Printable View
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس بسته به طبع هر فردی داره....بعضی ها انقدر بی جنبن تا میگرن همشو قورت میدن:55: سس هم میریزن روش؟؟:55:
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan سس هم میریزن روش؟؟:55: انگار واقعا ندیدی:105:آره دیگه
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس انگار واقعا ندیدی:105:آره دیگه آخه من سس دوست ندارم میشه با ماست هم خورد؟؟ تو خودت با چی میخوری معمولا؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan آخه من سس دوست ندارم میشه با ماست هم خورد؟؟ تو خودت با چی میخوری معمولا؟؟ آقا تسلیم:172:من سوتی خودم قبول میکنم:39:میتونم ادامه بدم یهو دیدی امید اومد یه چیزی گفت:55:
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس آقا تسلیم:172:من سوتی خودم قبول میکنم:39:میتونم ادامه بدم یهو دیدی امید اومد یه چیزی گفت:55: دمت گرم دختر خداوکیلی مردم از خنده محدیس:55::55::55::55::55:
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan دمت گرم دختر خداوکیلی مردم از خنده محدیس:55::55::55::55::55: نوش جونت.........فقط مواظب باش تو گلوت گیر نکنه:55::55::55:
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس نوش جونت.........فقط مواظب باش تو گلوت گیر نکنه:55::55::55: نه حواسم هست جات خالی همین الان یه چای مشت آبدارچیمون آورد با اون میخورم ایشالا که گیر نمیکنه:55:
من یکی از رو رفتم:39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس من یکی از رو رفتم:39: دور از جونت آبجی همش باب شوخی و خندست وگرنه اصلا قصد از رو بردن کسی رو ندارم بخدا:168:
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan دور از جونت آبجی همش باب شوخی و خندست وگرنه اصلا قصد از رو بردن کسی رو ندارم بخدا:168: میگم حساسیت باورتون نمیشه.........عمو تو سنی ازت گذشته:39: میفهمم شوخی بود:55: