:26:
Printable View
:26:
داستان چي ِ ؟:42:
الان همه 6 تا ايرانسل تو جيبشون ِ :39:
البته من فقط ي ِ ايرانسل دارم :39:
:228:
من معمولا به هرکسی شماره ام نمیدم و اگرم بخوام بدم سعی میکنم اول بشناسمش بعد این کارو میکنم
من هنوز کسی رو به اون صورت نمی شناسم. :36:
:39:چون دختره احتمالا میدم:39:
ممنون از اعتمادت.
من پسرم تمام دخترهايي كه شماره ميخواند من حاضرم با كمال ميل شماره ام رو در اختيارشون قرار بدم
اين حداقل كاريه كه ميتونم در حقشون انجام بدم
چقدر لطف و محبتتتتتت داریییییییییییین شما .:112:
حالا...پس کو شمارتون!:59:
شاید :39:
آره میدم چرا که نه
اينجوري كه نميشه علنا جلوي همه شماره ام رو بدم
يه راهي پيشنهاد كن تا من شماره ام رو بدم يا ميخواي تو شماره ات رو بده من باهات تماس ميگيرم فكر خوبيه مگه نه؟
فرار ؟ :265: باید به قوانین عمل کرد مثل یه کاربر خوب ok
بیا ابجی بهت بدم شماره رو چون هم اسم خودمی بهت میدم!!!:36:
ما رو باش رو دیوار کی یادگاری می نویسیم!!!!!:36:
چرا مگه چی شده ؟:42:
هیچی یه چی گفتم همیجوووووووووری:45:
از نقي بگير..:59:
:105:
سلام به مژگان خانم من همون hesabdar2010 هستم يه مدتي به اين باشگاه نيومده بودم و كلمه عبور رو هم فراموش كرده بودم و مجبور شدم با يه اسم جديد بيام خوبيد شما؟ پس چي شد فك كرديي چطوريي شمارت رو بهم بديي يا ميتوني برام ايميلش كني اينجوريي ديگه كسي هم شمارت رو نميبينه موفق باشي منتظر جوابتم
منظور از نفر قبلی کیه ؟
من شمارمو به مورچه های ناز و خوشمزه میدم فقط گفته باشم:36:
اره دقيقا اين جمله منه الان هم سر حرفم هستم هر دختري شماره بخواد من بهش ميدم ولي توي باشگاه كه نميشه شماره ام رو بذارم چون:1- فيلترم ميكنن ديگه نميتونم بيام باشگاه 2- يا باشگاه شماره ام رو حذفش ميكنه و هيچ كدوم از دخترها نمي بينندش و 3- تمام پسرها هم شماره ام رو ميبينند (و من قرارم اين بوده كه فقط به دخترها شماره ام رو بدم نه به پسرها ) همون پيشنهاديي كه من دادم بهترين فكر بود يه كم روش بيشتر فك كن تا زودتر به نتيجه برسيم اگه شما هم پيشنهادي داشته باشيد گوش ميكنم
نه نمیدم:265:
مشترک مورد نظر در دستشویی میباشد:55:
شماره ی کفشمم بهش نمیدم
چه برسه شماره موبایل :57:
شتر در خواب بیند ...:39:
زرشششششششششششششششک :272:
جون بخواه شهلا شماره چه قابلی داره:39:
نه که نمیدم! حالا بعدش میخواد زنگ بزنه هر روز از غم دوریم گریه کنه (آبغوره بگیره :272:)