:168: من چکار کنم که تو سایت دانشگاه هنوز برنامه رو نزدن یعنی نمیدونم فکر کنم فایل دانلود رو یادشون رفته همین جور هم گروه ها داره پر میشه چکار کنم ؟؟؟
Printable View
:168: من چکار کنم که تو سایت دانشگاه هنوز برنامه رو نزدن یعنی نمیدونم فکر کنم فایل دانلود رو یادشون رفته همین جور هم گروه ها داره پر میشه چکار کنم ؟؟؟
mr nima این نشدا :169: همه این چیزای رو که گفته بودی انجام دادم نشد مثل اینکه حسابی قاطی کرده در هر صورت مرسی از راهنمایی هاتون فکر کنم باید فردا تشریف ببرم دانشگاه :164:(آخه پیام نور چه به این حرفها همیشه مشکل داره به خدا من نمی دونم چرا اینا وقتی سیستمشون نمی تونند درست کنند چرا اصلاً اینترنتی می کنند همون سیستم قلم و کاغذ واسه اینا خوبه زیاد هم هست :26:)
دوستان سلا
مشکل من اینه که فقط دروس عمومی رو واسه انتخاب اورده ...
وقتی هم از انتخاب دروس درس رو انتخاب میکنم مینویسه درس یا ارائه نشده یا غیر فعال هست!
میخوام بدونم کسی هم این مشکل رو داره؟!
فکر کنم باید یه چند ساعتی بمونید بعد انتخاب رشته کنید من ترم قبل مشابه مشکل شما رو داشتم اما با این فرق که مال من فقط گروه یک بود تمامی دروس بعد از چند ساعت درست شد .
با یکی از مسئولان سایت هم که صحبت کردم گفتن که اگه میتونید صبر کنید تا مشکلات برطرف بشه :59: حالا گفتم ممکنه که این زمان یه مقدار طولانی بشه :42:
دوستان به این هم توجه کنند که بعد از اینکه تایید شد انتخاب واحدتون بلافاصله سیستم براتون قفل میشه تا زمانی که شهریه رو پرداخت نکنید هم باز نمیشه این ترم خیلی ضربتی عمل کردن :167:
پس حسابی دقت کنید :59:
توجه توجه
براي انتخاب واحد عجول نباشيد . انتخاب واحد تا 28 مهلت دارد و به احتمال بسيار فراوان تمديد هم خواهد شد.
روزهاي اول به دليل اوج ترافيك سايت گلستان , سايت دچار بسياري از خطاها مي شود كه اين به ضرر شماست.
دقت داشته باشيد زمانبندي شما هر موقع كه باشيد شما مي توايند تا 72 بعد از زمانتان انتخاب واحد كنيد(البته اين 72 رو من براي ريسك كردن گفتم اگه نه تا آخر انتخاب واحد شما مهلت داريد)
پس عجله نكنيد اين به ضرر شماست
دووووووووستان من چند روز پيش شهريه بدهكاري مو پرداخت كردم ولي هنوز سيستمم باز نشده؟ از پنجشنبه تا حالا بايد باز مي شده ديروز ولي نشده چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟:97::97:
احيانا ربطي كه به سيستم ارزشيابي اساتيد نداره؟؟
با سلام دوست عزيز پس از واريز شما سيستم گلستان پس از 72 ساعت كاري باز مي شود.پس اندكي صبر كنيد/اگر اين باز نشد حتما به بخش اموزش مركز پيام نور خودتون مراجعه كنيد.
چه خوب هست قبل از شروع انتخاب واحد بدهكاري خودمون با سيستم گلستان رو صاف كنيم تا زمان انتخاب واحد با اين مشكلات مواجه نشين.:74:
موفق باشيد
روزگار خوش
سلام وقتی میخام انتخاب واحد کنم پیام میده سقف انتخاب واحد در ترم رعایت نشده است.و نمیشه دروس را ثبت کنم...............
- چرا بعضي درسا تو ليست انتخاب نيستن ؟ چي جور ميشه اونا رو تو ليست اورد هي خطا مي ده كه اين درس رائه نشده يا غير فعال هست؟
اخه بدون خبرازتاریخ امتحانا چطور میشه دقیق ودرست انتخاب واحد کرد البته واسه من تاریخ 26 ام روزده واسه انتخاب واحد پس کی تاریخ امتحانا رومیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//نکنه این ترم یه هفته به امتحان تاریخ امتحانا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با سلام
دوست عزيز نه اين طور شما فكر مي كنيد نيست و قطعا تاريخ امتحانات اعلام مي شود اما اندكي طول مي كشد. بنابراين شما صبركنيد و بلافاصله اعلام تاريخ امتحانات از سوي پيام نور مركزي ما هم در باشگاه اطلاع رساني مي كني.
در واقع ما هميشه حامي دانشجويان مظلوم پيام نور هستيم و هدف اصلي باشگاه هم همين هست.
موفق باشيد
روزگار خوش
نه مشروط نشدم.معدلم درسته میتونم 20 واحد بگیرم ولی این پیام را میده نمیدونم چراااااااااااااااااا
دوست عزیز درسته که برنامه امتحانات بطور کلی در یک فایل ارایه نشده ولی بصورت تک تک درسها تاریخ امتحاناتشون مشخص شده و شما می تونید با باز شدن صفحه ثبت نام موس را روی درس مورد نظر نگه دارید تا تاریخ و ساعت امتحان را برای شما نشان بدهد که این هم خودش حوصله ی زیاد می خواد البته اگه طبق ارایش ترمی درسها رو انتخاب کنی کارتون خیلی سریعتر پیش می ره
با سلام.
1-در صفحه ی انتخاب واحد من فقط 6درس ارائه شده و دروس دیگه ارائه نشده .لطفا بگید چطور دروسی که در صفحه انتخاب واحدم نیست را میتونم بگیرم؟
2-گروه و شماره دروس را چطور گیر بیارم؟
میشه شرایط انتقال رو ازیک واحد به واحد دیگه توضیح بدید:79:
با سلام
دوست عزيز هنگام ارسال پست يا سوال لطفا قوانين باشگاه را رعايت كنيد و ا الفاظ بي ربط استفاده نكنيد.
مورد درخواستي شما در ادرس زير مي باشد
قوانين و ضوابط دانشگاه پیام نور
موفق باشيد
روزگار خوش
سلام به همه دوستان..
من چند تا مشکل دارم..
بزرگترینشون اینکه.. تو سازمتن سنجش به من گفتن علوم کامپیوتر واحد اشتهارد قبول شدم اما وقتی برای ثبت نام رفتم دیدم تو سایت نوشته علوم کامپیوتر واحد فیروزکوه!!!! :229:جالب اینکه من اصلا تو صد تا انتخابم علوم کامپیوتر فیروزکوه رو نزدم!!! نمی دونم باید چیکار کنم!!!!!!!!:168:
با شماره هایی که تو سایتم بود تماس گرفتم گفتن شما فعلا ثبت نام کنین بعد دوباره تماس بگیرین.. ثبت نام کردم اما وقتی دوباره زنگ زدم گفتن مشکل از سازمان سنجشه و اخرش هم هیچ جواب درستی نتونستم بگیرم!!! من چیکار باید کنم؟؟؟ ازتون خواهش میکنم اگه میتونین کمکم کنین:168::203:
درست میشه
بله اشتباهات زيادي شده. شما پيگير باشين احتمالا" درست شود و شما رو منتقل كنن به واحد اصليتون.نقل قول:
چه جوری؟! به نظرتون میتونم به همون دانشگاه پیام نور واحد اشتهارد برم؟؟؟!
با سلام خدمت دوستان عزیز
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.
مندانشجوی جدیدالورود سال 1389 دانشگاه پیام نور در رشته مدیریت بازرگانی.
من دو تا سوال دارم
اول اینکه چرا لیست دروسی که در سایت گلستان به من ارائه میده با برنامه 9 ترمه که از سایت پیام نور دانلود کردم فرق میکنه ؟ مثلا درس اول ریاضیات پایه و مقدمات آمار 1 که اصلا تو برنامه 9 ترمه نیست. و یا برعکس چندین درس در برنامه 9 ترمه هست که در سایت اصلا ارائه نشده مثل درس حقوق اساسی که طبق برنامه باید ترم اول اخذ بشه.
دوم اینکه آیا میشه بیشتر از یک درس از گروه معارف در انتخاب واحد اخذ کرد ؟
با تشکر
حالا سرعت سیستم بالاست
سلام
ليست منابع دورس اين ترم تو سايت پيدا نكردم شما سايتي رو مي شناسيد كه زده باشه
ايا مي تونم از روي ترم قبل كتابها رو تهيه كنم يا ممكن موالف كتاب ها تغيير كنه
با سلام
دوست عزيز براي اين منظور به ادرس زير مراجعه كنيد
ليست ارائه دروس، وضعيت منابع و جدول تطبيق دروس در سال تحصيلي 90-89
موفق باشيد
روزگار خوش
با سلام
دوست عزيز اين تغييرات مربوط به طرح تجميع و سنتي رشته ي شما بوده و عادي هست!
ضمنا تمام دروسي كه در ليست انتخاب واحد شده نمايش داده شده ، به اين معني نيست كه شما مي توانيد انرا را انتخاب كنيد نيست ، بلكه اين ليست نمايانگر ليست دروس ارايه شدي رشته ي مذكور در واحد پيام نور هست.
موفق باشيد
روزگار خوش
با سلامي ديگر.شرمنده حواسم نبود.
بله مشكلي ندارد مي تونيد هر چند اندازه خواستيد دروس عمومي در يك ترم برداريد.اما بهتر هست در هر ترم يك درس عمومي برداريد تا اندكي با كمك نمره ي ان معدلتون در حالت تعادل قرار بگيرد. باز هم هر طور خودتون صلاح مي دانيد
موفق باشيد
روزگار خوش:72:
سلام به همه دانشجویان عزیز
اما مشکل من !!
چند واحد باید بر دارم که ظرفیتش پر شده اجازه نمی ده :167:، حتماً هم باید بردارم ، حالا چه کنم ؟
خوش باشید .
با سلام
دوست عزيز در اين مورد بايد به مركز آموزشي پيام نور محل تحصيلتون مراجعه كنيد و از مسئول رشته ي خودتون جويا شويد كه ايا اين درس كه ظرفيت كلاسي اش پر شده، مضاف بر ظرفيت اش مجددا ارايه مي شود يا اينكه نهايتا صبر كنيد تا زمان حذف و اضافه شايد در اون موقع بتونيد اون درس رو برداريد.چون در زمان حذف و اضافه ممكن هست جاي خالي باز شود براي شما!!
موفق باشيد
روزگار خوش