آهان گیرتون اوردم:167:
Printable View
آهان گیرتون اوردم:167:
از این درسهای عمومی تا میتونی نمره بگیر معدل رو میبره بالا بعدا این نمره های دروس عمومی خیلی کمک میکنه هم معدل کلت میره بالا هم معدل ترم بعدت :59:
اره انشاالله جوری تموم میکنند که خودتم متوجه نمیشی :39: تموم هم نشد میگن پیام نوره خب :59: دانشگاه هست دیگه مدرسه نیست که خودمون دیگه باید بخونیم :281:
نه بابا این چه حرفیه میومدی خب خوشحال میشدم :39:
کم کم دستت میاد خیلی :77:نقل قول:
راستی تو این تربیت معلم چقدر تبعیض دانشجویی برقراره!
اره نمیدونم چرا اینجوری شده قبلا اینجوری نبودا ، قبلا حتی اتوبوس هاش هم صلواتی بود اما یه دفعه سوار شدیم گفت باید کرایه بدید همه صداشون در اومده بود :114: تازه یه دفعه بچه ها داشتن سوار میشدن اقاهه گفت پیام نوری ها سوار نشن یکی از بچه ها یه حرفی زد که هر کسی اون دور و بر بود فقط میخندید :55: یادش بخیر :57:نقل قول:
امروز صبح که سوار اتوبوس بودم شنیدم راننده گفت: حراست گفته پیام نوریارو سوار نکن:167:،منم یواشکی اون گوشه خودم و پوشوندم تا یه وقت بیرونم نکنه:56:
قبلنا که خوب نبود برای همین ما نمیرفتیم اما شنیدم که میگن خوب شده :59:نقل قول:
تازه 4 تا ژتونم واسه ناهار خریدم،به نظرت ناهار چی میدن؟ خوشمزس؟:170:
اره هر هفته فیلم میزارن :39: میگم که بریم دانشکده خودمون دیگه این مزایا رو نداریما :114::114: نه بلیطی نیست این یکی هنوز پولی نشده :39: ولی خب فقط یه دفعه من رفتم ولی خیلی خوش گذشت با بچه ها فیلم دیدن توصیه میکنم که حتما هر جوری شده یه بار برو خیلی خوبه ، نه متاسفانه منم وقتم محدوده وقت نمیکنم برم کلاسام هم تداخلی هستننقل قول:
تازه دانشکده علوم تو سالن 1 فیلم پوپک و مش ماشاا... رو گذاشته بود.به دلیل کلاسا نتونستم برم:42:
تو رفتی؟ چطور بود؟:169:
راستی بلیطیه؟
الان میخوای بزنی ؟؟؟ :59: ripek جان این قسمتشو KIAN~~~~ با تو کار داره پس خودت جوابشو بده :39::26:
امشب رفتم تو گلستان اندیشه اسلامی گروهشو عوض کردم.پرینت نگرفتم؛به نظرت لازمه؟پرینت ازش بگیرم؟