-
فوتبال ايران و عربستان تيتر رسانههاي امروز عربي
بيشتر رسانههاي عربي امروز صحبتهاي افشين قطبي و خبر برکناري سرمربي پرتغالي تيم ملي عربستان را پوشش دادند.
امروز بيشتر رسانههاي عربي صحبتهاي افشين قطبي را پوشش ميدادند. افشين قطبي تاکيد کرده بود که طلسم 35 ساله قهرمان نشدن ايران در جام ملتهاي آسيا را خواهد شکست. ديگر موضوع بررسي شده در رسانههاي عربي خبر برکناري ژوزه پسيرو، سرمربي پرتغالي تيم ملي عربستان است.
ژوزه پسيرو پس از شکست در اولين ديدار تيمش توسط فدراسيون فوتبال عربستان از کار برکنار شد و به جاي آن ناصر الجوهر مربي عربستاني جايگزين وي شد.
سرمربي اخراج شده تيم عربستان مسووليت باخت اين تيم را قبول کرده است.
الجوهر امروز براي در دست گرفتن سکان هدايت تيم ملي عربستان وارد کشور قطر شد.
-
جام ملتهاي آسيا2011
برتري تيم ملي فوتبال کره جنوبي مقابل بحرين
تيم ملي فوتبال کره جنوبي دوشنبه شب در ادامه مسابقات جام ملتهاي اسيا برابر بحرين به برتري دست يافت .
در اين ديدار که از گروه سوم و در ورزشگاه الغرافه شهر دوحه برگزار شد تيم کره جنوبي با حساب دو بريک برابر بحرين به پيروزي رسيد.
گلهاي اين ديدار توسط '''' کو جائه چول '''' در دقايق 40 و 51 براي کره جنوبي و '''' فوزي آئيش '''' از روي نقطه پنالتي در دقيقه 85 براي بحرين به ثمر رسيد. '''' کيم هوي '''' مدافع کره جنوبي به دليل ارتکاب خطاي محرز برروي مهاجم بحرين که منجر به اين پنالتي شد ، از داور کارت قرمز دريافت کرد و از زمين اخراج شد .
عصر دوشنبه نيز از اين گروه تيم ملي استراليا با نتيجه 4برصفر هند را تسليم کرد .
در ادامه اين مسابقات روز سه شنبه دو ديدار از گروه چهارم برگزار مي شود که طي آن ابتدا کره شمالي و امارات در ساعت 16 و 45 دقيقه در ورزشگاه قطر اسپورت به مصاف هم مي روند و سپس در ساعت 19 و 45 دقيقه تيم ملي فوتبال ايران فاتح سه دوره جام ملتهاي اسيا مقابل عراق مدافع کسب عنوان قهرماني خواهد رفت .
اين ديدار در ورزشگاه الريان شهر دوحه برگزار خواهد شد .
-
استقبال کم تماشاگران از ديدار کره - بحرين
ديدار تيم هاي ملي فوتبال بحرين و کره جنوبي در شرايطي برگزار شد که ورزشگاه الغرافه تماشاگران زيادي را درون خود نديد.
دیدار تیم های ملی فوتبال کره جنوبی و بحرین از گروه سوم مرحله مقدماتی پانزدهمین دوره جام ملت های آسیا از ساعت 19:15 دقیقه امروز دوشنبه به وقت قطر به قضاوت عبدالله محمد از عمان در ورزشگاه الغرافه برگزار شد.
در این دیدار که علیرضا فغانی داور بین المللی کشورمان به عنوان داور چهارم انجام وظیفه می کرد کمتر از 3 هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند که بخش عمده ای از این تماشاگران طرفداران تیم ملی فوتبال کره جنوبی بودند. تماشاگران کره ای با انسجام بیشتری به تشویق تیم ملی کشورشان پرداختند.
تماشاگران بحرینی که با ابزار و ادوات تشویق خاص عربها و بلندگوی همیشگی شان به تشویق این تیم می پرداختند البته به سمت وسایل تشویق شرقی ها هم رفته بودند و به تشویق تیم ملی کشورشان پرداختند. آنها در نقاط مختلف ورزشگاه خالی مستقر شده بودند.
ورزشگاه الغرافه که یکی از چهار ورزشگاه میزبان پانزدهمین دوره رقابتهای جام ملت های آسیاست از بهترین امکانات برگزاری رویداد بزرگی چون جام ملت های آسیا برخوردار است و مسئولان برگزاری با نظم ویژه ای دیدارها را برگزار می کنند.
این دیدار در شرایطی برگزار شد که هوای شهر دوحه نسبت به روز سردتر شده بود و از شرجی و گرمای روزهای گذشته خبری نبود.
-
آشنايي با عراق و سيستم 1-3-2-4: سيدكا 6 عراقي در ايران بازي كرده اند
سيدکا به خوبي مي داند اگر ايران را ببرد مي تواند نيمي از راه صعود را طي کند.
تيم ملي عراق برنامه هاي بسياري براي بازي برابر ايران در سر دارد. بر همین اساس سيدکا تيمش را با روش 1-3-2-4 به ميدان مي فرستد. در اين روش محمد کاسد دروازه بان عراق خواهد بود. دو مدافع مياني اين تيم سالهاست کنار يکديگر بازي مي کنند. سلام شاکر و علي حسين رحيمه بازيکناني هستند که در مرکز خط دفاعي عراق بازي خواهند کرد.
باسم عباس مدافع چپ خواهد بود و سامال سعيد در سمت راست خط دفاعي بازي خواهد کرد. نشات اکرم و يکي از بين قضي منير يا سامر سعيد هافبک هاي تدافعي عراق خواهند بود. سه بازيکن با تجربه و خطرناک پشت سر تک مهاجم عراق بازي مي کنند.
علا عبدالزهرا، عماد رضا و يکي از بين هوار ملا محمد و کرار جاسم که احتمال حضور اولي بيشتر از دومي است پشت تک مهاجمي به نام يونس محمود به ميدان خواهند رفت.
نکته جالب درباره عراقي ها اينکه 7 بازيکن اين تيم در ليگ قطر بازي مي کنند. سلام شاکر در الخور، حسين رحيمه و نشات اکرم در الوکره، قضي منير در القطر، مصطفي کريم در السيسيليه، علا عبدالزهرا در الخروطيات و يونس محمود در الغرافه توپ مي زنند.
محمد علي کريم هم فصل گذشته را خيلي ناموفق در مس سپري کرد. عماد رضا مدتها در فولاد و سپاهان توپ زد و حالا بازيکن شاهين بوشهر است. هوار ملا محمد مدتي در پرسپوليس بازي کرد و حالا به اعتقاد استقلالي ها بازيکن اين تيم به حساب مي آيد. کرار جاسم هم يکي دو فصلي است به ليگ ايران کوچ کرده و در تراکتورسازي توپ مي زند.
-
حاجيلو: انتخاب 11 بازيکن اصلي تيم ملي دشوار است/ يک پله از عراق جلوتريم
سرپرست تيم ملي فوتبال کشورمان تاکيد کرد انتخاب 11 بازيکن اصلي از بين 23 بازيکن آمادهاي که در اردوي اين تيم حضور دارند کاري دشوار است.
اصغر حاجیلو پیش از آغاز تمرین دوشنبه شب تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: تیم ملی شرایط خیلی خوبی دارد و بازیکنان آماده هستند تا فردا ضمن ارائه یک بازی زیبا و تماشاگرپسند، عراق را از پیش رو بردارند.
وی با اشاره به اینکه در اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان بازیکن مصدومی حضور ندارد، افزود: مربیان آسیایی این روزها حسابی برای هم کری خوانی می کنند و جنگ روانی را در بیرون از زمین مسابقه آغاز کردهاند. امروز هم مربی آلمانی تیم عراق برای تیم ملی ما خیلی کری خوانی کرد که امیدوارم بازیکنان فردا شب در زمین پاسخ او را بدهند.
سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان گزینش 11 بازیکن برتر این تیم برای حضور در میدان را دشوار خواند و گفت: در تیم ملی 23 بازیکن خوب و آماده حضور دارند که انتخاب بهترینها از بین آنها بسیار دشوار است. امیدوارم کادر فنی تیم ملی برای دیدار فردا بهترین انتخاب را داشته باشد و مشکلات تیم برطرف شود.
حاجیلو یادآور شد: از آنجائیکه در مسابقات فوتبال غرب آسیا موفق شدیم تیم ملی فوتبال عراق را شکست دهیم از این تیم یک پله جلوتریم و با برتری روحی و روانی نسبت به این تیم به میدان می رویم. عراق تیم گردن کلفتی است اما قطعا این تیم هم از تیم ما ترس و واهمه خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: عراق مدافع عنوان قهرمانی آسیاست و در قطر توجه بیشتر خبرنگاران را به خود جلب کرده است و همه از این تیم حرف می زنند. با این حال شکست عراق برای ما دور از دسترس نیست و می توانیم این تیم را شکست دهیم.
سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید کرد: مربیان تیم ملی ترکیب این تیم را برای دیدار با عراق انتخاب کردهاند و فقط در یکی دو پست ابهاماتی دارند. البته با توجه به اهمیت دیدار فردا مقابل عراق از بیان ترکیب تیم معذورم.
حاجیلو در خاتمه تصریح کرد: امیدوارم تیم ملی پس از 35 سال عنوان قهرمانی آسیا را به خود اختصاص دهد و اهالی فوتبال آشتی دوباره با این تیم داشته باشند.
تیم ایران در مرحله گروهی پانزدهمین دوره جام ملتهای آسیا در گروه d با تیمهای عراق، کره شمالی و امارات همگروه است که ساعت 19:45 دقیقه فردا سهشنبه در ورزشگاه الریان در نخستین دیدارش در این جام به مصاف عراق میرود.
-
رويترز از احتمال جريمه شدن تيم هاي فوتبال عراق و كره شمالي خبرداد
خبرگزاري رويترز از احتمال جريمه شدن تيم هاي فوتبال عربستان و کره شمالي از سوي کنفداسيون فوتبال آسيا به دليل حاضر نشدن کاپيتان هاي اين دو تيم در کنفرانس مطبوعاتي امروز خبرداد.
يکي از مسوولان کنفدراسيون فوتبال آسيا روز دوشنبه در گفت وگو با رويترز گفت :همه تيم هاي شرکت کننده در جام ملت هاي آسيا موظفند يکي از بازيکنان خود را در کنفرانس هاي خبري پيش از هر ديدار حاضر کنند.
وي افزود: تيم هايي که از اين الزام کنفدراسيون فوتبال آسيا سرباز مي زنند براي تصميم گيري به کميته انضباطي کنفدراسيون فوتبال آسيا معرفي مي شوند.
ديدار تيم هاي کره شمالي با امارات فردا /سه شنبه/ در ورزشگاه ''القطر'' و ايران با عراق در همين روز در استاديوم ''الريان'' دوحه برگزار مي شود.
اين ديدارها از گروه چهارم پانزدهمين دوره مسابقات جام ملت هاي آسيا برگزار مي شود.
کنفرانس مربيان اين تيم ها امروز برگزار شد و ''جو تونگ سوپ '' سرمربي کره شمالي با تاخير وارد کنفرانس شد و براساس اعلام سخنگوي تيم کره شمالي دليل تاخير ورود اين مربي به محل کنفرانس اشتباه فردي اين مربي بوده است.
در اين کنفرانس کاپيتان کره شمالي حاضر نشد.
کاپيتان تيم فوتبال عراق نيز از حضور در کنفرانس مطبوعاتي امروز تيمش خودداري کرد و تنها سرمربي اين تيم جوابگوي سوالات خبرنگاران بود.
-
جام ملتهاي آسيا 2011
كاهيل بهترين بازيكن ديدار استراليا و هند شد
مهاجم کانگوروها بهترين بازيکن ديدار استراليا و هند در مسابقه اول روز چهارم جام ملتهاي آسيا 2011 قطر شد.
پس از پايان ديدار تيمهاي استراليا و هند از گروه سوم رقابتهاي جام ملتهاي آسيا 2011 قطر که عصر امروز برگزار و با نتيجه پرگل 4 بر صفر استراليا همراه شد، تيم کاهيل مهاجم تيم ملي فوتبال استراليا به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد.
وي با کسب عنوان بهترين بازيکن زمين در پايان مسابقه، جايزه ويژه اين عنوان را به خود اختصاص داد.
کاهيل 2 گل از 4 گل تيمش را وارد دروازه هند کرد.
-
حیدری: به خودم خیلی اطمینان دارم
خسرو حیدری مدافع راست تیم ملی در آستانه بازی با عراق، با اطمینان خاصی از پیروزی مقابل این تیم صحبت میکند. او میگوید: «تیم ما شرایط بسیار خوبی دارد و در حالت طبیعی باید بگویم که عراق به هیچ عنوان از لحاظ قدرت تیمی و در اختیار داشتن بازیکنان تاثیرگذار در حد ایران نیست. ما این بازی را خواهیم برد تا نشان دهیم که تیم پرقدرتی هستیم و همه باید بدانند که ایران در این جام مدعی جدی قهرمانی است.»
افشین قطبی برای انتخاب بازیکن موردنظرش در دفاع راست قبلا با تردیدهایی روبهرو بود و همین موضوع باعث شده که خیلیها منتظر باشند و ببینند که او از نصرتی استفاده خواهد کرد یا حیدری. خسرو در این مورد میگوید: «ترکیب را سرمربی انتخاب میکند ولی من خیلی آماده هستم و به تواناییهای خودم اطمینان دارم. اگر بازی کنم مطمئن باشید بهترین عملکردم را به نمایش خواهم گذاشت.»
حیدری در پاسخ به این سوال که مهمترین خصوصیات مثبت تیم ملی عراق چیست؟ میگوید: «عراق در فاز تهاجمی بسیار خطرناکی است و دوندگی بیش از حد بازیکنان این تیم برای هر تیمی خطرناک است. البته افشین قطبی توضیحات لازم را در مورد اینکه چگونه بازی کنیم، به ما ارائه داده و مطمئن باشید گام اول را محکم برمیداریم.»
-
نامجو مطلق: هیچ کس نباید در مورد تیم ملی منفی حرف بزند
مجید نامجو مطلق بازیکن اسبق تیم ملی دیدار مقابل عراق را یک بازی سخت برای تیم ملی توصیف می کند. او در مورد این دیدار می گوید:« بازی بسیار سختی در پیش داریم. عراق تیم بسیار خوبی است و اکثر بازیکنان این تیم در خارج از کشورشان بازی می کنند، البته ما هم تیم معتبری در آسیا هستیم و امیدوارم به پیروزی برسیم. »
او ادامه می دهد:« بازیکنان هر دو تیم از یکدیگر شناخت دارند و فکر می کنم شاهد بازی جذابی باشیم. به نظر من برنده این مسابقه شانس زیادی برای صعود از این گروه خواهد داشت. این درست که تیم ما ضعف هایی دارد اما من اصلا نمی خواهم در این مورد حرف بزنم. در این شرایط هیچ کس نباید در مورد تیم ملی منفی حرف بزند و همه ما باید مثبت فکر کنیم و مثبت حرف بزنیم و شخصیت تیم ملی کشورمان را بالا ببریم.»
نامجو مطلق در پاسخ به این سوال که اگر به عراق ببازیم شانس صعودمان کم خواهد شد می گوید:« حتی با شکست مقابل عراق دنیا به آخر نمی رسد و فکر می کنم حتی با کسب چهار امتیاز هم می توان امیدوار به صعود شد هر چند که خیلی سخت است. این گروه طوری است که معتقدم در بازیهایی که انجام خواهد شد امتیازهای زیادی رد و بدل می شود و هر چهار تیم می توانند امیدوار به پیروزی باشند.»
او در پایان حرفهایش در مورد عراق تاکید می کند:«سیدکا مربی آلمانی این تیم سالهاست که در خلیج فارس مربی گری می کند و شناخت کاملی از تیم ملی ایران دارد. به نظر من عراق در خط هافبک و حمله فوق العاده است و باید این دو خط را از کار بیندازیم. عراق در فاز تهاجمی بازیکنانی مثل یونس محمود، جاسم کرار، نشاط اکرم، هوار محمد و عمادرضا را دارد و بازیکنان تهاجمی این تیم آن قدر خوب هستند که حتی گاهی اوقات فرصت بازی به عمادرضا نمی رسد.»
-
عقیلی: انگیزه زیادی برای پیروزی مقابل مدافع عنوان قهرمانی داریم
مدافع تیم ملی فوتبال ایران با رد شایعه اختلاف میان کادر فنی و بازیکنان گفت: بازیکنان به اتحاد رسیدهاند و انگیزه زیادی برای پیروزی برابر مدافع عنوان قهرمانی دارند.
هادی عقیلی با اشاره به آمادگی کامل خود برای بازی با عراق گفت: شرایط خوبی دارم و تیم ملی نیز با برگزاری تمرینات منظم خود را برای رویارویی با عراق آماده میکند. بازیکنان به همدلی و اتحاد خوبی رسیدهاند و برای بازی با عراق آمادهاند.
وی در خصوص شایعات اخیر مبنی بر اختلاف کادر فنی با بازیکنان، اظهار داشت: این حرفها فقط شایعه است. همدلی و اتحادی که بین بازیکنان وجود دارد این تیم را به یکی از بهترین تیمهای تاریخ ایران تبدیل کرده است. من این مطالب را از روزنامهها شنیدم و آن را تکذیب میکنم.
عقیلی در خصوص رویارویی با اولین حریف ایران گفت: عراق تیم سختکوشی است. آنها قهرمان دوره قبل بودهاند و دوست دارند از قهرمانی خود در این تورنمنت دفاع کنند، اما ما هم ایرانی هستیم و انگیزه زیادی برای پیروزی مقابل مدافع عنوان قهرمانی داریم.