گرامر زبان عمومی؟؟؟؟؟؟ متوجه نمی شم ؟؟؟؟
درضمن اگر منظورت زبان عمومی است 80% سئوالات پایان ترم زبان عمومی از معانی داخل کتاب است و گرامر زبان نقشی زیادی توی امتحان نداره
با تشکر
:247:
سلام من پاورپوینت++cرولازم دارم ادرس سایتی که میشه دانلود کرد رومیخوام
دانلود نرم افزار آموزش زبان سی C (حجم 85.83MB) دانلود از rapidshare | دانلود مستقیم 1 | دانلود مستقیم 2
دیگه نمیدونم پاورپوینت هست یا نه!
منبع :انیاک آموزش کامپیوتر
با سلام
نمونه سوالاتی که مدت ها دنبالشون میگشتم تو این سایت پیدا کردم.
میخواستم هم ازتون تشکر کنم هم اینکه ازتون بخوام اگه ممکنه حل المسایل طراحی الگوریتم و پایگاه داده رو بذارید توسایت.
سلام
اسم این قسمت سایت "کمک ... درخواست".درسته؟پس لطفا کمک کنید اگه هم چیزی که خواسته بودم نبوده,لطفا بنویسید"نیست"تا الکی امیدوار نباشم.:236:
وقتی جوابی داده نمیشه یعنی نیست دیگه!
با احترام مدیریت باشگاه
سلام خیلی خوشحال هستم از اینکه به خواسته خودت رسیدی ... امیدوارم بازم موفق باشی . من یک سایت برایت پیدا کردم که فکر کنم بشه ازش استفاده خوبی بکنی ...فناوری اطلاعات پیام نور گناوه
توی این سایت جزوات آموزشی خوبی وجود داره اول می خواستم خواسته شما را دانلود کنم و برایت بزارم اما واقعا دیدم سایت خوبیه و می تونه برایت مفید باشه و برای بقیه درسهات هم کمک کنه :247:
موفق باشی:226:
پری
درسته که اسم این تاپیک "کمک ... درخواست" می باشد ولی کسی که داره یکی از رشته های کامپیوتر مخصوصا مهندسی فناوری اطلاعات را می خوانه بنظر خیلی تاسف آوره که نمی دونه می شه اول توی گوگل هم دنبال درخواست خودش بگرده ...
اگر من به شما بگم که نیست باعث امیدوار نشدن شما بشه بنظر می میاد که می خواهی مانند زمانی که مدرسه می رفتی رفتار کنی درصورتی که شما یک دانشجو هستید و هرگز نباید ناامید شوید....
ما قراره برای کشورمان مفید باشیم و این اینجوری نیست که بشینیم و از دیگران انتظار داشته باشیم که همه جوره کمکمان کنند و بعد اگر نکردند باعث بشه که ما هم هیچی کاری نکنیم
ما دانشجو هستیم نه محصل ...
بهتره یکمی در این مورد فکر کنی ...
قصد توهین نداشتم
:89::89:
موفق و پیروز باشید
:15: سلام به همه دوستان عزیز
من وحید هستم
22 ساله دانشجوی رشته حسابداری
من امروز عضو شدم.:68: