Printable View
خروس قندی :39:
اسلحه ی کمری:105:
نقل قول: نوشته اصلی توسط roya 90 نامه ی عشقولانه :290: نقل قول: نوشته اصلی توسط Fereshte JOooN نامه جدایی:39: من کی عاشق شدم ..؟.:297: کی جدا شدیم...؟:168: کیه ؟..کییییییییییه؟ کیه ؟..کییییییییییه؟ آخه چرا منه پیرمرد رو تو این موقعیت قرار میدید؟:301:
نقل قول: نوشته اصلی توسط مه دوست اسلحه ی کمری:105: تعجب نداره ،از اونجا که معمولا فیلمای اکشن کار میکنم اینم از سر صحنه تو جیبم جا مونده:39:
خوشم می یاد هیچی تو جیب من پیدا نمی شه :39:اصلا باید چک کنم که لباسم جیب داره یا نه:55:
نقل قول: نوشته اصلی توسط BISOOTOON تعجب نداره ،از اونجا که معمولا فیلمای اکشن کار میکنم اینم از سر صحنه تو جیبم جا مونده:39: ا پس بازیگرید ،من فکر کردم که خدای نکرده ..... :39: من امضا نمی خواما ،لطفا اصرار نکن:240:
نقل قول: نوشته اصلی توسط مه دوست ا پس بازیگرید ،من فکر کردم که خدای نکرده ..... :39: من امضا نمی خواما ،لطفا اصرار نکن:240: ویل اسمیت بازیگره نه من :39: بازیگر فیلمای اکشنم هست:170:
خروس
جوجه خروس :39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط BISOOTOON من کی عاشق شدم ..؟.:297: کی جدا شدیم...؟:168: کیه ؟..کییییییییییه؟ کیه ؟..کییییییییییه؟ آخه چرا منه پیرمرد رو تو این موقعیت قرار میدید؟:301: . . :107::172: