با سلام
دوست گرامي هر وقت بياييد قطعا در ادرس زير
اخبار دوره های فراگیر پیام نور
اعلام مي شود و شما هم پيگير باشيد
موفق باشيد
روزگار خوش
Printable View
با سلام
دوست گرامي هر وقت بياييد قطعا در ادرس زير
اعلام مي شود و شما هم پيگير باشيد
موفق باشيد
روزگار خوش
با سلام
دوست گرامي قطعا ترم بعد به شما اين درس را بصورت خودخوان ارايه خواهد شد مگر اين كه بازم تغييرات يهويي در قوانين باشگاه رخ دهد كه بعيد نيست:77:
ولي خودنون دوست عزيز عجب رشته سخت و غولي را انتخاب كرديد عين من:39: انشالله كه با مهارت در اين رشته پيشترفت كنيد.
روزگار خوش
كسي ميتونه يه كم به من اميدواري بده؟؟؟؟ من 14/15 سال از درس و كتاب دور بودم و امسال عزمم رو جزم كردم كه با داشتن يه بچه 2.5 ساله درس بخونم اونم جي ؟ روانشناسي عمومي...ميشه راهنماييم كنين چجوري ميتونم برنامه ريزي كنم؟ يعني اول بايد عموميا رو بخونم يا اختصاصيا؟؟يكي كمكم كنه لطفا...:79:
با سلام
قطعا اگر علاقه و همت و اراده باشد همه چيز حل مي شود. من افرادي رو در دانشگاه پيام نور ديدم كه بالاي 40 سال سن و سال و چندين بچه داتشند اما زوق و شوق عجيبي براي ادامه تحصيل داشتند. برنابراين شما هم قطعا اگر خواسته باشيد مي تونيد اين كار رو انجام دهيد و موفق شويد.
اما براي برنامه ريزي كلا از دروسي شروع كنيد كه به انها علاقه ي بيشتري داريد و اندك اندك فشار درس خواندن را بيشتر كنيد و امادگي خودتون رو هميشه در يك حد متعادل حذف كنيد.قطعا شما مي توانيد به شرطي كه بخواهيد و سعي و تلاش خودتون رو بكنيد
موفق باشيد
روزگار خوش
سلام و خسته نباشید
چه تعداد شرکت کننده در رشته ی روانشناسی عمومی فراگیر کارشناسی امسال شرکت کردند واحد اذربایجان شرقی.
ایا تعداد شرکت کننده ها نسبت ب سال قبل کاهش داشته یا خیر؟
:72:
سلام
کسانی که در کنکور فراگیر قبول شدن برای ترم اول(درواقع ترم دوم با احتساب دروس کنکور) خودشون باید انتخاب واحد کنند یا دانشگاه یه سری دروس از پیش تعیین شده رو بهشون بعنوان ترم اول میده؟
اونایی که قبول میشن,مثل بقیه دانشجوها باید از سیستم گلستان انتخاب واحد کنن,فراگیر ها هم مستثنا نیستن,البته بله دروس ترم دوم رو انتخاب میکنن(هرچی توی لیست ثبت نام بود و اجازه انتخاب بهش داده شد)مگر اینکه مثل چندسال قبل که فراگیر مشروط داشتیم(کسایی که قبولی مشروط شده بودن,یعنی این که توی برخی دروس نمره نیاورده بودن و براشون شرط گذاشته بودن تا بهمن همون سال اون درس ها رو پاس کنن وگرنه دانشجو نمیشن)به هرحال هرچی توی لیست بود همونا رو باید بگیرین
سلام
من چندتا سوال داشتم اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه ممنونش میشم
من دفترچه خدمتو 12 تیر پست کردم (غیبتم دارم) و تا چند ماه دیگه اعزام میشم و احتمالا تا آذر آموزشیم تموم میشه میخواستم ببینم اینجا کسی هستش که هم خدمت بره هم درس بخونه یا کسانی هستن که بتونن منو قشنگ راهنمایی کنند 1_چند درصد یگان خدتم قبول میکنه ؟
2_کلاسهای فراگیر چه ساعت هایی هستش؟
3_من رشته دیپلمم نقشه کشی ساختمان هستم و پیش دانشگاهی نخوندم میگن میشه فراگیر اسم نوشت و پیش دانشگاهیم بگذرونم؟
4_درصد قبولی تهران مرکز رشته معماری شهرسازی چقدره و کجاها دیگه معماری داره داره؟
مرسی :72:
با سلام
فکر کنم پاسخ اکثر سوالتون در این جواب بگیرد
داوطلبان پذيرفته شده مشمول در صورتی كه در حين خدمت مقدس سربازی در يكی از رشتهها در دانشگاه پيام نور، به عنوان دانشجو پذيرفته شوند، با موافقت يگان محل خدمت نظام وظيفه خود میتوانند در امتحانات پايان ترم دانشگاه در نزديكترين مركز يا واحد دانشگاه پيام نور شركت كنند و در اين صورت نيازی به ترخيص از خدمت نظام وظيفه برای دانشجو شدن ندارند . همچنین دانشجويان پیام نوری كه از معافيت تحصيلی استفاده میكنند، پس از انصراف مجدداً نمیتوانند از معافيت تحصيلی استفاده كنند و بايد طبق مقررات به خدمت وظيفه عمومی اعزام شوند.دانشجويان انصرافی در صورتی ميتوانند از معافيت تحصيلي استفاده كنند كه با كسب موافقت ستاد كل نيروهای مسلح و ناجا، بيش از چهار نيمسال تحصيلی از زمان ورود آنها به آموزش عالی سپری نشده باشد
کلاس های فراگیر کلا اختیاری هست و ساعت و زمان ان بستگی به دانشگاه محل تحصیل دارد
درصد قبولی بستگی به مطالعه و تسلط خود متقاضی دارد و برای اینکه بدوند کدوم شهرها رشته مدنظرتون رو داره از دفتچه ی راهنمای پذیرش در تالار زیر استفاده کنید
موفق باشید
روزگار خوش