سلام بچه ها تورو خدا جواب سوال منو بدید من دانشگاه پیام نور اهواز رشته زبان و ادبیات انگلیسی قبول شدم اما نمیدونم واسه ثبت نام کی باید برم و چه مدارکی لازم دارم؟:97::79::164:
سلام بچه ها تورو خدا جواب سوال منو بدید من دانشگاه پیام نور اهواز رشته زبان و ادبیات انگلیسی قبول شدم اما نمیدونم واسه ثبت نام کی باید برم و چه مدارکی لازم دارم؟:97::79::164:
بچه ها من واقعا از سایت خوبتون تشکر میکنم خیلی استرس من رو کم کردین هر چی تشکر کنم کمه:104::74::281:
دوست گرامی ثبت نام ورودی های جدید دیگه بصورت قبلی حضوی صورت نمی گیرد همه مراحلش بصورت غیرحضوری و از طریق اینترنت سایت گلستان به ادرس reg.pnu.ac.ir صورت می گیرید و انتخاب واحدش هم به همین صورت.
خواهش .لطف دارید و ماهم خوشحال می شویم به هم نوهان خود کمکی در حدتوان کنیم
روزگار خوش
سلام واقعا دستتون درد نکنه خیلی با صبر و حوصله جواب همه رو میدین!
جواب همه سوالامو تو پست های قبلی گرفتم لازم دونستم ازتون تشکر کنم
الان دیگه مطمئنم هر مشکلی تو ثبت نام و ....داشته باشم یه کسایی هستن که کمکم کنن
شاد باشید:72:
منم واقعا از سایت خوبتون تشکر میکنم:72:
- :74:
با سلام
خواهش .لطف دارید دوست گرانی
من و سیار همکارهایمان در باشگاه هدف اصلیمون همین کمک به هم نوهان خود در حدتوان هست و اگر هم این طور باشد و کمکی کرده باشیم خوشحال هستیم چون خدمت به (خلق)مردم بزرگترین افتخار برای هر کسی هست
روزگار خوش
سلام به خواست خدا من مترجمی زبان دانشگاه شوشتر قبول شدم از دوستان مشغول به تحصیل در این رشته میخواستم درمورد شهریه (تقریبی) بپرسمپیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
:72:
چرا ورود به سیستم گلستان امکان پذیر نیست ؟؟؟
از هر راهی هم که بوده امتحان کردیم ولی بی فایده اس
از ادرس زیر استفاده کنید
http://reg.pnu-club.com
و حتما مرورگر اینترنت اکسپلویر استفاده کنید سعی کنید اخر شب تست کنید چون خلوت تر است