خداییش نه اصلا واردبحثای سیاسی نمیشم
Printable View
يعني نامزد داري ؟
چقدر مثبت هستي؟
آيا شما كاربر مثبت باشگاه هستي؟
اگر ميتونستي كادر بالاي اسمتو تغيير بدي چي ميزاشتي ؟http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
با سلام
چرا جواب سوالات ما را نمی دی ماه ناز خانم:167: تاپیک رو وتوش می کنم ها!!!!!:55:
جواب اصله کاری ها رو باید زودتر بدی میس خانم ولی برعکس کردی:59: عجب ها!!!!!!!!!!!!!:77:
فکر کنم سوال نکنم بهتر باشه:168:
روزگار خوش
سلام
اين هم کپی سوالات طه تو صندلی داغ خودم ( وقت نداشتم سوال طرح کنم کپی کردم فقط اسمها را عوض کردم:243:.
كسي ديگه عين من سوال نكنه:158:
چون من دنیا هستم اين طور پرسيدم.بقيه خواهشا رعايت كنن.وگرنه:243:
سلام ماه ناز خانومي عزیز
ممنون میشم به این ها هم جواب بدید:
# 1
صمیمی ترین دوستت توی باشگاه؟بهترین اخلاقت ؟بدترین اخلاقت ؟نظرت در مورد فیلم تایتانیک ؟
نظرت در مورد اواتور من ؟
دوست پسر داشتي ؟عشق یا دوست داشتن؟عاشق شدی ؟کسی عاشقت شده ؟به کدوم صفت خودت می نازی ؟وصف خودت تو یه کلمه ؟یک میلیارد بهت می رسه، اولین کاری که می کنی ؟مغروری ؟دوست داشتنی هستی ؟توی معصومین به کی متوسل میشی ؟زیبا ترین لحظه ی زندگیت ؟
با کی درد و دل می کنی ؟از 1 تا 10 به کلمات زیر نمره بده :مادر:ازدواج :مدير كل :
طه :
مژي :
خودم
رویا
ندا
امیر اراک
ستاره سهیل
نورا
روح ال...88
وبقیه کاربران فعال که الان تو ذهنم نیست
شادمهر(خواننده):هیلاری داف :پسرها :دختر ها :خودت:باشگاه:عطر 212 :--------------------------------------------
قشنگترین جمله ای که شنیدی ؟از کی شنیدی ؟قشنگترین جمله ای که به کار بردی ؟به کی گفتی ؟بهترین هدیه رو از کی گرفتی ؟بهترین هدیه ای که خدا بهت داده ؟اولین در خواستت از خدا ؟یه آرزو ؟یه حرف ؟یه سوال از خودت بپرس بعد جواب بده!------------------------------------------------------------------#2جملات زیر رو با کلمات موافقم یا مخالفم جواب بده (فقط با این دوکلمه) :عشق شده بچه بازی :دختر ها اشکشون دم مشکشونه :پسر ها همشون پستند :مرد ها (بعد از ازدواج) سرو ته یه کرباسند :دوست پسر و دوست دختر ها بعد ازدواج به مشکل بر می خورند :صداقت نخستین فصل کتاب عشق است :یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم :--------------------------------------------------------------
#3کدوم صفت رو خواستگارها باید داشته باشه تا تازه به بله یا خیر گفتن بهش فکر کنند خانوم ها ؟
خانوم ها ماشين عروسی دوست دارند چی باشه ؟خانوم ها دوست داری آقا داماد چی مهرش کنه؟ :
خانوم ها ماه عسل کجا دوست داری برن؟ :
دقیقا کپی پیست طه بود حتی شکلکها . باید ببخشید دیگه:170:
سلام زهرا جون به به میبینم که سر صندلی داغ نشستی تبریک میگم فک نکنم بسوزی میدونم خوب میتونی از پس همه چی بر بیای:46:1.چرا رفتی دانشگا؟
2.دوست داری شاغل باشی؟
3.زهرا یعنی چی؟
4.چقد به قضا وقدر اعتقاد داری؟