با سلام
درسته دوستان گرامی و متاسفانه برای همه همین مشکل پیش امده و برای ترم اخرش معدل کل را با احتساب نمرات افتاده شده حساب می شود و این طور مشکلات پدید می اید.و کاریش نمیشه کرد.
موفق باشید
روزگار خوش
Printable View
سلام
خسته نباشين
من دانشجوي ورودي 88-89 هستم و اين ترم رو بگذرونم ترم بعد 26 واحدم مي مونه امكان داره ترم بعد رو ترم آخرم باشه
چون از دوستام شنيدم ترم آخر حداكثر 24 واحد مي دن خواستم ببينم ميشه 26 واحد براي ترم بهار بدن ويا اين كه بايد 20 واحد بگيرم و 6 واحدش رو تابستان بگيرم
لطفا من رو راهنمايي كنين
با تشكر
با سلام
با توجه به عرایض قبلی هم خیر نمی توانید و بهتر هست شما این ترم دوم 20 واحد اخذ و پاس کنید و ترم تابستان 6 واحد اخذ کنید تا راحتر بتونید پاس کنید.
ضمنا در ترم اخر می توانید تا سقف 24 واحد بردارید به شرطی که معدل ترم قبلش بالای 12 باشد و یا اینکه معدل کلتون با احتساب نمرات افتاده بالای 12 باشد.
اگر سوالی دیگر در این زمینه بود مطرح کنید
موفق باشید
روزگار خوش
نه اصلا این طور نیست,شما اگه تا شهریور سال دیگه فارغ التحصیل بشین, مهر ماه بخواین وارد کارشناسی ارشد بشین میتونین مدرک موقت یا گواهیث فارغ التحصیلی بگیرین,منتها بعد از این که وضعیت قبولیتون مشخص شد,حتما اوایل شهریور برین و به دانشگاه اطلاع بدین تا سریعتر روند کار پیش بره
از اون دسته نباشین که مثلا فردا ثبت نام دانشگاه هست,امروز بره دانشگاه و مدرک کارشناسیش رو بخواد!
طه جان روال کلی رو گفتن,به طور معمول دریافت مدرک موقت کارشناسی حدود دو هفته طول میکشه گاهی هم بیشتر,اصل مدرک چون در تهران صادر میشه خب زمان بره(یه تهران هست و ای همه استان).معمولا یک سالی میشه
باسلام من ترم سوم کارشناسی ارشد رشته ادبیات هستم 10 واحد درسی مانده وترم بعد با توجه به اینکه آموزش محور هستم 4 واحد سمینار خواهم داشت میخوام 2 واحد را حذف کنم با ترم چهارم با سمینار بردارم آیا امکان همچون چیزی هست - دیگر اینکه بنظرتون اگر حذف کنم کار درستی است؟ یا همان 10 واحد را بردارم متشکرم:72:
باسلام
بله اقا سعید حق باشما و متاسفانه در کل این روند زمان بر هست
به نظره من این کار را نکنید و کار که الان می تونید انجام بدید بر اینده واگذار نکنید چون دانشگاه پیام نور کاملا متغییر هست و ممکن هست در اینده نتوانید و امکان نباشید این کار را بکنید
موفق باشید
روزگارخوش