salam,
man ba avira test kardam
update 2009/21/11
54ta too2 second
Printable View
salam,
man ba avira test kardam
update 2009/21/11
54ta too2 second
salam
bitefende update 2010.12.01
fagat 29ta
azizam kasper zire 40 ta ast hatta ba update new khode kasper viruse na anti virus :45:
از نظر من SuperAntiSpyware رو هم امتحان کنین.میگن این بهترین آنتی ویروسه!
salam manam avast ro chek kardam
51virus
با تشکر از همه ی دوستان عزیز من خیلی گسترده تر از همتون تست کردم و نتایجو در پایین اعلام کردم..
:اجازه دانلود فایلو بهم نداد و وقتی غیر فعالش کردم و دانلودکردم و بعد اسکن زدم همرو گرفت AVAST ANTIVIRUSE PRO 5
50 :AGV INTERNET SECURITY9
AVIRA ANTIVIR PERSONAL10.0 :29
NOD32 SMAR SECRITY BUSINESS EDITIO 4.2.58.4 :35
BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2009:48
KASPERSKY INTERNET SECURITY 2010:40در نهایت تعجب و تاسف عروس تعریفی خودمون شده:47:
McAfee TOTAL PROTECTION 2009:55
NORTO INTERNET SECURITY 2009:49
SYMANTEC ENDPOINT PROTECTION v11.0:49
CMODO INTERNET SECURITY2010:58
40:Trend Micro Internet Security Pro 2010
70 :Quick Heal Total Security 2010
پس طبق این ازمایش بهترین انتی ویروس از نظر من قبول شد پس اگه شماهم قبول دارید روی دکمه ی تشکر کلیک کنید
AVAST Anti Viruse Pro 5
:104:the best anti viruse:104:
با سلام
من با Avira Antivir تست کردم
سلام
من با Avira Antivir تست کردم
آویرا 46 فایل واقعا ویروس رو شناسایی کرد و بقیه که 54 فایل هستند یا فایل هایی بودند که قبلا سالم بودند ولی با حمله ویرو س معیوب شدهاند یا فایل هایی بودند که اشتباهی به عنوان ویروس شناخته شدند توسط آنتی ویروس ها(این فایل ها رو false posetive میگن)
بعضی از فایل های بعضی نرمافزارهای مخصوصا ایرانی رو به عنوان ویروس میشناسن آنتی ویروس ها که نباید بشناسن و اشتباه میکنن.
و شما اون 54 فایل رو که آویرا نمیگیره با خیال راحت تو سیستمتون اجرا کنید و هیچ مشکلی براتون پیش نمیاره و back door هم نیستن.
سلام به همه ی شما کاربران .
من باید یه چند نکته ای رو به شما یادآوری کنم :
اول اینکه آنتی ویروس کمی پیدا میشه که خوب ویروس های غیر فعال را شناسایی کند یعنی آنتی ویروسی پیدا نمی شه به اون خوبی ویروس های غیر فعال رو شناسایی کنه : مثل ویروس هایی که در فایل rar هستند .
و دوم اینکه ما نباید فقط به بیشتر شناسایی ویروس ها از آنتی ویروس ها به آن اعتماد کنیم یعنی اینکه هر آنتی ویروسی که بیشتر ویروس را بشناسد که دلیل بر برتری آن نیست چونکه چه فایده ای دارد آنتی ویروس ویروسی را شناسایی کند ولی نتواند آنرا از سیستم پاک کند یا ویروس اقدام به غیر فعال سازی آنتی ویروس کند اگر چه ویروس های غیر فعال هیچ کاری انجام نمیدهند و هر آنتی ویروسی میتواند آنرا پاک کند و آنتی ویروسی که کمتر ویروس پیدا میکند و قدرت آن بیشتر است یعنی هرچه پیدا میکند آنرا از روی سیستم پاک میکند به نظر من بهتر است .
اینم بگم که درسته که آواست تو شناسایی ویروس ها رتبه اول را کسب کرده است ولی بیت دفندر و آویرا رتبه اول و دوم را در قدرت پاکسازی ویروس ها کسب کردند هم خودم تست کردم و هم تو سایت رسمی AV-Comparatives - Independent Tests of Anti-Virus Software - Welcome to AV-Comparatives.org ثبت شده است که این سایت تایید تبیان هم میباشد و سایت های دیگر هم که نمی شه به آن زیاد اعتماد کرد همشون دیدم که میگویند بیتدفندر بهتره ولی من به سایت AV-Comparatives - Independent Tests of Anti-Virus Software - Welcome to AV-Comparatives.org بیشتر اعتماد دارم بگذریم ...
حالا نظر من این است که اگه جرعت دارید اون 100 ویروس را استخراج کنید و ببینید که آنتی ویروس شما چطور عمل میکند (تست واقعی این گونه است) ولی از من به شماها نصیحت که این تست واقعی را انجام ندهید .
اگر انجام دادید حتما بگویید که چه اتفاقی افتاد و منم همین طور اگه امتحان کردم به شماها میگویم ولی بازم میگم که اینکارو نکنید . و اگه جرعت زیادی دارید و خراب شدن سیستمتان براتون مهم نیست دیگه تصمیم با خودتونه .