قانونمندی طبیعت - قانون خلأ
قانونمندی طبیعت
مقدمه :
چیزی که فکر کنم هیچ کس با اون نبایستی مشکل داشته باشد و همه آن را قبول دارند این است که :
خداوند خصیص نیست ، پس یک سوال مطرح می شود که چرا عده ای ثروتمند و عده ای فقیرند؟
به نظر من دلیل اصلی خود ماها هستیم که در زندگی خودمون جایی برای دریافت نعمت های الهی باز
نکرده ایم . قدیمی ها انسان را مانند یک پیمانه می دیدند ، و اعتقاد داشتند هر کس به اندازه پیمانه اش نعمت و روزی دریافت میدارد ، به نظر من قانون خلا یعنی بزرگتر کردن پیمانه وجود ......
قانون اول :قانون خالی شدن ( خلا)
اولین قانون قانون خلا است. این قانون میگوید:
همیشه خلا باعث جذب میشود.
چیزی که باعث جذب میشود فقط خلا است. هر چه خلا بیشترباشد جذب بیشتر است. به عنوان مثال برای جا دادن موبلمان جدیدی که خریده اید قبل از هر چیز باید جای آن را در اتاقی شلوغئ که پر از اسباب است باز کنید. مادامئ که جایی باز نشود و یا بعضی از وسائل بلااستفاده از اتاق بیرون برده نشود ممکن نیست که بتوانیم مبلمان را در اتاق جای داد و از آن لذت برد.
به طور کلی یکی از راههای بدست آوردن حتی ثروت ، همین قانون خلا است ، شما تا موقعی که پول اندوزی کنید و پول خودتون را در راهی درست خرج نکنید ، راهی برای دریافت موهبت های الهی برای خود باز نمی کنید
زندگی هم همینطور است. اگر ما میخواهیم مواهب الهی را جذب کنیم باید ابتدا جائ خالی باز کنیم.اگر میخواهید برنامه ریزیها تلاشهای جسمی تلقین تجسمات و تلاشهای ذهنیتان نتیجه دهد اگر میخواهید دعاها و نیایشهایتان نتیجه دهد اول باید جا باز کنید و درون را خالی کنید. این خالی درون در همه ابعاد انسانی قابل بررسی است