Printable View
نقل قول: نوشته اصلی توسط l832l شکست انجمنی خوردم اصن :168: پرسیدم کدوم پستت حذف شده ؟؟!!
کاش sunboy ام یکم میومد اینجور جاها :39: یخورده باش سر و کله میزدیم :36:
نقل قول: نوشته اصلی توسط l832l کاش sunboy ام یکم میومد اینجور جاها :39: یخورده باش سر و کله میزدیم :36: تو خوب میشی :79:
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a تو خوب میشی :79: خو برو بگو sunyboy بیاد :45:
نقل قول: نوشته اصلی توسط l832l خو برو بگو sunyboy بیاد :45: پس پستات حذف نشده !!
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a پس پستات حذف نشده !! من باید با وکیلم صحبت کنم :39: :45:
نقل قول: نوشته اصلی توسط l832l من باید با وکیلم صحبت کنم :39: :45: صحبت کن ولی اگه دست من بود تا الان فقط دوسه تا پستت مونده بود همه اسپماتو از دم حذف میکردم:55:
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a صحبت کن ولی اگه دست من بود تا الان فقط دوسه تا پستت مونده بود همه اسپماتو از دم حذف میکردم:55: Sunyboy این یلدا با من دوشمنه خو :168: اصن کلی ناراحت شدم از دستت یلدا :39: یلدااااااااااااا :45:
نقل قول: نوشته اصلی توسط l832l Sunyboy این یلدا با من دوشمنه خو :168: اصن کلی ناراحت شدم از دستت یلدا :39: یلدااااااااااااا :45: دیگه کاریه ک از دستم بر میاد :39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a دیگه کاریه ک از دستم بر میاد :39: نمیشه از پات بربیاد ؟ :36: شب طولانی :45: