بله حرفای شما کاملا درسته.
همیشه اگه مسئولیتی رو قبول میکردم به بهترین نحو ممکن انجام میدادم الانم تقریبا همینجوری هستم فقط مشکل اعتماد به نفس دارم که نمیدونم چجوری هلش کنم.
Printable View
بله حرفای شما کاملا درسته.
همیشه اگه مسئولیتی رو قبول میکردم به بهترین نحو ممکن انجام میدادم الانم تقریبا همینجوری هستم فقط مشکل اعتماد به نفس دارم که نمیدونم چجوری هلش کنم.
نگاه کنید
از دو راه می شه حلش کرد
1.تلقین به خودتون : بگید من می تونم و از هیچ چیز هراسی نداشته باشید
2. چه عواملی باعث می شه شما اعتماد به نفستون کم بشه ( مثل اضطراب : وقتی شما در جمع قرار می گیرید . چون اون موقع ما زیر ذره بین شنونده قرار ی گیریم - یا ترس از اینکه اشتباه کنم : مثل قبلیه - دست کم گرفتن خودتان در مقابل کسانی که روبه رو شما هستن )
اونا رو برطرف کنید .
اگه شما به خودتون بگید که در هر شرایطی من می تونم و اگه کسی به من حرفی هم زد عیب نداره چون من هدف دارم ...
هدف به شما قدرت می ده و اعتماد به نفس چون تمام قوای ذهنیه شما به اون معطوف شده و در برابر این اراده شما کسی نمی تونه بایسته ( البته باید هدف شما خیلی خوب و والا باشه تا بشه هر سختی رو تحمل کرد . اگه هدف درست نباشه ، وسط راه خسته می شید )
خواندن زندگی نامه علما و بزرگان خیلی تاثیر در اعتماد به نفس داره . سعی کنید خوب گوش بدید و خوب عمل کنید و کمتر صحبت کنید. در جمع نظری ندید که بخاطرش عذر خواهی کنید . همیشه در بحث و گفت و گویی که اطلاعات کافی در موردش دارید شرکت کنید و اصلا احساس تازه واردی به دلتون راه ندید .
با تشکر محمد
بابا محمد آقا واسه خودت یه پا روانشناسیا
مرسی ازراهنماییت:203:
امیدوارم در همه ی زمینه ها ما رو از راهنمایی هاتون بی نصیب نکنید
من 4 سال پیش تنها یک کتاب روانشناسی ( روانشناسی اجتماعی ) خواندم و دیگه هیچ
هر چی می دونم استارتش بخاطر اون کتاب بود و بقیه همه از دقت و تفکر در رفتار اطرافیانم و بحث با برادر کوچکم بود . ( اونم به جامعه شناسی علاقه داره )
فقط کافیه یکی یه کاری می کنه از خودتون بپرسید چرا این کارو کرد .
مثل الان چرا محمد همچین تایپیکی گذاشت ( مگه بی کار بود - چرا یه تایپیک با حال نگذاشت بخندیم و حال کنیم )
:288::288::288::288:
اگه این طوری باشه عالیه
حالا با این همه پیشرفت از کار خودت راضی هستی و به تمام هدف هات رسیدی ؟
به کسایی که کمکت کردن ، کمک کردی یا حداقل تشکر ؟؟
می دونی چرا می پرسم ؟
چون ما هر چقدر از نظر دیگران پیشرفت کنیم ولی خودمون راضی نباشیم به هیچ جایی نرسیدیم
دیگران به تو راه رو نشون دادن و اگه کمکهاشون رو از یاد ببری ، دنیا تو رو از یاد می بره و تنها می شی .:113:
این طوری بگم یک دکتر تا وقتی دکتر هست که ما بهش می گیم دکتر و بهش ارزش می دیم .
مثل گذشته که دانشمندان و علما یک بعد کنار گذاشته شده جامعه بودن ( تا وقتی بهشون توجه می شد ، ارزش داشتن )
اگه شما به افراد دور و برتون توجه کنید ، اونا هم به شما بها می دن .
من توکوچکترین کارمم اعتمادبه نفس ندارم چه برسه به ..............
آفرین به این همه هوش شما
چون فهمیدید چطوری باید استعدادتون رو شکوفا کنید و در کجا استفاده .
اگه تجربه خاصی دارید به ما هم بگید تا استفاده کنیم . :301:
چون یه مدیر خوب ، تجربیات جالبی داره که مختص خودشه .
هر فرد متناسب با روحیاتش به نحوی مدیریت می کنه که با دیگران فرق داره .