-
راي تماشاگران پرسپوليس شنبه صادر ميشود
به دنبال رفتار ناشايست تماشاگران منتسب به باشگاه پرسپوليس در ديدار با سپاهان راي کميته انضباطي درخصوص تماشاگران اين تيم شنبه اعلام مي شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgدرپی فحاشی و سردادن شعارهای اعتراض آمیز نسبت به فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی از سوی تماشاگران منتسب به تیم پرسپولیس در دیدارهفته شانزدهم مقابل سپاهان، کمیته انضباطی سه شنبه هفته گذشته طی نشستی با توجه به گزارش و مستندات این دیدار به بررسی تخلفات تماشاگران این دیدارپرداخت ولی مقرر شد بررسی های تکمیلی در این زمینه انجام شود.
براین اساس قرار است روز شنبه 13 آذرماه جلسه نهایی پیرامون تخلف تماشاگران پرسپولیس با حضور مجتبی شریفی رئیس و اعضای کمیته انضباطی تشکیل و رای نهایی در این زمینه صادر شود.
به گفته حسین عبداللهی دبیرکمیته انضباطی فدراسیون فوتبال طبق آئین نامه کمیته انضباطی برای تخلف تماشاگران از توبیخ و جریمه نقدی تا محرومیت از دیدارهای خانگی پیش بینی شده است که با توجه به شدت تخلف نسبت به باشگاه و هواداران اعمال خواهد شد.
-
افشين پيرواني دستيار دايي مي شود؟
افشين پيرواني پس از استعفا از سرمربيگري استيل آذين مد نظر دايي قرار گرفته تا به کادر فني پرسپوليس اضافه شود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgپس از جدايي مهدي تارتار از پرسپوليس مسئولان اين تيم و شخص دايي به دنبال يک مربي جديد بودند تا خلا تارتار احساس نشود. پرسپوليسي ها با گزينه هاي مختلفي مذاکره کردند اما با هيچکدام به توافق نرسيدند
حالا و با گذشت چندين ماه به نظر مي رسد طلسم مربي جديد پرسپوليس شکسته خواهد شد. افشين پيرواني پس از استعفا از سرمربيگري استيل آذين مد نظر دايي قرار گرفته تا به کادر فني پرسپوليس اضافه شود.
با توجه به روابط خوب دايي و پيرواني به نظر مي رسد ظرف روزهاي آينده پيرواني به کادر فني پرسپوليس اضافه شود . او امروز دربرنامه ورزش ومردم تاکید کرد که از بچگی عاشق پرسپولیس بوده وهنوزهم پرسپولیسی است.
-
امروز صبح بیمارستان لاله تهران میزبان علی دایی و خانواده محترم او بود و اولین فرزند علی دایی دختری زیبا و با نمک پا به دنیا گذاشت.
با خبر شدیم از ساعات اولیه صبح که علی دایی در بیمارستان لاله تهران حضور پیدا کرده مورد استقبال شدید پزشکان و پرسنل بیمارستان قرار گرفته و چند ساعتی را مجبور شده با پزشکان، کادر بیمارستان، همراهان مریضان و مراجعه کنندگان عکس یادگاری بگیرد.
-
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
جلسه فني تيم فوتبال پرسپوليس كه پيش از هر بازي و ساعاتي بعد از ورود بازيكنان به هتل محل اقامت برگزار مي شد به صلاحديد كادر فني به فردا (شنبه) موكول شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، علي دايي پس از هماهنگي با كادر فني اعلام كرد: جلسه فني سرخپوشان جهت برگزاري ديدار شنبه مقابل پيكان صبح روز شنبه در محل هتل مرمر برگزار مي شود.
-
علي دايي:برخي ميخواهند در پرسپوليس تفرقه بيندازند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متأسفانه اين روزها کساني تلاش مي کنند در پرسپوليس ايجاد تفرقه و دودستگي کنند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعلی دایی عصر امروز در مورد اظهاراتی که در برنامه پنجشنبه شب نود مطرح شد به سایت خبری پرسپولیس گفت: چون در زمان پخش برنامه 90 در بیمارستان بودم( دایی صاحب فرزند دختر شده است) دقیقاً نمیدانم عادل فردوسیپور چه صحبتهایی کرد اما کمابیش شنیدم. وی ادامه داد: خدا را شکر از روز اول که به پرسپولیس آمدم رابطه من و کاشانی بر پایه صداقت بوده و هست. ضمن اینکه دوستی من و کاشانی فوتبالی نیست که فوتبال بخواهد بین ما اختلاف ایجاد کند. بنده 15 سال است که با کاشانی دوستی نزدیک دارم و خللی در این دوستی ایجاد نشده است.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: اگر قرار باشد حرف و حدیثی وجود داشته باشد رودررو صحبت میکنیم. متأسفانه این روزها کسانی تلاش می کنند در پرسپولیس ایجاد تفرقه و دودستگی کنند و قصد دارند روزنامه پرسپولیس را مقابل کادر فنی و بازیکنان قرار دهند. ما اگر بخواهیم میتوانیم زنجیره دوستیها را از آنچه که هست مستحکمتر کنیم. در ادامه دایی راجع به بازی پرسپولیس و پیکان گفت: امیدوارم با درخششی که در برابر پیکان خواهیم داشت صاحب یک پیروزی پرگل شویم و شکست مقابل سپاهان را به فراموشی بسپاریم. البته در لیگبرتر همه تیمها قوی هستند و هیچ تیمی را نباید بر پایه جایگاهی که در جدول دارد نگاه کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: پیکان چند هفتهای است فوتبال تماشاگرپسند و منطقی ارائه میدهد، ما برابر سپاهان هم نیمه اول برتر از حریف بودیم اما در نیمه دوم چند اشتباه دور از انتظار و فردی باعث رقم خوردن نتیجه حاصله شد. البته اگر پنالتی نیمه اول به سود پرسپولیس اعلام میشد، نتیجه تغییر میکرد. با این حال معتقدم فوتبال غیرقابل پیشبینی است. شاید اگر 2 گل دیگر هم میزدیم با دست خالی زمین را ترک میکردیم. خدا را شکر در پرسپولیس آرامش لازم وجود دارد و مدیریت باشگاه هم در ایجاد این آرامش و دوستی نقش ارزندهای دارد.
دایی در ادامه گفت: به بچهها گفتهام تمام فکر و ذکر خود را فقط و فقط به ارائه فوتبال سرعتی و هجومی معطوف سازند. اصلاً توجهی به داوری نداشته باشند چون تمرکزشان به هم میخورد. همین انتظار را نیز از هواداران دارم تا بدون پرداختن به حاشیهها فقط به پشتیبانی تیم محبوبشان بیاندیشند. دایی در مورد وضعیت کریم باقری گفت: قبلاً هم گفتهام کار کریم نه دست من است نه بر عهده مسئولان باشگاه. این مسئله به خود آقا کریم مربوط است و تصمیمی است که خود او اتخاذ نموده است. بنده روحم هم از دلیل غیبت کریم بعد از بازگشت از رشت خبر ندارد، درحالی که پس از بازی با داماش کریم با همه بچهها و بنده بگو و بخند میکرد و هیچ صحبتی از خداحافظی نمیکرد.
وی افزود: به همین خاطر عمل او در فوتبال حرفهای منطقی به نظر نمیرسد. همیشه احترام او را به خاطر کسوت و بزرگیاش دارم، ولی مسائل فنی با دوستی و رفاقت فرق دارد. من کریم را مانند برادرهایم دوست دارم. رفت و آمد خانوادگی داریم و در آلمان هم کنار هم زندگی میکردیم.
علی دایی در ادامه خاطرنشان کرد: متأسفانه تصمیم او باعث شد هر کس به خود حق اظهارنظر بدهد. من هم نمیتوانم به صرف اینکه او کریم باقری است از وی به عنوان بازیکن ثابت استفاده کنم، همانطور که در دیدار مقابل داماش فرصت بازی نیافت و در بازیهای گذشته زمانی در ترکیب اصلی قرار میگرفت، زمانی نیمکتنشین بود یا به عنوان یار ذخیره وارد میدان میشد. بطور مثال فرانچسکو توتی در بازی بایرن مونیخ برابر آ.ث.رم درحالی در نیمه دوم به زمین آمد که تیمش 2 گل از حریف عقب بود. یک پنالتی گرفت و یک گل هم به ثمر رساند و نتیجه را عوض کرد. تمام بازیکنان پرسپولیس باید چنین تفکری داشته باشند. من به آقاکریم تا سالهای سال احترام خواهم گذاشت چون او عصای دست من بوده، اما تصمیم او یکطرفه بود.
-
جلسه هماهنگي سرپرستان، ناظران، داوران و مسئولان برگزاري ديدار تيم هاي پرسپوليس و پيكان در هتل البرز شهر قزوين انجام شد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، محمود خوردبين سرپرست قرمزپوشان در اين جلسه حضور يافت و پس از هماهنگي هاي لازم، صورت جلسه تعيين شده اين نشست را به حضور حبيب كاشاني و علي دايي رساند.
در اين جلسه، جلال مرادي (ناظر بازي)، سعيد مظفري زاده (داور)، محمود خوردبين (سرپرست پرسپوليس) ، مهدي اربابي (سرپرست پيكان)، فرمانده نيروي انتظامي قزوين و رئيس هيات فوتبال قزوين حضور داشتند.
محمود خوردبين، از فرمانده نيروي انتظامي شهر قزوين به خاطر همكاري و حمايت از كاروان پرسپوليس تشكر كرد و گفت: نيروي انتظامي قزوين روز گذشته از بدو ورود سرخپوشان تاكنون از هيچ تلاشي دريغ نكرده و همچنين از ساعات اوليه صبح امروز نيز با حضور در مقابل هتل همكاري خود را به اثبات رسانده و جا دارد از زحمات آنها تقدير و تشكر كنم.
وي در پايان نيز افزود: اميدوارم اين همكاري از هتل تا ورزشگاه و حتي در جريان بازي و خروج تيم از شهر قزوين ادامه يابد.
-
بازيكنان تيم پيكان با ديدن حبيب كاشاني، جهت خيرمقدم و رعايت موازين ميزباني به نزد وي آمدند و با او ديدار و گفتگو كردند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اعضاي تيم پيكان پس از خروج بازيكنان پرسپوليس از رستوران هتل، براي صرف غذا، به اين مكان مراجعه كردند تا غذاي مشترك صبحانه و ناهار را در رستوران هتل صرف كنند كه با حبيب كاشاني و كادر فني پرسپوليس روبرو شدند و با آنها ديدار و گفتگو كردند.
جالب اينكه بازيكنان تيم پيكان با ديدن حبيب كاشاني دور وي حلقه زدند و با ايشان به صحبت پرداختند. ضمن اينكه الونگ پس از آن، با تك تك بازيكنان و كادر فني پرسپوليس خوش و بش كرد.
-
تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین دیدار از دور رفت مسابقات لیگ حرفه ای فوتبال، نتیجه را به تیم پیکان واگذار کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان که در اوایل بازی با یک گل مشکوک، شوکه شده بودند، در عین ناباوری گل دوم را از میزبان دریافت کردند و در ادامه نیز گل سوم را روی اشتباه رحمان احمدی دریافت کردند و در نهایت با نتیجه 3 بر صفر مغلوب حریف شدند.
دیگر نتایج دیدارهای هفته هفدهم رقابت های لیگ برتر فوتبال به شرح ذیل بدست آمد:
فولاد خوزستان 4 - شهرداری تبریز صفر
صبا 1 - ملوان صفر
استقلال 3 - پاس 2
نفت تهران 2 - شاهین بوشهر 2
مس کرمان 2 - راه آهن صفر
تراکتورسازی 3 - صنعت نفت 1
سپاهان 4 - سایپا 1
استیل آذین صفر - ذوب آهن 2
-
دايي: به خاطر نتايج ضعيف پرسپوليس خجالت ميكشم
سرمربي پرسپوليس گفت: به دليل نتايج ضعيف که دور از شأن ما است، از هواداران پرشمار تيم خجالت ميکشم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgعلي دايي پس از شکست برابر پيکان قزوين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نتيجه را 3 بر صفر واگذار کرديم و از هواداران پرسپوليس خجالت ميکشيم، از آنهايي که ما را همواره حمايت ميکنند. البته از لحاظ فوتبالي تيم برتر ميدان بوديم اما با شکست 3 بر صفر ديگر حرفي براي گفتن نداريم. پيکان از موقعيتهاي خود استفاده کرد و ما نتوانستيم اين کار را انجام دهيم.
وي ادامه داد: متاسفانه چند بازيکن را به دليل مصدوميت در اختيار نداشتيم. غلامرضا رضايي و حميد عليعسگر نيز پس از حضور در تيم اميد آمادگي لازم را ندارند اما مطمئن باشيد پرسپوليس دوباره به روزهاي خوش باز خواهد گشت.
سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد: روي اشتباهات بچهگانه گل خورديم. در نيمه اول ببينيد چه گلهايي خورديم و در نيمه دوم نيز در دقيقه 89 با اشتباه دروازهبانمان يک گل زيبا خورديم. در حال حاضر همه چيز به ضرر ما است. ما سعي و تلاش ميکنيم تا به شرايط خوب بازگرديم. اکنون فوتبال روي بدش را به ما نشان ميدهد.
دايي گفت: نميتوانم باخت 3 بر صفر را توجيه کنم. در ديدار قبل نيز 4 بر يک مقابل سپاهان شکست خورديم. بنابراين حرفهايي که شما ميزنيد درست است و من نميتوانم حرفي بزنم اما نگاه کنيد آيا ما واقعا امروز مستحق شکست 3 بر صفر بوديم. تمام کارهاي فني که بايد انجام ميداديم را انجام داديم. در عمق دفاع حرکت کرديم. شوت زديم اما ابراهيم ميرزاپور از زمان شروع فوتبالش تا به امروز، در ديدار با پرسپوليس درخشش فوقالعاده داشت. اين هم از شانس من است که او تا امروز چنين بازي را انجام نداده است.
سرمربي اسبق تيم ملي در مورد شکستهاي پرسپوليس و ارتباطش با فدراسيون فوتبال گفت: باختهاي پرسپوليس چه ارتباطي با فدراسيون دارد؟ هواداران ما به فدراسيون فوتبال چه کار دارند؟ شايد در برخي ديدارها مشکلات داوري باعث شده نتوانيم امتياز لازم را بگيريم اما فدراسيون مقصر نيست. از من مربي تا تک تک بازيکنان مقصر نتايج پرسپوليس هستيم. ما بد کار کرديم اما واقعيت آن است که تا امروز پرسپوليس گل تاکتيکي نخورده و بيشتر بر روي اشتباهات فردي خود گل ميخوريم.
وي در مورد ديدارهاي دور برگشت گفت: بايد خيلي کار کنيم تا اين تيم درست شود. امتيازهاي بدي را از دست داديم و باختهاي بدي داشتيم. اين نتايج در شان پرسپوليس و هوادار پرسپوليس نيست. من حرفي براي گفتن ندارم. من و بازيکنان بايد تلاش بيشتري کنيم تا شرايط تيم درست شود.
سرمربي پرسپوليس در مورد جدايي کريم باقري از اين تيم گفت: متاسفانه باقري در بد موقعي ما را تنها گذاشت. ما روي او حساب کرده بوديم. هنوز نميدانم چرا باقري در تمرينات ما شرکت نکرد. اين کار از نظر حرفهاي و اخلاقي دور از شان آقا کريم بود. چرا بايد تمرينات را کنار بگذارد؟ ما بر روي تک تک بازيکنان حساب کرده بوديم. برخي از بازيکنان بزرگ در 15 دقيقه آخر مسابقه ميآيند و نتيجه را تغيير ميدهند. مثلا توتي از باقري و دايي خيلي بزرگتر است اما هر زمان که مربي به او ميگويد وارد زمين ميشود و حتي ميتواند نتيجه را تغيير دهد.
وي ادامه داد: از آقا کريم انتظار نداشتم اينگونه رفتار کند. هيچ بازيکني نميتواند بگويد من بايد در ترکيب ثابت حضور داشته باشم. چنين چيزي در هيچ جاي دنيا ديده نميشود. مسي و رونالدو هم نميتوانند بگويند من بايد فيکس بازي کنم. به درست يا غلط علي دايي سرمربي پرسپوليس است و من تصميمگيرنده هستم که چه کسي در ترکيب حضور داشته باشد زيرا بايد پاسخگوي مسائل فني تيم باشم. چرا هيچ کس از ساير بازيکنان نميپرسد که چرا 3 بر صفر باختيد زيرا مسئول فني تيم من هستم. بازيکنان بايد در اختيار تيم باشند. اين معنا و مفهوم ندارد که بازيکني در وسط راه از ما جدا شود.
دايي تاکيد کرد: من بهترين سالهاي جوانيام را در کنار آقا کريم بازي کردم و به غير از احترام بين ما چيزي نبوده است. او مثل برادر من است و دوستش دارم اما نبايد دست ما را خالي ميگذاشت. نبود آقا کريم از لحاظ روحي و رواني بر روي بازيکنان تيم تاثير منفي گذاشت. صلاح نبود او تيم را ترک کند.
دايي در مورد اينکه او قصد خداحافظي از فوتبال را دارد، گفت: من نميتوانم به باقري بگويم خداحافظي کن يا نکن. تابع تصميمات باشگاه هستم. اگر کريم باقري را نميخواستيم چرا با او قرارداد يک ساله امضا کرديم. اينکه شما ميگوييد باقري آماده است، آيا تاکنون يک جلسه در تمرينات تيم ما شرکت کردهايد؟ کادر فني تشخيص ميدهد چه کسي آماده است. البته همه بازيکنان ما آماده هستند بنابراين بايد 25 بازيکن را به ميدان بفرستم. من نميگويم آقا کريم آماده نيست اما تشخيص اين مسئله به عهده کادر فني است.
وي گفت: من مسئول برگزاري بازي خداحافظي نيستم. باقري و کاشاني با هم صحبت کردند و من در اين مورد تابع تصميمات باشگاه هستم. آقا کريم يک بار با من حرف زد و من به او گفتم بايد خوب تمرين کني. يک روز ممکن است 10 دقيقه بازي کني و يک روز ممکن است در فهرست 18 نفر هم نباشي و گاهي هم ممکن است در 5 هفته متوالي بازي کني. بازيکنان ما به بودن باقري عادت کرده بودند و غيبتش بر روي تيم ما تاثير منفي گذاشت. او سالها در اين تيم بازي کرده است.
سرمربي پرسپوليس در مورد مسائل فني ديدار با پيکان گفت: در نيمه دوم ما حاکم مطلق ميدان بوديم. البته پيکان هم خوب دفاع کرد و اين طبيعي بود و سه امتياز را از ما گرفت. من هنوز باور نميکنم سه گل در اين مسابقه خوردهايم و از اين بابت از هواداران پرسپوليس خجالت ميکشم.
دايي در مورد دور برگشت ليگ گفت: تمام داشتههاي ما همين است اما اين تيم را درست ميکنيم ونتايج لازم را ميگيريم. فاصله ما با بالاي جدول زياد نيست. دو شکست بد خورديم اما با سه برد ميتوانيم شرايط را تغيير دهيم.
وي در مورد علت جدايي شيث رضايي از پرسپوليس گفت: من مسائل را باز نميکنم و بهتر است حرمتها حفظ شود و در اين مورد صحبت نميکنم.
دايي در مورد اعتراض به داوري در اين مسابقه گفت: در زمان گل اول پيکان تصور ميکردم گل اين تيم آفسايد باشد. شايد هم آفسايد بوده اما پس از آن نيمکت پرسپوليس اعتراضي به داوري نداشت. حتي به تماشاگران هم اشاره کردم که به داور کاري نداشته باشند.
-
از آقا کریم انتظار نداشتم اینگونه رفتار کند. هیچ بازیکنی نمیتواند بگوید من باید در ترکیب ثابت حضور داشته باشم. چنین چیزی در هیچ جای دنیا دیده نمیشود. مسی و رونالدو هم نمیتوانند بگویند من باید فیکس بازی کنم. به درست یا غلط علی دایی سرمربی پرسپولیس است و من تصمیمگیرنده هستم که چه کسی در ترکیب حضور داشته باشد زیرا باید پاسخگوی مسائل فنی تیم باشم
علی دایی پس از شکست برابر پیکان قزوین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نتیجه را ۳ بر صفر واگذار کردیم و از هواداران پرسپولیس خجالت میکشیم، از آنهایی که ما را همواره حمایت میکنند. البته از لحاظ فوتبالی تیم برتر میدان بودیم اما با شکست ۳ بر صفر دیگر حرفی برای گفتن نداریم. پیکان از موقعیتهای خود استفاده کرد و ما نتوانستیم این کار را انجام دهیم.
وی ادامه داد: متاسفانه چند بازیکن را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشتیم. غلامرضا رضایی و حمید علیعسگر نیز پس از حضور در تیم امید آمادگی لازم را ندارند اما مطمئن باشید پرسپولیس دوباره به روزهای خوش باز خواهد گشت.
سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: روی اشتباهات بچهگانه گل خوردیم. در نیمه اول ببینید چه گلهایی خوردیم و در نیمه دوم نیز در دقیقه ۸۹ با اشتباه دروازهبانمان یک گل زیبا خوردیم. در حال حاضر همه چیز به ضرر ما است. ما سعی و تلاش میکنیم تا به شرایط خوب بازگردیم. اکنون فوتبال روی بدش را به ما نشان میدهد.
دایی گفت: نمیتوانم باخت ۳ بر صفر را توجیه کنم. در دیدار قبل نیز ۴ بر یک مقابل سپاهان شکست خوردیم. بنابراین حرفهایی که شما میزنید درست است و من نمیتوانم حرفی بزنم اما نگاه کنید آیا ما واقعا امروز مستحق شکست ۳ بر صفر بودیم. تمام کارهای فنی که باید انجام میدادیم را انجام دادیم. در عمق دفاع حرکت کردیم. شوت زدیم اما ابراهیم میرزاپور از زمان شروع فوتبالش تا به امروز، در دیدار با پرسپولیس درخشش فوقالعاده داشت. این هم از شانس من است که او تا امروز چنین بازی را انجام نداده است.
سرمربی اسبق تیم ملی در مورد شکستهای پرسپولیس و ارتباطش با فدراسیون فوتبال گفت: باختهای پرسپولیس چه ارتباطی با فدراسیون دارد؟ هواداران ما به فدراسیون فوتبال چه کار دارند؟ شاید در برخی دیدارها مشکلات داوری باعث شده نتوانیم امتیاز لازم را بگیریم اما فدراسیون مقصر نیست. از من مربی تا تک تک بازیکنان مقصر نتایج پرسپولیس هستیم. ما بد کار کردیم اما واقعیت آن است که تا امروز پرسپولیس گل تاکتیکی نخورده و بیشتر بر روی اشتباهات فردی خود گل میخوریم.
وی در مورد دیدارهای دور برگشت گفت: باید خیلی کار کنیم تا این تیم درست شود. امتیازهای بدی را از دست دادیم و باختهای بدی داشتیم. این نتایج در شان پرسپولیس و هوادار پرسپولیس نیست. من حرفی برای گفتن ندارم. من و بازیکنان باید تلاش بیشتری کنیم تا شرایط تیم درست شود.
سرمربی پرسپولیس در مورد جدایی کریم باقری از این تیم گفت: متاسفانه باقری در بد موقعی ما را تنها گذاشت. ما روی او حساب کرده بودیم. هنوز نمیدانم چرا باقری در تمرینات ما شرکت نکرد. این کار از نظر حرفهای و اخلاقی دور از شان آقا کریم بود. چرا باید تمرینات را کنار بگذارد؟ ما بر روی تک تک بازیکنان حساب کرده بودیم. برخی از بازیکنان بزرگ در ۱۵ دقیقه آخر مسابقه میآیند و نتیجه را تغییر میدهند. مثلا توتی از باقری و دایی خیلی بزرگتر است اما هر زمان که مربی به او میگوید وارد زمین میشود و حتی میتواند نتیجه را تغییر دهد.
وی ادامه داد: از آقا کریم انتظار نداشتم اینگونه رفتار کند. هیچ بازیکنی نمیتواند بگوید من باید در ترکیب ثابت حضور داشته باشم. چنین چیزی در هیچ جای دنیا دیده نمیشود. مسی و رونالدو هم نمیتوانند بگویند من باید فیکس بازی کنم. به درست یا غلط علی دایی سرمربی پرسپولیس است و من تصمیمگیرنده هستم که چه کسی در ترکیب حضور داشته باشد زیرا باید پاسخگوی مسائل فنی تیم باشم. چرا هیچ کس از سایر بازیکنان نمیپرسد که چرا ۳ بر صفر باختید زیرا مسئول فنی تیم من هستم. بازیکنان باید در اختیار تیم باشند. این معنا و مفهوم ندارد که بازیکنی در وسط راه از ما جدا شود.
دایی تاکید کرد: من بهترین سالهای جوانیام را در کنار آقا کریم بازی کردم و به غیر از احترام بین ما چیزی نبوده است. او مثل برادر من است و دوستش دارم اما نباید دست ما را خالی میگذاشت. نبود آقا کریم از لحاظ روحی و روانی بر روی بازیکنان تیم تاثیر منفی گذاشت. صلاح نبود او تیم را ترک کند.
دایی در مورد اینکه او قصد خداحافظی از فوتبال را دارد، گفت: من نمیتوانم به باقری بگویم خداحافظی کن یا نکن. تابع تصمیمات باشگاه هستم. اگر کریم باقری را نمیخواستیم چرا با او قرارداد یک ساله امضا کردیم. اینکه شما میگویید باقری آماده است، آیا تاکنون یک جلسه در تمرینات تیم ما شرکت کردهاید؟ کادر فنی تشخیص میدهد چه کسی آماده است. البته همه بازیکنان ما آماده هستند بنابراین باید ۲۵ بازیکن را به میدان بفرستم. من نمیگویم آقا کریم آماده نیست اما تشخیص این مسئله به عهده کادر فنی است.
وی گفت: من مسئول برگزاری بازی خداحافظی نیستم. باقری و کاشانی با هم صحبت کردند و من در این مورد تابع تصمیمات باشگاه هستم. آقا کریم یک بار با من حرف زد و من به او گفتم باید خوب تمرین کنی. یک روز ممکن است ۱۰ دقیقه بازی کنی و یک روز ممکن است در فهرست ۱۸ نفر هم نباشی و گاهی هم ممکن است در ۵ هفته متوالی بازی کنی. بازیکنان ما به بودن باقری عادت کرده بودند و غیبتش بر روی تیم ما تاثیر منفی گذاشت. او سالها در این تیم بازی کرده است.
سرمربی پرسپولیس در مورد مسائل فنی دیدار با پیکان گفت: در نیمه دوم ما حاکم مطلق میدان بودیم. البته پیکان هم خوب دفاع کرد و این طبیعی بود و سه امتیاز را از ما گرفت. من هنوز باور نمیکنم سه گل در این مسابقه خوردهایم و از این بابت از هواداران پرسپولیس خجالت میکشم.
دایی در مورد دور برگشت لیگ گفت: تمام داشتههای ما همین است اما این تیم را درست میکنیم ونتایج لازم را میگیریم. فاصله ما با بالای جدول زیاد نیست. دو شکست بد خوردیم اما با سه برد میتوانیم شرایط را تغییر دهیم.
وی در مورد علت جدایی شیث رضایی از پرسپولیس گفت: من مسائل را باز نمیکنم و بهتر است حرمتها حفظ شود و در این مورد صحبت نمیکنم.
دایی در مورد اعتراض به داوری در این مسابقه گفت: در زمان گل اول پیکان تصور میکردم گل این تیم آفساید باشد. شاید هم آفساید بوده اما پس از آن نیمکت پرسپولیس اعتراضی به داوری نداشت. حتی به تماشاگران هم اشاره کردم که به داور کاری نداشته باشند.