مظلومي:گفته بودم هر بازي را ببازم دربي را ميبرم/ پرسپوليسيها ميخواهند باختشان را توجيه كنند/ اگر بگذارند سال بعد هم در استقلال هستم
وقتي در بازي رفت پرسپوليس را برديم آقاي فتحاللهزاده در مصاحبهاش گفت كه اين برد را با شجاعت مظلومي به دست آورديم ولي چند هفته پيش كه باختيم من ترسو شدم
پرويز مظلومي در دو بازي رفت و برگشت موفق به شكست پرسپوليس شد تا ثابت شود كه استقلاليها ميتوانند به غير از امير قلعهنويي روي مظلومي هم حساب ويژهاي باز كنند. او در اوايل فصل قول داده بود كه براي خوشحالي هواداران استقلال دربي را ببرد و در نهايت هم اين اتفاق افتاد. سرمربي استقلال يك روز پس از اين بازي گفتوگويي اختصاصي را با خبرنگار سايت گل انجام داد.
*يادتان ميآييد قول داديد كه پرسپوليس را در دو بازي رفت و برگشت شكست دهيد؟
بله. گفته بودم كه هر بازي را ببازم مطمئنا دربي را ميبرم.
*با چه اطميناني اين حرف را زديد؟
براساس تجربهاي كه داشتم. تيم ما در دربي روحيه بالايي دارد و شرايط اين مسابقه را به خوبي درك ميكند.
*حالا استقلاليها به اين نتيجه رسيدهاند كه فقط قلعهنويي متخصص شكست دادن پرسپوليس نيست. درست است؟
هر مربياي براي خودش روش خاصي دارد. زماني هم كه پورحيدري سرمربي استقلال بود و من در كنارش بودم در دو بازي رفت و برگشت پرسپوليس را برديم و چند سال به اين تيم نباختيم. حالا آن خاطرات تكرار شده و خوشحالم كه دينم را به هواداران ادا كردم.
*به نظر ميرسد اگر قهرمان هم نشويد،آنها راضي هستند. درست است؟
ما وقتي دربي رفت را برديم، باز هم از استقلال قهرماني خواستند و حتي در بازي با سايپا عليه ما شعار دادند كه همه آنها خطي بود. من هميشه دعا ميكردم كه شعارها خطي نشود ولي اين اتفاق افتاد. گاهي اوقات انتظارات از تيم ما بيجهت بالا است و استقلال مثل بارسلونا نيست كه همه بازيها را ببرد. من به هواداران استقلال ميگويم كه اول فصل را از ياد نبرند كه تيم چگونه و با چه شرايطي بسته شد.
*چه در اين بازي فقط يك موقعيت گل داشتيد؟
ما موقعيتهاي ديگري هم توسط شريفات و آشوبي به دست آورديم و ميتوانستيم روي سانتر كردن كه از همين روش به گل رسيديم موقعيتهاي ديگري را به دست بياوريم. حملات پرسپوليس بيشتر روي كارهاي انفرادي و احساسي بود و آنها با بازيكناني مثل رضايي، نوروزي، بادامكي، فشنگچي و نوري به قلب دفاع ما ميزدند. ما ميتوانستيم در نيمه دوم به دليل جلو كشيدن حريف و آشفتگي خط دفاع آنها به گل برسيم ولي متأسفانه تيم عقب كشيد.
*در مورد حرفهاي سپهر حيدري چه نظري داريد؟
حرفي ندارم. آرش برهاني در برنامه نود جواب او را داد. سپهر پسر خوبي است و تعجب ميكنم چرا آن حرفها را زد در ضمن همه ميدانند كه محمد محمدي قبلا آسيب ديده بود و حتي ضربات كاشته را نميزد.
*فكر ميكنيد قهرمان شويد؟
از اول ليگ با توجه به شرايطي كه داشتيم هدفمان قهرماني نبود ولي حالا تلاش ميكنيم.
*قبول داريد شانس سپاهان بيشتر است؟
سپاهان و ذوب آهن تيمهاي خوبي هستند ولي بايد تلاش كنيم و در جام حذفي هم ميتوانيم قهرمان شويم.
*سال بعد در استقلال ميمانيد؟
قرارداد من با استقلال دو ساله است و اگر بعضيها بگذارند سال بعد هم ميمانم.
*شما قبل از بازي گفته بوديد كه بعضيها تلاش ميكنند تا مربي مورد علاقه خود را به استقلال بياورند. درست است؟
بله، من آن حرف را زدم.
*منظورتان كدام مربي است؟
بهتر است چيزي نگويم چون همه چيز روشن است و در گذشته هم اين مسائل براي مربيان ديگر هم به وجود آمد. وقتي در بازي رفت پرسپوليس را برديم آقاي فتحاللهزاده در مصاحبهاش گفت كه اين برد را با شجاعت مظلومي به دست آورديم ولي چند هفته پيش كه باختيم من ترسو شدم و اين را از قول آقاي فتحاللهزاده تيتر كردند.
*پس از فتحاللهزاده ناراحت هستيد؟
من نميدانم حاجي اين حرفها را زده يا خير. ولي او براي استقلال زحمت ميكشد و بايد پاسخگو باشد.
*مجتبي جباري كي در تركيب قرار ميگيرد؟
او هر وقت آماده شد بازي ميكند.