باسلام خدمت همه دوستان
باتشکر از همه دوستان عزیزی که به بنده ی حقیر رای دادم و خوشحالم هستم که لایق این بوده منو لایک بزنید و منتخب کنند:26: امیدوارم عمری باشد و فرصتی تا سال جدید بیشتر و بهتر و مناسب در خدمت همه کاربران باشیم
باتشکر.طه
روزگار خوش
باسلام خدمت همه دوستان
باتشکر از همه دوستان عزیزی که به بنده ی حقیر رای دادم و خوشحالم هستم که لایق این بوده منو لایک بزنید و منتخب کنند:26: امیدوارم عمری باشد و فرصتی تا سال جدید بیشتر و بهتر و مناسب در خدمت همه کاربران باشیم
باتشکر.طه
روزگار خوش
باسلام خدمت همه دوستان
باتشکر.طه
روزگار خوش
حقت بود داداشی
تبریک میگم بهت
باسلام من ترم آخر ارشد هستم پایان نامه ویک درس دارم ترم قبل درس معانی وبیان 11 گرفتم مجبورشدم این ترم با پایان نامه بردارم امتحان دادم 17.5گرفتم ولی حالا که به سایت گلستان مراجعه می کنم می بینم همان 11 ترم قبل را 12 کردن به دانشگاه مراجعه کردم جواب دادن همان نمره اولی 12 تایید میشه هر چه اصرار کردم که وقت گذاشتم وپول دادم اشتباه از طرف دانشگاه هستش جواب ندادن حالا از شما میخام راهنمایی کنید از کجا اقدام کنم چون برام سرنوشت سازه اگر این نمره دومی را برام حساب نکنند معدلم به 14 برای فارغ تحصیلی نمی رسد متشکرم