-
كارلو آنچلوتي: بايد استون ويلا را شكست دهيم تا سال جديد را با اعتماد به نفس شروع كنيم
سرمربي چلسي، از بازيکنانش خواست تا در ديدار فردا مقابل استون ويلا به پيروزي برسند تا سال 2011 را با اعتماد به نفس بيشتري آغاز کنند.
آبي ها که در هفت بازي پياپي در ليگ برتر نتوانسته بودند به پيروزي برسند، چهارشنبه شب 1-0 از سد بولتون گذشتند تا به روند ناکامي هاي شان پايان دهند.
کارلو در گفتگو با چلسي چنل گفت:" ما بايد استون ويلا را شکست دهيم تا ثابت کنيم نمايش تيم در نيمه دوم ديدار مقابل بولتون اتفاقي نبوده است.
بايد حتما جايگاه مان در جدول را بهبود ببخشيم زيرا در حال حاضر همه چيز آن طور که مي خواهيم نيست. ما بايد در ديدار مقابل استون ويلا بازي خوبي به نمايش بگذاريم تا اعتماد به نفس مان افزايش پيدا کند.
استون ويلا شرايط خوبي ندارد و به همين دليل ما بايد مراقب باشيم زيرا همه بازي ها براي آنها مهم است. شايد آنها بخواهند از بازي مقابل ما به عنوان يک شروع دوباره استفاده کنند. بايد مراقب باشيم زيرا آنها براي اين بازي انرژي زيادي دارند."
-
شايعات فوتبال جزيره
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgباشگاه لیورپول با مربیگری روی هاجسون نتایج بسیار ضعیفی گرفته است
گفته می شود صاحب جدید باشگاه لیورپول تصمیم نهایی برای اخراج روی هاجسون سرمربی تیمش را گرفته است و فقط منتظر است تا گزینه ای مناسب برای جایگزین کردن او پیدا کند. (سان)
در همین حال گفته می شود اوون کویل، مربی باشگاه بولتون گزینه ای در حال بررسی برای کادر مدیریت قرمزهای لیورپول است. (دیلی ریکورد)
گفته می شود باشگاه برنلی، مالک مک کی، سرمربی باشگاه واتفورد را به سرمربیگری انتخاب خواهد کرد. این اتفاق در صورتی امکان پذیر است که سم آلاردایس سرمربی برکنار شده بلکبرن این سمت را نپذیرد. (دیلی میرور)
کارلو آنچلوتی، سرمربی چلسی فیلم بازی تیمش مقابل آرسنال که سه بر یک به سود آرسنال تمام شد را به بازیکنانش نشان نداده است. آنچلوتی ایتالیایی دلیل این کار را خراب شدن احتمالی روحیه بازیکنانش اعلام کرده است. (سان)
رونالدینهو قصد دارد از آث میلان جدا شود. این بازیکن ۳۰ ساله در جلسه تمرینات زمستانی تیمش در دبی شرکت نکرد. گفته می شود مهاجم برزیلی میلان قصد دارد به کشورش برگردد و دوباره در باشگاه گرمیو پا به توپ شود. (اسکای ایتالیا)
باشگاه لیدز یونایتد از تاتنهام تقاضا کرده است تا جاناتان وودگیت را به صورت قرضی تا پایان فصل در اختیار آنها قرار دهد. این بازیکن ۳۰ ساله مدتی است از مصدومیتی سنگین رها شده که گفته می شد احتمال دارد آینده ورزشی اش را به خطر بیندازد. (سان)
منچستر سیتی با باشگاه اندرلشت آلمان تماس گرفته و پیشنهاد داده است تا ۱۸ میلیون پوند برای راملو لوکاکو بازیکن ۱۷ ساله این تیم پرداخت کند. (دیلی میل)
باشگاه لیورپول امیدوار است تا رئال مادرید را از گردونه رقابت بر سر خرید یانا ام ویلا بازیکن فرانسوی باشگاه رنه، خارج کند. (دیلی میرور)
استون ویلا برای به خدمت گرفتن امانوئل آدبایور از منچستر سیتی پیشنهادی ارائه کرده است. اما به نظر می رسد دستمزد هفته ای ۱۶۰ هزار پوندی این بازیکن به استون ویلا امکان چنین خریدی را نمی دهد و به همین دلیل این باشگاه قصد دارد آدبایور را به صورت قرضی به خدمت بگیرد. (دیلی تلگراف)
بیرمنگام در آغاز فصل نقل و انتقالات پیش رو امیدوار است تا روبی کین را از باشگاه تاتنهام در اختیار بگیرد. مدتی است صحبتهای متفاوتی برای باشگاه آینده این بازیکن ۳۰ ساله به گوش می رسد. (دیلی میرور)
به نظر می رسد باشگاه استوک سیتی دیوید ودر، ۲۳ ساله از باشگاه میدلزبرو را با قراردادی ۱.۵ میلیون دلار به خدمت گرفته است. (دیلی میرور)
-
"رينا" جدايي از تيم فوتبال ليورپول را تکذيب کرد
"پپه رينا" گفت هيچ قصدي مبني بر جدايي از تيم فوتبال ليورپول ندارد.
دروازه بان ملی پوش تیم فوتبال اسپانیا با مبلغ 20 میلیون پوند مورد توجه باشگاه منچستریونایتد بوده ضمن اینکه تیم های رئال مادرید و آرسنال هم نیم نگاهی به جذب او داشته اند.
بر پایه گزارش اسپورتینگ لایف، "رینا"ی 28 ساله در پایان فصل گذشته قرارداد خود را به مدت 6 سال با لیورپول تمدید کرد. دروازه بان پیشین تیم فوتبال ویارئال گفته می خواهد تا پایان قراردادش در این تیم بماند.
رینا گفت: از شایعات خسته ام و باید بگویم پای حرفم ایستاده ام. من به قراردادم با لیورپول افتخار می کنم و تمام شایعات مبنی بر ترک آنفیلد را تکذیب می کنم. من 100 درصد بازیکن لیورپول هستم.
-
آرسن ونگر: ما اكنون به توانايي هاي مان ايمان داريم
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، پس از پيروزي اين هفته تيمش مقابل نيوکاسل اعلام کرد که توپچي ها به قدرتشان براي پيروزي در شرايط تحت فشار ايمان دارند.
آرسنالي ها چند روز قبل مقابل ويگان اتلتيک به تساوي 2-2 رسيدند اما در ديدار اين هفته مقابل بيرمنگام در خانه حريف به پيروزي 3-0 رسيدند تا اختلاف 2 امتيازي شان با منچستريونايتد صدرنشين را حفظ کنند.
ونگر در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه گفت:" بازيکنان تيم براي تصاحب توپ و کنترل جريان بازي شجاعانه عمل کردند. اين هميشه مهمترين مسئله بوده است و چيزي است که دليل اصلي رضايت من از اين ديدار است.
ما هميشه تلاش مي کنيم بهترين بازي مان را ارائه بدهيم. ما گاهي توپ را از دست مي دهيم اما حتي در شرايط تحت فشار از تلاش کردن دست نمي کشيم.
بعد از پيروزي مقابل چلسي تيم در اوج قرار داشت زيرا توانسته بوديم اين فشار را از روي دوش مان برداريم اما بلافاصله به روي زمين برگشتيم زيرا مقابل ويگان دو امتياز از دست داديم. اما خوشحالم که توانستيم خيلي زود بار ديگر به مسير پيروزي برگرديم.
پيروزي مقابل چلسي تاثير خوبي روي تيم داشت. شما مي توانيد ببينيد که تيم اکنون به خودش ايمان دارد. اين چيزي است که رقابت قهرماني را جذاب کرده است."
-
حمايت آبراموويچ از آنچلوتي در بازار زمستاني
به نظر مي رسد که مالک متمول باشگاه چلسي در بازار نقل و انتقالات زمستاني،از خواسته هاي مربي ايتاليايي اش حمايت خواهد کرد
طبق گزارشهای منتشره، رومن آبراموویچ، مالک روس باشگاه چلسی آماده است تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی به خواسته های مربی ایتالیایی اش پاسخ مثبت دهد تا آنچلوتی بتواند از قهرمانی فصل قبل چلسی در رقابتهای لیگ برتر دفاع کند آبی پوشان در هفت دیدار اخیر خود تنها به یک پیروزی دست یافته اند و بدین ترتیب فاصله آنها با تیمهای صدرنشین جدول به مراتب بیشتر می شود.
چلسی در حال حاضر و در پایان هفته بیست و یکم رقابتهای لیگ برتر، در رده پنجم جدول قرار دارد روزنامه اکسپرس در گزارشی به این نکه اشاره کرده که رومن آبراموویچ، مالک ثروتمند روس باشگاه چلسی وجه لازم برای تقویت تیمش را فراهم کرده و آماده است تا طبق خواسته مربی ایتالیایی اش خریدهایی را انجام دهد از همین رو انتظار می رود که چلسی برای خرید گری کاهیل، ستاره باشگاه بولتون مبلغ 20 میلیون پوند را روی میز بگذارند.
-
غيبت روني در ديدار مقابل استوک سيتي
وين روني، ستاره انگليسي منچستريونايتد، شانس حضور در ديدار امشب تيمش مقابل استوک سيتي را از دست داد.
طبق گزارش منتشره در دیلی اکسپرس رونی به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا در این دیدار غایب خواهد بود. این ستاره 25 ساله در جریان دیدار تیمش مقابل وست بروموویچ که با برد 1-2 یونایتد همراه بود،پس از پیچ خوردن مچ پایش، با مصدومیت از زمین مسابقه خارج شد ولی در نهایت به ترکیب تیمش بازگشت تا از ده نفره بازی کردن تیم جلوگیری کند. سرالکس فرگوسن در پایان این مسابقه اعلام کرد که رونی که اولین گل تیمش را در این دیدار به ثمر رساند، ممکن است تا دو هفته از میادین ورزشی به دور باشد. البته رونی به هم تیمی هایش گفته که اگرچه دیدار استوک را از دست خواهد داد ولی در دیدار دور سوم تیمش در رقابتهای اف.ای کاپ مقابل لیورپول به اوج آمادگی بازخواهد گشت.
-
منچستر يونايتد 77 ميليون يورو درآمد سالانه از حاميان خود دارد
تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس سالانه از 15 حامي مالي اش 77 ميليون يورو درآمد حاصل مي کند.
روزنامه ورزشي ''فاناتيک'' چاپ ترکيه روز سه شنبه نوشت: بحث حاميان مالي در فوتبال امروز يکي از اساسي ترين موضوعات است و تيم شياطين سرخ در اين زمينه از مطرح ترين هاي جهان محسوب مي شود.
اين روزنامه نوشت: منچستر يونايتد با 15 شرکت داخلي و خارجي توافقنامه هاي دو تا پنج ساله امضا کرده و از اين راه در مجموع 340 ميليون يورو عايد اين تيم مي شود.
بيشترين درآمد اين تيم از تبليغ نام يک شرکت بر روي پيراهن به دست مي آيد که سالانه مبلغي حدود 25 ميليون و 500 هزار يورو است.
-
ونگر: اگر يحيي توره کمي صبور بود، مي توانست در آرسنال بازي کند
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، فاش کرد که زماني قصد داشت يحيي توره، هافبک منچسترسيتي را به خدمت بگيرد اما به دلايل مهاجرتي نتوانست.
یحیی توره زمانی به صورت آزمایشی در تمرینات توپچی ها شرکت کرد و آرسنالی ها قصد داشتند او را به خدمت بگیرند اما سن او برای دریافت پاسپورت اروپایی بسیار کم بود؛ این بازیکن در نهایت از تیم بلژیکی بورن راهی اوکراین شد و انتقالش به تیم آرسنال هیچ گاه انجام نشد. ونگر در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه آرسنال گفت:" من او را از 15 سالگی به خوبی می شناسم. در واقع زمان زیادی است که او را می شناسم. او استعداد فوق العاده ای است. او زمانی که نوجوان بود به اینجا آمد اما ما نمی توانستیم بازیکنی که هنوز برای تیم ملی اش بازی نکرده، به خدمت بگیریم. او اجازه کار نداشت و خیلی جوان بود. ما تا زمانی که او در بلژیک بود، صبر کردیم تا بتوانیم برای او یک پاسپورت اروپایی بگیریم. اما او به اندازه کافی صبور نبود و به تیم اوکراینی متالور دونتسک رفت. او بازیکنی در کلاس جهانی است. او فصل ناامید کننده ای را در بارسلونا سپری کرد و چندان فرصت بازی پیدا نکرد اما فصل پیش از آن بسیار تاثیر گذار بود. فصل گذشته بوسکتس جای او را در میانه میدان گرفت. او از آن دسته بازیکنانی است که نیاز به بازی کردن دارند. من او را به خیلی خوب می شناسم."
-
ردنپ: بکام مي تواند الگوي مناسبي براي بازيکنان جوان باشد
هري ردنپ، سرمربي تاتنهام، از باشگاه لس آنجلس گلکسي خواست که مانع انتقال قرضي ديويد بکام به تاتنهام نشوند.
بکام قصد دارد برای حفظ آمادگی اش به طور قرضی به یک تیم اروپایی بپیونددتا به این ترتیب بتواند نظر مساعد فابیو کاپلو را برای دعوت شدن به تیم ملی جلب کند. ردنپ در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" من در این چند روز چیزی نشنیدم. من سه ماه است که در این مورد کار می کنم. من علاقه زیادی به بکام دارم و یکی از طرفداران او هستم. حضور او در وایت هارت لین فوق العاده خواهد بود. او بازیکنی حرفه ای و در کلاس جهانی است. او می تواند یک الگوی بسیار خوب برای بازیکنان جوان باشد.اگر قرار باشد ما او را تنها برای هشت-نه بازی در اختیار داشته باشیم،این بسیار دشوار است. باید به این موضوع به دقت توجه شود. نمی توانم بعضی از بازیکنانم را ناگهان کنار بگذارم و بعد از چند بازی که بکام برگشت، بار دیگر از آنها استفاده کنم. چنین مدت کوتاهی شرایط را دشوار می کند.ما باید تا زمانی که آنها پاسخ نهایی شان را ندادند، صبر کنیم و بعد شرایط را بسنجیم." باشگاه های بلکبرن و نیوکاسل نیز برای خرید کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس ابراز تمایل کرده اند اما گفته می شود تاتنهام همچنان از بیشترین شانس برخوردار است. " می دانم بلکبرن نیز به دنبال بکام است. شاید آنها پیشنهاد بهتری ارائه کنند و ما نتوانیم با آنها رقابت کنیم."
-
جان تري: چلسي هنوز بهترين تيم انگليس است
جان تري بر اين باور است که چلسي هنوز بهترين تيم ليگ برتر است، هرچند که اخيرا آنها از جمع چهار تيم بالاي جدول کنار رفته اند.
کارلو آنچلوتی و شاگرداندش در هفت دیدار گذشته خود تنها یک برد کسب کرده و شش امتیاز با منچستریونایتد صدرنشین فاصله دارند؛ افزون بر آن، مردان سر الکس فرگوسن یک بازی کمتر هم دارند و این فاصله می تواند به 9 برسد. اما این مدافع میانی می گوید دو بازی رودررو با یونایتد می تواند تعیین کننده باشد: «چند هفته است که روزگار دشواری داشته ایم، اما می خواهیم آن را پشت سر بگذاریم. ما فاتح دو جام فصل پیش هستیم و بهترین تیم کشور به شمار می رویم. با کیفیت فوتبالی که می دانیم می توانیم به نمایش بگذاریم، همه چیز بستگی به ما دارد که دوباره بتوانیم بردن تیم ها را آغاز کنیم. می خواهم تیم بازی های پشت سر هم را ببرد و نشان دهد چه اراده، اشتیاق و میل به مبارزه ای برای فتح لیگ برتر در این فصل داریم. شکست هفته گذشته مقابل آرسنال برای همه ما دردناک بود. ما آماده پذیرفتن آن نبودیم و نمی خواهیم دوباره آن را تجربه کنیم. اما رقابت لیگ هنوز واقعا باز است. تیم های بالای سر ما دارند امتیاز از دست می دهند و دو بازی ما با منچستریونایتد مانده. یک بازی هم با منچسترسیتی داریم.»