نه بابا من و مرموز بودن
دقت کن پسر گفتم بعضی ها :112:
مثلا شما:39:
Printable View
متاسفانه تو فرهنگ ما جا نیوفتاده عکس خوشگل باشه همه سیو می کنند دست به دست می چرخه و اونی که نباید بشه میشه
به جان بچم:272:من از اواتارم هم خوشگل ترم:214::240:
یعنی خودت هم نمی دونی چرا از عکس خودت توی آواتار خودت استفاده نکردی وجاش یه نقاشی گذاشتی؟:55:
بگذریم ...
هرچند استفاده از عکس شخص می تونه برای آشنایی بیشتر کاربرا باهم مفید باشه اما استفاده از تصاویر دیگه هم می تونه جالب باشه
چون اینجور هرکس با نشون دادن عکس مورد علاقه اش درواقع طرز فکر و سلیقه و شخصیت خودشو بیان می کنه
مثلا یکنفر که روحیه مذهبی داره سعی می کنه از تصاویر مذهبی استفاده کنه
یا شخصی که به ریاضیات یا فیزیک علاقه داره تصاویری در این زمینه برای آواتارش استفاده می کنه و غیره
حتی خودمن بعضی از دوستامو براساس نوع آواتارشون انتخاب می کنم
درحالیکه تصویر خود فرد نمی تونه بیانگر شخصیت و روحیه یا سلیقه اون باشه
برای مثال من مدت طولانی از عکس خودم استفاده می کردم که باعث می شد بعضیها منو فردی عبوس، جدی و یاحتی افسرده بدونن برای همین عکسمو برداشتم
البته من معتقدم افراد می تونن در هردوعکس استفاده کنن مثلا یه عکس منتخبشون در آواتار و عکس خودشون در پروفایل
کاری که شاید بعدا دوباره خودم انجام بدم
ما دخترا که خوب نیست بزاریم:112:
من موندم بعضی آقایون چرا نمیزارن:57:
مثلا امید؟؟؟ :55:
:169::55:نقل قول:
من که حداقل همونطور که تانی گفت تو پروفایلم عکسم هست تو چرا جرات نداری بزاری:39:
من اجازشو ندارم وگرنه میذاشتم
نگااااااااااااااااااااااا اار:265::39:نقل قول:
من اجازشو ندارم وگرنه میذاشتم
بیا گفتم که اجازه نمیدن :39: فهمیدین حالا کی اجازه نمیده .. :170:من همیشه به حرفش گوش میدم :46:
[quote=یکی مثل خودت;235805]از کجا فهمیدین؟؟؟:26:
عمه :172:خانم چطورن؟؟؟ خوب هستن؟ سلام من رو بهشون برسونید [/quote
والا عمه من که خوبه :39:عمه شما رو نمیدونم حتما یه سر حالشو بپرس عجب بردادر زاده ایییی :57:اخه انتظار داره حالشو مستقیم جویا باشی نه با واسطه :170:
از شوخی که بگذریم
من به شدت از عکس انداختن متنفرم چون فکر میکنم قیافه مناسبی ندارم
البته نا شکری نمیکنم ولی خب دیگه
بطوری که من عکس یادگاری بالای سن 12 سال ندارم :36:
والا به خدا میبینی هی از خودشون تعریف میکنن نوشابه پشت نوشابه :170:نقل قول:
مثل اینکه یوسف گمگشته پیدا شد :57:
نه اینطوری نمیشه :240: باید خودم اقدام کنم عکس خودم بزارم دیگه ادم و مجبور میکنید :39:
اما گفته باشم دیگه برای میتینگ نمایشگاه کتاب نمی یام حوصله جنجال وو خبر نگار ندارم:272:
روان پریش هم خودتی ( هر کی فکر کنه من دروخ میگم ):167: