:72::72::72: خیلی ممنون
Printable View
:72::72::72: خیلی ممنون
سلام چرا نمونه سوالات بخش کشاورزی رو باز نمیکنه لطفا" چک کنید ؟ با تشکر
بفرمایید
http://www.pnu-club.com/pnu.thread65778.html
مشکلی نیست تست کردیم. کلیک کنید تا وارد بشین
موفق باشید
اخه چرا می گید همه رشته ها
رشته منو که ندارید
چرا رشته مهمی مثل مهندسی شهرسازی ندید می گیرید اخه چلاااااا؟:168:
واسه ارشدرشته اقتصاد نمونه سوالات خوبی پیدا نمی کنم چرا چرا:265::265:
وقتی سوالات دانلود میشه یه برگه پاسخ تستیش همراهشه؟
tnx
چرا نمونه سوالهای ارشد آمارریاضی نیست:168:
نمونه سوالهای درس مدلهای خطی1(مدلهای خطی برای آمار) را نیاز دارم خواهش میکنم:79: توی سایت چندتا نمونه سوال از این درس قرار بدهید.
با تشکر:72::72::72:
سلام
متاسفانه من نمیتونم با سایت شما کار کنم :47::47:
با سلام..
به احتمال زیاد مشکل مروگرتون هست... با یک مرورگر دیگر تست کنید انشالله درست میشه... من تست کردم مشکلی نداشت..
خیر بدون پاسخ نامه هست نمونه سوالات ...چون هنوز پاسخنامه معتبری برای انها ارایه نشده
متاسفانه برای بعضی از رشته های در مقطع کارشناسی و ارشد و دکتر نمونه سوالی منتشر نشده وگرنه ما حتما فراهم سازی می کنیم و در باشگاه درج و اطلاع رسانی می کردیم
متاسفانه برای بعضی از رشته های در مقطع کارشناسی و ارشد و دکتر نمونه سوالی منتشر نشده وگرنه ما حتما فراهم سازی می کنیم و در باشگاه درج و اطلاع رسانی می کردیم
روزگار خوش دوستان
دست شما درد نکنه، خیلی خوب و جامع بود.
سلام لطفا سوالات اصول بنیانی ومبانی محاسبات رشته نفت را بذارید
ممنون عزیزان من تمام نمونه سوالامو گرفتم فقط برا پاسخ نامه موندم میشه پاسخ نامه هارو هر چه زودتر بذارین رو سایت خیلی خیلی ممنونم ازتون:119:
خب مهندسی شهرسازی که مجموع نمونه سوالات شو گذاشتم چرا بازم بین ما فرق می زارید
خب لینک نمونه سوالات بخش منو هم بذارید دیگه اقای مدیر کل رسیدگی کنید دیگه:97:
آخه من با چه زبونی از شما تشکر کنم؟ی سایت تا چه حد میتونه عالی باشه آخه!خیلی خیلی ممنون از اینکه وقت میزارید!:104::172:
واقعا دستتون درد نکنه خیلی عالی بودن:72:
دوست گرامی قطعا اگر نمونه سوالات برای رشته های دیگر از طرف دانشگاه مرکزی پیام نور منتشر شده باشد قطعا ما فراهم سازی و درج می کنیم در باشگاه
با سلام
خواهش لطف دارید شما دوستان گرامی و ماهم خوشحال میشم در حدتوان به هم نوعان خود کمکی کرده باشیم و با معرفی باشگاه به دوستان و بچه های پیام نور می تونید برای باشگاه جبران کنید
روزگار خوش
سلام،به تازگی شنیدم بدون کنکوردانشگاه های پیام نورثبت نام میکنند آیاشرط معدل کتبی نهایی رابایدکسی داشته باشه یا معدل پیش دانشگاهی ؟معدل حتماباید16باشه؟باتشکر
سلام،دقیقاجواب کنکورفراگیرچندمین روزبهمن اعلام میشه؟
ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووونممممممممممممم مممممممممممم
:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
واقعا كارتون عاليـــــــــــــــــــــ ـــــه ! :74: :104:
مرســــــــــــــــــــــ ـــي :36:
چراجواب سوال منو ندادید؟ درموردفراگیرپرسیده بودم:168:
گرافیک کامپیوتر2
باسلام اگر مقدوراست نمونه سوالات رشته مهندسی مواد را هم قراردهید
:104:آقاسلام واقعادمتون گرم خداشماروبااهل بیت محشورکنه انشاالله اگه کلیدنیمسال اول 91-90 رشته حقوقو میزدیدنورعلی نورمیشدسواعدی
ببخشیدچرا نمونه سوالات دانلود نمیشه؟:42::42::42::42::42::42:
نمونه سوال رشته مترجمی نیست
:42: بهتر بود مطالب سایت رودسته بندی کنید باید تمام صفحه رو بخونیم تا موضوع رو پیدا کنیم من که خیلی گیج میشم
با سلام وخسته نباشيد.چرا رشته ارشدبيوشيمي اصلا نمونه سوالي نداريد؟؟؟