:100: من كه متوجه نشدم ؟ اينجا بيشتر يك باشگاه علمييييييي اتنا جون . به هر حال مدير كل بايد نظر بدن.
اقا نيما پس ما مديرا چكاره ايم ؟:121:كجاي اين شهر شما قرار ميگيريم:268::36:
Printable View
خب تالار تفریحی و عمومی کلا برای اینکارا مناسب است! شما میتوانید در چهار چوب قوانین باشگاه اقدام به باز کردن این موضوعات بکنید بنظرم بخش های گفتگوی آزاد و پاتوق برای این جور مسائل مناسب تر باشند در هر صورت شما میتوانید استارت کنید! مشکلی نیست! نیازی هم به تالار زدن ندارند!:110:
موفق باشید:226:
اره بهتون میاد نخواین عروس بشین:110: شما شروع کنین انشالله همه چیز جور میشه:226:
در ضمن باشگاه یک جور دانشگاه مجازی هست! شما گروه هم میتونین ایجاد کنین و داخل گروها هم اینکارایی که گفتین میشه کرد ولی چون گروه ها زیاد در چشم نیستند برای همین ممکنه کساد باشند! همون در تالارهایی که یاد کردم شروع کنین انشاالله کارتون بگیره!:110:
:100:
مرسی باشه :110:
شما سرور ماييد :247:نقل قول:
اقا نيما پس ما مديرا چكاره ايم ؟:121:كجاي اين شهر شما قرار ميگيريم:268::36:
اقا نیما چرا نقل قولات مشخص نیست از کیه :25::258:
فکر مارو نکردی که باید بریم توی همه ی پست ها بگردیم تا بفهمیم از کی نقل قول کردی:162::300:
تازه کی حوصلش میشه :290:
سلام "مرا راهنمايي كنيد چگونه ميتوانم سوالات اختلالات يادگيري را دانلود كنم امتحان همين درس را بايستي بدهم اما سوال ندارم تا كمكي برايم باشد. سپاسگزارم
سلام دوست عزیز این لینک نمونه سوال درخواستی!
اختلالات يادگيري
اگر مشکلی برای دانلود داشتین از این لینک استفاده کنیدآموزش جامع و كاربردي چگونگي دانلود و استفاده نمونه سوالات باشگاه
موفق باشید با احترام مدیریت باشگاه
ممنون از همه دوستان.
همگي عالي هستيد و جاي هيچ انتقادي نيست.
دوست عزیز اگر منظورتان بنده هستم! باید یا آوری کنم که لینک نمونه سوالی که در پست قبلی قرار دادم رو کپی و پست کردم اگر هم اشتباه تایپی و غلط املایی هم بوده مال ارسال کننده بوده نه بنده دوما این نظر شماست با این چیزا درجه باشگاه یا کسی پایین نمیاد چیزایی مثل شخصیت- ادب- طرز برخورد با کاربران- محتوای موضوعات- و... درجه باشگاه رو پایین یا بالا میبرن نه اشتباه تایپی!! :36:
با احترام مدیریت باشگاه
ممنون از پاسختون.بايد ياد آوري كنم منظور من شخص شما نبود و ضمناَ خودتون خواسته بوديد ضعف هايي كه به چشم هر كاربر مياد اينجا عنوان بشه.پس لطفاَ موضع نگيريد.:4:
هر چيزي جاي خودش رو داره.از كساني كه حداقل مدرك ليسانس رو دارن توقع نميشه كلمه ها رو با يه «ت» يا «ز» ديگه بنويسن.
و يه مورد ديگه:من اينجا نيومدم كه با ديدن متن شما مثل يه معلم املا غلط بگيرم.اومدم نظرمو بنويسم.در مورد پايين اومدن وجهه هم كه اگر دقت كنين عرض كردم (به نظر من...)
موفق تر باشيد
بنده موضع گیری نکردم بنده به حکم وظیفه جواب شما رو دادم همین!:36:
چیزایی که شما فرمودین در مورد بنده صدق نمیکنه! اگر بنده اشتباهی در مورد تایپ کلمات کرده باشم تایپی بوده نه املایی!! چون من تند تایپ مکینم! مثلا بعضی وقتا بجای کلمه دانلود مینویسم دنلود! اگر هم کسی اشتباه املایی داشته باشه دلیل بر بی سوادی یا غیره نداره!! من خیلی سایتهای بزرگ دیدم که مدیرانش همین اشتباهات املایی و تایپی را دارند که اینا یک سری چیزایی اجتناب نا پذیرند البته میشه با کمی دقت رفع کرد! چون اکثرا از این اشتباهات میکنند!! برای همین برای همین باعث آبرو ریزی سایتی نمیشن! از شما هم تشکر میکنم که به همه مسائل باشگاه با دید دقیق نگاه میکنید! این باعث دلگرمی بنده و مدیران عزیز میشود! در ضمن بنده در عرایض قبلی هم عرض کردم به نظر شما! اگر عرایض قبلی بنده رو دوباره مطالعه کنید متوجه میشن!
موفق باشید دوست گرامی!
با احترام مدیریت باشگاه
:100:خب محبوبه جون اينكه ديگه گفتن نداره اونم تو اين تايپيك :100:. معماي سختي هم نيست ( البته اگر فرمايشتون صحيح باشه ) يكي به خاطر بي دقتي و ديگري هم به دليل اينكه
مديران بنده خداها بيشتر مجبورند پست بنويسند ( براي استفاده كاربران ):311:
اگه كاربران عادي هم اينگونه عمل مي كردند ( پستهاي زياد مي گذاشتند ) غلط املايي اونا هم در مي اومد عزيز:247::4:
موفق باشي:36:
با سلام خدمت مدیریت محترم
میخواستم بگم توی بخش پاتوق دانشگاه پیام نور تهران اسم دانشگاه پیام نور واحد طالقان که زیر مجموعه استان تهران هست وجود نداره.
لطفا بذارید تا ماهم با هم دانشگاهی هامون آشنا بشیم.
با تشکر از زحماتتون.
با تشکر از شما به درخواست شما واحد طالقان هم به لیست اضافه گردید!
http://pnu-club.com/pnu.thread22858.html
با احترام مدیریت باشگاه
چرا
کد html غیر فعال است شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنیدمن بااین جملات برخوردم یعنی دیگه نمی تونم سوال امتحانی بگیرم؟
سلام.نقل قول:
چرا
کد html غیر فعال است شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنیدمن بااین جملات برخوردم یعنی دیگه نمی تونم سوال امتحانی بگیرم؟
کد html برای همه به غیر از مدیر کل غیر فعاله و این اصلا" ربطی به نمونه سوالات نداره.
همچنین فایل پیوست هم ربطی به گرفتن نمونه سوالات نداره و فایل پیوست مربوط میشه به فرستادن فایل نه گرفتن فایل.
مشکلتون از جایی دیگست
سلام
من از اطلاعت اتیلن و اسیدابسزیک در سایت شمااستفاده کردم و نیاز مبرم به منابع این اطلاعات دارم لطف کنید منابع کامل این اطلاعات را در اختیارم قرار دهید چون در حال انجام پروژه ام هستم نیاز به منا بع این اطلاعات دارم
ممنون از زحمات شما
با سلام
ابتداعا ورود شما رو به باشگاه تبريك مي گم.سعي كنيد مطلب در خواستي خود را در تالار گروه درسي خود(كشاورزي) مطرح كنيد تا سريعتر به جواب برسيد .با اين حال ممنون از نظرتون و اين هم چند مطلب و منبع بدر مورد موضوع درخواستيستون.
هورمون اکسین
اتیلن Ethylene
موفق باشيد
من دنبال چند تا نمونه سوال مربوط به رشته ام بودم متاسفانه نمونه سوالات ارائه شده مربوط به 100 سال پیش..!
salam va khasteh nabashid . baraye jostejoe afrad dr ghesmate jostejo linki ba onvane joste joe afrad ezafeh nemaid lotfan . movafagh bashid bye
عمو جون
لطفا ترجمه شم زیرش بنویس دیگه
دهنم سرویس شد تا ترجمه کردم
داش محسن راست می گه چرا سایت سرچ ( search ) یا همون جست و جو نداره
با سلام
دوست عزيز اولا نمونه سوالات مربوطه به 100 سال پيش نيست مربوط به چند سال پيش هست.بعدش هم گرد اوري اين همه مجموعه سوال در يك جا كاري بس دشوار هست و ما هميشه سعي و تلاش مي كنيم تا بانك نمونه سوالات باشگاه بروز باشد و مطئنا در صورت فراهم اوري نمونه سوالات جديد انها رو در باشگاه درج مي كنيد.
پس بي انصافي نكنيد و داريد از نمونه سوالات حالا مربوطه به چند سال پيش بصورت رايگان استفاده مي كنيد اين طور ناعادالانه برداشت ميگيد.
به هر حال شما در استفاده از منابع باشگاه مختاريد و و ماه هميشه سعي كنيم باشگاه رو بروز تر كنيم به اميد خدا.
روزگار خوش
با سلام
دوست عزيز ابتداعا طبق قوانين باشگاه فارسي تاپيك كنيد خواهشنا
بعدش هم در بالاي باشگاه گزينه ي به عنوان جستجو يا در ادرس باشگاه دانشجویان پیام نور - جستجوی تالار ها هست كي مي توان درميان تمامي يا بخش خاصي از مطالب باشگاه جستجو كرد.
لطفا اندكي بيشتر دقت كنيد در پيدا كردن امكانات باشگاه يا پاسخگويي به دوستان
روزگار خوش
برنا جان سلام.
می خواستم بدونم بخش وبلاگ پیام نور مشکل داره؟چون من یه مطلب جدیدوارد کردم ولی چند ساعته هرچی نگاه می کنم توی وبلاگ نمایش داده نمیشه هر چند که سیستم ثبت اونو تایید کرده.ضمناً ممنون میشم اگه کد آهنگ خوب برای وبلاگ بهم معرفی کنی.:72:
سلام دوست گلم.
در موردي سيستم وبلاگ باشگاه.
مديريت كل باشگاه مسئول هست و به ايشون ميگم حتما پيگيري كنند.
در مورد كد آهنگ هم مي تونيد از آموزش زير استفاده كنيد
نحوه قرار دادن و پخش موزیک در وبلاگ
روزگار خوش
رشته مهندسی صنایع که نداره این سایت
درشو تخته کنید بهتره:161:
با سلام
دوست عزیز پس این چیه؟!!:29:
مهندسی صنایع
لطفا قبل از هر چیزی دقت کنید!
با احترام مدیریت باشگاه
سلام من یه مقاله در مورد الگوریتم پرندگان و data mining mikham kasi hast komakam kone
با سلام
دوست عزيز اين تاپيك مربوط به درخواست مقاله نيست مربوط به انتقادات و پيشنهادات كاربران از باشگاه هست.لطفا رعايت كنيد.
با اين حال مقاله ي درخواست شما در بخش زير مي باشد.
http://pnu-club.com/clear.gif طراحي الگوريتم ها
سلام ایشالله بهتر میشین در کل هی خوبین
این برو بچه های معترض به وضعیت تاثیر نمره ردی تو معدل کل رو اگه می تونین یه حال درست وحسابی بدین خیلی ثواب داره ولی درست وحسابی
واینکه ما چاکر همه ی کاربرها و مدیرای لوتی و بامرام باشگاه ام هستیم
با سلام خدمت شما كاربر عزيز و بسيار ممنون از ارايه نظرات و پيشنتهاد سازنده اتون.
در مورد نقشه خدمتتون عرض كنم كه كل باشگاه خيلي ساده هست فقط اندكي بايد در استفاده ان دقت عمل داشته باشيد .مثلا براي استفاده از محتواي درسي و نمونه سوالات بايد به تالار رشته های تحصیلی پیام نور و بخش نمونه سوالات هر گرايش مراجعه كنيد تا نيازتون رو براورده كنيد. و براي استفاده از ساير موضوعات علمي و اموزشي ديگر بهسار تالارها درنظر گرفته مراجعه كنيدو.
در مورد وضعیت تاثیر نمره ردی تو معدل کل ما هم مكاتبات و ايميل هايي در اين مورد به پيام نور مركزي انجام داده ايم اميدوارم ترتيب اثر بدهند.
موفق باشيد. روزگار خوش
برنا جان یه چیز دیگه خیلی کم آنلاین می شینا یکم بیشتر سر بزنین ممنون میشم گرچه ما فقیر بیچاره ها بی کاریم و وقت داریم شما که مثل ما بیکار نیستین ببببببببببببببببله
ایجاد انجمنی موقت ، مخصوص بحث های مربوط به مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در باشگاه
که در آن چنین تاپیک های باشد:
مثال:
پیش بینی مسابقات
منفورترین و محبوترین بازیکن در جام جهانی 2010
منفورترین و محبوترین تیم در جام جهانی 2010
تاپیک مربوط به طرفداران هر تیم حاضر در جام جهانی
اخبار جام جهانی
ترین های جام جهانی
و................
بله دیدم ولی گفتم چون موضوع مهمی هست و کل دنیا در این روزها به دنبال این جور چیزها هستند کلا" انجمن اختصاصی البته موقتی برای اون در نظر گرفته بشه بهتره.نقل قول:
با تشكر از شما ولي همه اينا رو ميشه در تالار فوتبال باشگاه استارت كرد! البته بعضي هاشون رو دوستان استارت كردن به تالار فوتبال مراجعه كنيد ميبيند!
با احترام مديريت باشگاه
حال هر جور مدیران صلاح میدانند
در همين تالار ورزش و فوتبال باشه بهتره و باعث رونق اين تالار هم ميشه در ضمن چون فصل امتحانات هست اعضا كمتر ميان باشگاه اگر هم ميان بخاطر نمونه سوال و مشكلات درسي رو غيره است و... بخاطر همين ايجاد تالار موقتي براي اين موضوع زياد طرفدار نخواهد داشت! همين شما در تالار فوتبال در اين مورد فعاليت كنين دوستان هم علاقه مند ميشن! و تالار فوتبال هم رونق ميگيره!!
با احترام مديريت باشگاه