقه 78 به ثمر رسید و آنها توانستند با توجه به شکست هانوفر در خانه دورتموند به رده سوم برسند.
بایرن پس از شروعی کند، دست به حملات بسیاری زد اما گلادباخ دفاع مستحکمی داشت.
سرانجام قفل دروازه گلادباخ در دقیقه 78 شکست. آرین روبن با حرکتی انفرادی و یک و دو با فرانک ریبری، توپ را وارد دروازه بیلی کرد. این گل برای رسیدن بایرن به لیگ قهرمانان فصل بعد بسیار مهم بود.
-
اصابت لیوان به کمکداور سنپائولی – شالکه؛ بازی نیمهتمام ماند!
شالکه داشت به خوبی بازی را میبرد که این اتفاق روی داد.
نمایش خوب شالکه پیش از دیدار با اینتر زیر سایه اتفاق جالبی قرار گرفت. یکی از هواداران سنپائولی در فاصله دو دقیقه مانده به پایان بازی، کاری کرد که داور بازی را نیمهکاره بگذارد.
بازی داشت با نتیجه دو بر صفر به سود شالکه به پایان میرسید و این اولین دیدار شالکه با رالف رانگنیک، مربی جدیدش بود. رائول و جولین درکسلر دو گل شالکه را در دقایق 26 و 66 زده بودند و کالا و بارتلز از سنپائولی هم در دقایق 68 و 79 اخراج شده بودند تا این که در دقیقه 88، یکی از تماشاگران یک لیوان نوشیدنی را به سمت کمک داور پرتاب کرد و این لیوان به پشت سر او اصابت کرد. به همین دلیل دنیز آیتکین، داور دیدار بازی را به صورت نیمهکاره به پایان برد.
انتظار میرود مجازات سختی در انتظار سنپائولی باشد.