ابزاری برای میکس کردن bip ها و ابجکت های مکس که کار کردن باهاش واقعآ جالبه
اکثر ابزار های این قسمت کارشون سادس و نیازی به توضیح نداره اما چند مورد اصلی هست که من میگم :
برای میکس کردنه دو فایل bip (bip #xaf هم میتونه باشه xaf همون فرمت ابجکت های انیمه شده اس که من زیاد نمی فهممش )
اینجا من منظورم میکسه دو فایل bip هست برای انیمه کردنه یک استخوان بندی باید biped رو انتخاب کنیم و د رقسمت motion پارامتر bip apps گزینه ی mixer رو بزنیم چون ما قصد داریم دو فایل از قبل ضبط شده رو میکس کنیم باید در قسمت
clip track
clip track میتونیم لایه های زیادی تعریف کنیم لایه های بالایی و پایینی مثله time line تو نرم افزار های میکس دیگه میمونه برا اینکار از راست کلیک و track abov,track below ...
بعد تنظیم دو فایل میزان transition رو با انتخاب Set range که به شکله ساعته تو ابزار ها محدوده ی میکس رو تعین میکنیم
البته با اسفاده از ابزار به شکل w که بهش میگن edit wight curve هم میشه میزانه تاثیر پذیری هر فایل رو در هنگامه میکس
مشخص کنیم راستی برا کار با فریم ها و بالا پایین بردنه سرعت و تنظیماته دیگه روی فایل از time warp استفاده کنیم
که خودش یه جور ترنس بین فایل هم میتونه بشه برا حرکات ماتریس هم که حتی توی هلپه مکس هم یه مثال داره اگه سرچ کنید