سلام الان کسی اینجا هست
Printable View
سلام الان کسی اینجا هست
من رشته مدیریت هستم چند سوال دارم لطفا هر کس می تونه کمکم کنه بگه ممنون:79::164:
سلام ملیکا جان من رشته ام کامپیوتر هست اما اگه سوال در مورد دانشگاه داشته باشی میتونم کمکتون کنم ، برنامه ام مشخص نیست گاها صبح ها ، گاهی ظهر اما سوالتون رو بپرسید اگه من تونستم جواب میدم اگه نه که بقیه دوستان هستند مطمئنن سوالت بی جواب نمی مونه
سلام خیلی ممنون از شما.اول اینکه اگه سرکلاس حاضر بشیم نمره کلاسی به ما تعلق می گیره یا نه؟دوم آیا استاد می تونه بدونه اینکه امتحان بگیره نمره بده در صورتی که کسی رو هم نمیشناسه ؟
سلام منم رشتم مدیریته ترم 7
توی کرج همه چی ممکنه! البته توی رشته خودمون و میگم.درمورد سوال اولت بستگی به استاد داره بعضیا چه بیای چه نیای نمره نمیدن ضرب در ده هفتم میکنن بعضیا حضور براشون مهمه از من به تو سفارش عمومیا رو کلا بیخیال شو تخصصیا هر کدوم برات سخته بیا
سوال دومت هم بله امکان داره مثلا خیلیا اگه بری سره کلاسش 6 میدن اگه کسی اصلا نره5 میدن!
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
لطف کردین .کمک کردبن راستش من دانشجوی شهریارم ولی ساکن تهران .باید 45 دقیقه بدون زمان ترافیک و چیزای دیگه بکوبی بری بعد استاد اقتصاد عزیز بگه بهتون نمره نمی دم درسشم که طوری نیست که بشه تنها خوند. از طرف دیگم که بخوای بری آموزشگاه هزینش بالا می ره .می خوام ببینم راه دیگه ای نداره؟
عضو بسیج بشیم خوبه یا انجمن؟:301:
اولا ملیکا؛ منم ترم اولیم؛ ولی از استادا یه چیزایی دستگیرم شده!
عمومیا با هم فرق میکنن؛مثلا استاد زبان عمومی ما هر دفعه اسمارو مینویسه و میگه امتحان میان ترم میگیره و نمره مستمر میده،و اصلا مفت نمره نمیده! باید سر کلاسش حتما شرکت کنی!!! تو پیام نور جالبه!!!
ولی استاد فارسیمون که شوووووووووته!!!!
اصلا براش اومد نیومد مهم نیست!! میگه اگه 20 نمره هم دست من بود میدادم!!! و از 6 نمره خیالمون راحته:39:
بقیه استادا هم گفتن که طبق نمره پایان ترم اگه بالای 10 بگیری 6 نمره نمره رو میدن و بالای 7 ،5 نمره و زیر 7 بگیری 4 نمره میدن.
عزیزم تو پیام نور همه جور استادی هست یه ترم بری میفهمی
:39: