Printable View
نقل قول: نوشته اصلی توسط mohandes_m این تیکه ها که میگی کجان نکنه خودتو میگی:39: نه داره مال منو میگه :167: اول مدرکتو ببینم بعد میتونم بهت بگم مهندس :39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط اقاقی چه تیکه بارونی شده اینجا!!!:169: میدونی خیلی خسیسی :39: چرا هی گلها رو نشون میدی و پشتت قایم میکنی ؟؟؟؟؟؟ :59:
نقل قول: نوشته اصلی توسط اقاقی چه تیکه بارونی شده اینجا!!!:169: :39: اره دیگه کم کم پای تمام فک و فامیل کشیده میشه وسط تاپیک :39::45:
نقل قول: نوشته اصلی توسط آبجی میدونی خیلی خسیسی :39: چرا هی گلها رو نشون میدی و پشتت قایم میکنی ؟؟؟؟؟؟ :59: سعی کن تو زندگیت همیشه قناعت پیشه کنی!!!!:39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط sara.it69 در مورده داییه من:290: درست حرف بزناااا:167::167: با هم دیگه ترورت میکنیما:160::101: :105::105::105: اینجا دایی مایی رو بیخیال اینجا فقط اتحاد حاکمه یا این وری یا اونوری :167:
خواهر دقت کردی یه مقدار از موهات از بالا و پایین اون علامت سوال زده بیرون میدونستی گناهه :168:
نقل قول: نوشته اصلی توسط آبجی خواهر دقت کردی یه مقدار از موهات از بالا و پایین اون علامت سوال زده بیرون میدونستی گناهه :168: خیلی دلم میخواد بشینی رو صندلی داغ اون موقع ببین چطوری داااااغت میکنم :167:
یه ذره آستیناتم بالا بزنی بد نیستا :272:
نقل قول: نوشته اصلی توسط alamatesoall خیلی دلم میخواد بشینی رو صندلی داغ اون موقع ببین چطوری داااااغت میکنم :167: من مشکلی ندارم ولی از الان میگم که نمیتونی :59:
نقل قول: نوشته اصلی توسط fatemeh2011 یه ذره آستیناتم بالا بزنی بد نیستا :272: کجا دماغتو عمل کردی ؟؟؟:59: چقدر کار دکترت بد بوده :77: