نه والله! ما خانومها هم از این نعمت خوب و ارزنده محرومیم:biggrin:
وقتی عصبانی می شی چیکار میکنی؟
Printable View
نه والله! ما خانومها هم از این نعمت خوب و ارزنده محرومیم:biggrin:
وقتی عصبانی می شی چیکار میکنی؟
سلام داداشی ، دوست داشتم اذیتت کنم :55:-- خودم میگم واست : یعنی اینکه فعلا نامزدیم تا ببینیم بعدش خدا چی میخواد واسمون !:26:
اختیار دارین شما فرشته این.:281:
در اکثر موارد خودمو کنترل میکنم ولی گاهی اوقات به تندی منجر میشه
آیا شده خوندن یه کتاب روی زندگیت تاثیر زیادی بذاره؟ اسمش چی بود ؟
:72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72:
راستش جا خوردم !!!! :39: جداااا :159: : ان شاالله 120 ال به پای هم پیر بشید ان شاالله خوش بختی و شیرینی تا اخر عمر با شما باشه !!!!!
خیلییییییییی خوشحاللللللللمممممم :281:
راستی راما رما : بدو : جمع و جور کن یه عروسی افتادیم : حسابی : با قلبا !!!!! 3 تا نه 6 تا گاولمه با خودت بیار پووولو بگیرم :::: خوب بابا می خواهیم ببریم واسه سرزمین شکم : میگن پولوووویی عروسی ( ها چیه :159: بازم تابلو کردم ؟؟ :164: )
کار .... چی کارد به شکمم بخوره .... عجب : نترس رفتم محافظ گذاشتم : بدو بریم دیگهه .....
تا همین دیشب دیگ پلویییی عروسی همسایه رو زدی هاااا : :39: پز هم میدادی !!!!!
راستی راستییییییییییی چند روووووو ززززززززززززز رووووووووووزززززززززززززز زز تولدت بودددددددد ......:156:
تولد تولد تولدت مــــــُ باااااارککککک : :228: ............ من و راما خانم خدمت میرسیم : آها با سون استارنیزهم ..( مامانی رو باید هر جای ببریم ) می بینی آخه !!!!!!!:172::39::45:
مرسی : راستی آبجی : من پسری بیدماااا : فرشته راما بیدههه !!!! من آقا فرشته ام !! :39:نقل قول:
اختیار دارین شما فرشته این.:281:
بهت تندی و قاطی بد اخلاق نمیاد !!!!!!:281:نقل قول:
در اکثر موارد خودمو کنترل میکنم ولی گاهی اوقات به تندی منجر میشه
به این میگن سوالااا : آفرین به آبجی باهوش خودم :نقل قول:
آیا شده خوندن یه کتاب روی زندگیت تاثیر زیادی بذاره؟ اسمش چی بود ؟
کتاب : ثروتمند شدن آنی ( حکایت دولت فرزانگی ) که من برای درس و زندگی ازش کمک گرفتم نه ثروت !!!! :45:
وهمچین کتاب : در محضر لاهوتیان : کرامات اقای مجتهدی !!! ( برای خالی شدن از نیازهای دینی : و آزاد شدن از فشارهای زجر آور زندگی ) . کتابهای دیگه !!!!
آبگوشت بلدی درست کنی ؟؟؟؟ :45:
اوه یک دوست عزیز و مهربان منم بهت تبریک می گم اول نامزدیتو انشالا خوشبخت ترین دختر روی زمین بشی که لیاقتشو داری فداش (چه شوهر خوش سلیقیم داری)
بعدشم با بهترین آرزوها تولدت تبریک می گم خانمی :281::228::281:
به حرفای این نگاه فردا هم گوش نده این بی کلاس می خواد آبروی منم همه جا ببره
از دستش دیگه نمی دونم چی بکنم می خوام سر به بیابان بزارم از دست این مرد :161:
ولی حالا تو عروسیت ما رو دعوت کن ما قول می دیم غذا کم بخوریم(اصلاً من توی مهمانی و عروسی ها خیلی غذا نمی خورم فقط پیش غذا و دسر) سعی می کنم نگاه فردام کنترل کنم که آبروم نره
آبگوشتم نه بلد نیستم درست کنم ولی مامان خوشمزه درست می کنه من بلدم بخورم
بهترین فیلمی که دیدی چی بوده یه دونه ایرانی بگو یه دونه خارجی ؟(حالا دوتا هم شد اشکال نداره)
ایول چه سوالی دمت گرم گلم خیلی حال کردم :39:
بهترین فیلم خارجی 2 ، 1 twilight و shes a man که بینظیر بود
تو فیلم های ایرانی فیلمی که خیلی دوست داشتم دلشکسته با بازی شهاب حسینی بود و سوپر استار بازم با بازی همون :26:
بیشترین چیزی که فکرت مشغول میکنه چیه ؟؟؟:156:
تابحال بهش فکر نکردم ، نمیدونم چرا ولی دوست هم ندارم بهش فکر کنم ، بیشتر دوست دارم تو حال باشم تا به اینده فکر کنم ، نمیگم که فکر نمیکنم اما خب قسمت همه مون هست و خوب و بدش رو یا سخت و اسونش رو خودمون تعیین میکنیم دست خودمونه :36: پس سعی کنیم که بهترین رو برای خودمون رقم بزنیم :72:
ببخشید سوالم دو قسمتی هست :59: :
چقدر از کلمات اگه ، شاید ، باید و . . . تو زندگیت استفاده میکنی ؟؟؟
چقدر تو زندگیت از کلمات ممنون ، سپاسگزارم استفاده کردی چقدر لطف بقیه دوستان رو پاسخگو بودی ؟؟؟
سلام
از شايد زياد استفاده مي كنم چون نميشه از فردايي كه نيومده و لحظه هاي آينده مطمئن بود. از ممنون هم زياد استفاده مي كنم چون مي دونم هيچ كس وظيفه نداره براي من كاري رو انجام بده، پس اگه لطفي مي كنن تشكر لازمه! گفتن اين كلمات از عمق دل نشونه ي معرفته آدمه:72:
قیلم خارجی : ویژ ویژ و پلنگ صورتی :39: یه دوست ممول :281:نقل قول:
بهترین فیلمی که دیدی چی بوده یه دونه ایرانی بگو یه دونه خارجی ؟(حالا دوتا هم شد اشکال نداره)
فیلم ایرانی : خونه مادر بزرگه !!!!! :172:نگاه فردا و بابا لنگدراز : :159:
می خوای بری خواستگاری : چی میگی ؟ ( یا بیان خواستگاریت چی میگی ) ؟؟؟ :72: :39: