Printable View
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht ] چه عججججججب شما یادت اومد دختری هم داری خوب خوش میگذرونی تنهایی؟؟ من دلم گرفته عایا امروز روز خوبی بود؟؟ بله امروز روز خوبی بود دوس داری تو سال جدید به کذوم آرزوت برسی؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht ] چه عججججججب شما یادت اومد دختری هم داری خوب خوش میگذرونی تنهایی؟؟ من دلم گرفته عایا امروز روز خوبی بود؟؟ سلاااااااااام دخترم کجایی تو؟ فدای دل گرفتت :46: امروز بد نبود جای تو خالی:39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط McQueen بله امروز روز خوبی بود دوس داری تو سال جدید به کذوم آرزوت برسی؟ آرزو میکنم همه ب آرزوشون برسن:39: سالی ک گذشت چطور بود؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط McQueen بله امروز روز خوبی بود دوس داری تو سال جدید به کذوم آرزوت برسی؟ آرزو زیاده از کجاشروع کنم. عیدی چی دوست داری ؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a این دختر من عادتشه یادش میره سوال بذاره :39: شما خوبی؟:72: بده دست من درستش می کنم:167:
نقل قول: نوشته اصلی توسط دانشجو خوب آرزو زیاده از کجاشروع کنم. عیدی چی دوست داری ؟ هرچی بدن میگیرم پول باشه ک چ بهتر :39: از سین های هفت سین کدومشو دوست داری؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a هرچی بدن میگیرم پول باشه ک چ بهتر :39: از سین های هفت سین کدومشو دوست داری؟ سکه وسبزه سکه نماد چیه ؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط دانشجو خوب سکه وسبزه سکه نماد چیه ؟ برکت و درامد زیاد کدوم شاعر رو دوست داری؟
حافظ مداد تو رو یاد چی میندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط baran bala حافظ مداد تو رو یاد چی میندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مداد منو یاد نقاشی کشیدن میندازه اگه یه تیکه ابر اسمون بهت بدن باهاش چی میکنی؟