سلام دوستان موفق باشید من محمد رشته م مهندسی اجرایی از ارومیه ورودی 88. نظرتون در مورد رشته مون چیه ؟ از آیندش خبری دارید ؟ تحقیق کردید؟
Printable View
سلام دوستان موفق باشید من محمد رشته م مهندسی اجرایی از ارومیه ورودی 88. نظرتون در مورد رشته مون چیه ؟ از آیندش خبری دارید ؟ تحقیق کردید؟
سلام .من که رشتمو خیلی دوس دارم یه چیزایی هم در موردش میدونم ولی به خاطر جدید بودنش این رشته هنوز زیاد جا نیوفتاده و یه مشکلی هم که داره خیلیا فکر میکنن این رشته مثل رشته های مدیریته که اصلا این طور نیست و خیلیا هم اونا با رشته مدیریت اجرایی که توی کارشناسی ارشد ارائه میشه اشتباه میگیرن :59:
سلام دوستان من مریم ، رشتم مهندسی اجرایی محل تحصیلمم رشت
من به نمونه سوالات با جواب مبانی برق احتیاج دارم کسی داره برام بزاره لطفا ؟
سلام
آقاي مهندس
آبروي همه مهندسا رو بردي .
اگه ادبيات رو تكماده نكرده بودي، ميدونستي كه املاي صحيح «ميگذرانم» چهجوريه كه ننويسي « ميگزرانم »
سلام منم مهناز هستم .رشته مدیریت پروژه واحد دولت آباد. دوستان عزیز خوشحالم می بینمتون!:46::74::55::55:
سلام بچه ها.من مهندسی مدیریت پروژه میخونم......ورودی90(ترم اولیم):63::298:
انجام پروژه تاسیسات مکانیکی رشته معماری ، عمران و مکانیک توسط دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه تهران
- انجام محاسبات بار حرارتی ساختمان های مسکونی ٫اداری٬ اموزشی٫ تجاری
- انتخاب تجهیزات شامل چیلرجذبی و تراکمی٫برج خنک کن ، بویلر٫ پمپ٫ مبدل حرارتی٫ کولر گازی٫ شوفاژ٫ فن کویل
- تهیه نقشه اتوکد شامل نقشه رایزر٫ لوله کشی٫ موتورخانه ، جانمایی تجهیزات
انجام پروژه های تبرید و سردخانه شامل :
- انجام محاسبات بار انواع سردخانه٫پیش سردکن٫ تونل انجماد٫ یخ ساز
- انتخاب تجهیزات کمپرسور٫ اواپراتور٫ کندانسور٫ مبدل٫ایس بانک٫ چیلرآمونیاکی
- ترسیم نقشه اتوکد لوله کشی٫ کمپرسورخانه ، تجهیزات
طراحی و محاسبه سیستم لوله کشی آب سرد و گرم و فاضلاب ، سیستم های بخار ٫ استخر
انجام محاسبات تهویه مطبوع با نرم افزار کریر ( Carrier )
سلام به همه مهندسین رشته پروژه
با من بودین؟:59: سلااااااام
سلام نه عزیزم یکی نیستن!
قوانین حاکم بر پروژه یه جزوست که کپی گرفته شدست (کتاب نداره)...اما منبع درس مدیریت کارگاه و منابع انسانی یه کتابه سورمه ای رنگه به نام اصول مدیریت ساخت از دکتر حسن صادقی و مهندس محمود علمایی! بله!:301: