امیریل ارجمند
فرزند داریوش ارجمند، بیش از آنکه بازیگر باشد در عرصه موسیقی شناخته شده است. با این همه لیسانس تئاتر دارد و در فیلمهایی چون اخراجیها 2 و شکارچی شنبه نیز بازی کرده است.
Printable View
امیریل ارجمند
فرزند داریوش ارجمند، بیش از آنکه بازیگر باشد در عرصه موسیقی شناخته شده است. با این همه لیسانس تئاتر دارد و در فیلمهایی چون اخراجیها 2 و شکارچی شنبه نیز بازی کرده است.
سارینا فرهادی
متولد ۱۳۷۱است؛ دختر اصغر فرهادی و پریسا بختآور. وی در فیلم جدایی نادر از سیمین در نقش ترمه ظاهر شد که تحسین بسیاری از منتقدین را برانگیخت. پشت کنکوریها و دایره زنگی دیگر آثار اوست.
ثریا قاسمی
متولد ۱۳۱۹ و دختر حمیده خیرآبادی است. او تا قبل از آغاز دهه هشتاد، در نقش مادر دلسوز و فداکار ظاهر میشد. جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از نوزدهمین جشنواره فیلم فجر جرقهای بود تا ثریا قاسمی به فکر ایفای نقشهای دیگر هم بیفتد که نتیجه آن بازی در شام آخر و دختر شیرینی فروش بود.
مهراوه شریفینیا
فرزند ارشد محمدرضا شریفینیا و آزیتا حاجیان است. او که در رشته کارگردانی سینما درس میخواند، با مشورت پدرش انصراف داد و به رشته موسیقی روی آورد. ساز تخصصیاش پیانو است و در مجموعههایی چون امام علی(ع)، روز حسرت، قلب یخی و خداحافظ بچه بازی کرده است.
ملیکا شریفینیا
فرزند محمدرضا شریفینیا و آزیتا حاجیان، علاوه بر بازیگری ، هنرآموخته رشته گرافیک بوده و در زمینههای گرافیک، عکاسی، تصویرسازی کتاب و ساخت آثار حجمی بطور جدی فعالیت میکند. او بازی در سینما را از سال ۱۳۷۰ با فیلمی به نام «اوینار» به کارگردانی «شهرام اسدی» شروع کرد.
باران کوثری
بازیگر «من مادر هستم»، فرزند رخشان بنیاعتماد و جهانگیر کوثری است. «بهترین بابای دنیا»، ساخته داریوش فرهنگ نخستین تجربه او در بازیگری است و پس از آن در مجموعههای تلویزیونی، فیلمهای سینمایی و تئاترهای بسیاری حاضر شده است. سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلمهای خون بازی و روز سوم در بخش مسابقه سینمای ایران از بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر از جمله دستاوردهای اوست.
بهاره رهنما
فرزند پروین قائممقامی علاوه بر بازیگری دستی در نویسندگی هم دارد و کتاب چهار چهارشنبه و یک کلاه گیس از جمله آثار اوست. لیسانس حقوق قضایی دارد و در پرونده کاریاش آثاری چون پوپک و مش ماشالله، سن پطرزبورگ، دایره زنگی و ماجراهای اینترنتی دیده میشود. او امسال کارگردانی تئاتر این تابستان فراموشت کردم را بر عهده داشت.
شقایق فراهانی
فرزند بهزاد فراهانی، متولد 1351 است. در پرونده کاری او آثاری چون بیخداحافظی، خنده در باران، محاکمه در خیابان، مهمان، شارلاتان و لیلا دیده میشود.
کمند امیرسلیمانی
متولد شهر تهران و فارغالتحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱٣٧۶ است. دختر سعید امیرسلیمانی با بازی در نقش عروس کوچک پدرسالار شناخته شد و پس از آن در مجموعههایی چون دزد و پلیس و ویلای من بازی کرده است.
سپند امیرسلیمانی
متولد 1356 است و بازی را از سن 5 سالگی شروع کرده است. پسر سعید امیرسلیمانی به موسیقی علاقه بسیار دارد. او تاکنون در مجموعههایی چون شبهای برره، قهوه تلخ، کلاه پهلوی، تبریز در مه و پاورچین حضور داشته است.